X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry............ :)

xpatiiix3, mada_lena, Viviana, Dotty84 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się przy znam Wam ze w raz na jakis czas po trafiłam od R wracać o 22 z Marcelem zasypiał w wózku przez sen Go przebieralam i wkladalam do lozeczka ;) bez kąpieli i w dupie ma co ktoś sobie myśli uważam ze jak do domu ok.22 raz/dwa na miesiąc wrocilam to nic przeciez nie codziennie, nie czułam się przynajmniej uwiazana do domu.. ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:07

Eve, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    Dzień dobry,
    ale wy wszystkie jesteście przygotowane. Ja nie mam dosłownie niczego, oprócz jednej paczki pieluch wielorazowych. No i cały czas chodzę do pracy, i jest coraz bardziej nerwowo...
    Ja dopiero zaczynam przygotowania, wczoraj wieczorem wzięłam ciuszki od siostry, caly karton. Teraz to poprac, poprasować i układać. W czwartek zakupy, mam nadzieje ze większość potrzebnych rzeczy juz kupimy.

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też muszę się wziąć za kompletowanie wyprawki, czekam na wypłatę, ehh najgorsze jest to że może być i do piątku, a ja już bym chciała poszaleć :)

Myślę, że jak się przysiadzie, pojeździ w tydzień można wszystko zorganizować :) a i tak chciałam zabrać się za to we wrześniu, jeszcze mały brzuszek i można zrobić więcej rzeczy a wcześniej to po co kupować, nie chciałam żeby się przewracały z miejsca n miejsce, jedynie wózek kupiliśmy w sierpniu, o był największy z wydatków, który już stoi i czeka :)

xpatiiix3, mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam do piątku... ;/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Patiii mus to mus, wiem co czujesz, po weekendzie zrobię sobie szał zakupowy, teraz będzie nawet lepiej, bo już luźniej, ludzie powracali do szkół, do pracy a my sobie dalej leniuchujemy...jak to mówią inni korzystajmy z ostatnich dni nudy hihi

mada_lena, xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dzisiaj ;)
    Ale mi się pospało ;)
    W niedzielę wieczorem zamówiłam wózek i już dzisiaj będę go miała ;) już nie mogę się doczekać ;)
    Co do wyprawki dla maluszka to ja już prawie wszystko mam;) nie wiem jak wam ale mi się już coraz bardziej nic nie chce ;)

Maga31, ewelina_d lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, a pytałyście swoich gin, czy nie ma przeciwskazań do masażu krocza?
    Ponoc, nie każda może robić. Ja czekam do poniedziałku i zapytam jednak.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie sniadoniowo.
    Przelamalam sie I zrobilam sobie kilka nalesniczkow. Nadal ledwie zyje I rece bolaaa...
    Deszczowo troche, ale juz lepiej niz wczoraj :) da sie przyzwyczaic...
    Smutno jakos...

AgataP lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja wyszykowana jadę do lekarza:) Proszę trzymać kciukaski:) Już mam stresa!!!! :) do potem:*

Agusia ;), Viviana, Dotty84, Eve, ÓptimusPrime, lkc, mada_lena, xpatiiix3, Agata92, AgataP, Milaszka, Mamadomina, e_v_e lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z zakupów, no po prostu jestem zachwycona hehe bo w kolejce po mięsko pani mnie poprosiła jako pierwszą, a w kolejce do kasy pan mnie przepuścił jako pierwszą :) ale to jest miłe.
    Dziś robimy z mężem pulpety z mięska mielonego, zawsze coś, dodam dużo pietruszki, poza tym też zrobię sobie koktajl pietruszkowy, mam gruszki i banany, kupiłam suplement burak w tabletkach i dziś dalej robię sok, ale dostałam powera :)Dziś ostatnia mała kawa, bo jednak kawa i herbata moga wypłukiwać żelazo a i na nerkę nie pomagają. Taki mój plan :)
    Ja też czekam od wczoraj na wypłatę, w mojej firmie jak zawsze muszą z opóźnieniem. Zostało mi dokupić kilka drobiazgów.

Maga31, mada_lena, Agata92 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen wszystko będzie w porządku :) kciuki zaciśnięte

Madlen222 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochaniutkie:*

Widzę, że przygotowania idą pełną parą:). Ja jeszcze nie zaczęłam prać, bo sypialnia nie gotowa, ale wydaje mi się, że kwestia dwóch tygodni i zacznę też wszystko prać i układać. Jak narazie to wszystko kupuję, a mąż wynosi na strych:).

Szczerze to brakuje mi tylko pościelki do łóżeczka i artykułów higienicznych, w które mam zamiar zaopatrzyć się po wypłacie czyli w przyszłym tygodniu.

mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) U nas deszczowo i też nic się nie chce... przeskakuję z DDTVN na PnŚ ;)

Madlen, Pati - trzymam kciuki za Wasze wizyty!

A ja wybieram się za chwilę na pocztę wysłać L4 do pracy, mam nadzieję, że dziś nie będzie kolejki do drzwi, bo wczoraj widząc ją to zawróciłam na pięcie, nie chciało mi się stać i prosić o przepuszczenie w kolejce...

Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ja też trzymam kciukaski mocno:)

Madlen222 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen, Pati - trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie super! Ja też mam dziś wizytę, ale niestety dopiero o 20:20!!

Aaaaa, no i zaczynamy dziś SR :) jupiiiiii!

Miłego dnia Dziewczynki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:46

Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda widzę czeka na wypłatę;) Ja też, ale to po weekendzie dopiero :/ Muszę dokupić sobie koszule do karmienia ze 2, higieniczne rzeczy dla siebie i Małego i chyba będzie już wszystko.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój cukier po śniadaniu: 2 parówki z szynki + jedna bułka z dynią (bez masła)+ ogórek, pomidor + herbata z 1 łyżeczką cukru = 60

Glukometr mam Contour TS, przetestowany przez inne osoby, czuję się dobrze, tylko głowa czasami mnie pobolewa....

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez dzisiaj czeka mnie kontrola cholernej szyjki ;/ kolo poludnia mam jechac do szpitala.. ciekawe co tam sie dzieje...
    powodzenia na wizytach

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Nata Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po wypłacie i w tym tyg zamawiam art higieniczne, mąż łóżeczko, wózek po połowie miesiąca :-) właśnie wstawiłam kolejną pralkę z ciuszkami:-)niektóre ciuszki się nie doprały więc je wywalę i tak jest tego od chuja że tak powiem :p Mam zamiar prać to wszystko raz jeszcze więc na razie nie prasuję, wczoraj tak sobie rozmawiałam z mężem i mówię jejciu wiesz że za miesiąc trzeba się spakować? a on mówi "o ja pierdziele!!" w ogóle to ja nie wiem gdzie ja niby będę te torby trzymała, może po prostu ułożę to w komodzie w szufladzie a później tylko do torby przełożę jak się zacznie?
    co do masażu krocza to ja nadal nie wiem jak się za to zabrać, te kciuki to się wkłada w pochwę i masuje okrężnymi ruchami?? może faktycznie lepiej lekarza o to zapytać chociaż nie wydaje mi się,żeby jakieś przeciwwskazania były do tego.

AgataP lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1140 1141 1142 1143 1144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ