Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się przy znam Wam ze w raz na jakis czas po trafiłam od R wracać o 22 z Marcelem zasypiał w wózku przez sen Go przebieralam i wkladalam do lozeczka
bez kąpieli i w dupie ma co ktoś sobie myśli uważam ze jak do domu ok.22 raz/dwa na miesiąc wrocilam to nic przeciez nie codziennie, nie czułam się przynajmniej uwiazana do domu.. ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:07
Eve, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
marynka wrote:Dzień dobry,
ale wy wszystkie jesteście przygotowane. Ja nie mam dosłownie niczego, oprócz jednej paczki pieluch wielorazowych. No i cały czas chodzę do pracy, i jest coraz bardziej nerwowo...
-
ja też muszę się wziąć za kompletowanie wyprawki, czekam na wypłatę, ehh najgorsze jest to że może być i do piątku, a ja już bym chciała poszaleć
Myślę, że jak się przysiadzie, pojeździ w tydzień można wszystko zorganizowaća i tak chciałam zabrać się za to we wrześniu, jeszcze mały brzuszek i można zrobić więcej rzeczy a wcześniej to po co kupować, nie chciałam żeby się przewracały z miejsca n miejsce, jedynie wózek kupiliśmy w sierpniu, o był największy z wydatków, który już stoi i czeka
xpatiiix3, mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość
-
No niestety Patiii mus to mus, wiem co czujesz, po weekendzie zrobię sobie szał zakupowy, teraz będzie nawet lepiej, bo już luźniej, ludzie powracali do szkół, do pracy a my sobie dalej leniuchujemy...jak to mówią inni korzystajmy z ostatnich dni nudy hihi
mada_lena, xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Witam się dzisiaj
Ale mi się pospało
W niedzielę wieczorem zamówiłam wózek i już dzisiaj będę go miałajuż nie mogę się doczekać
Co do wyprawki dla maluszka to ja już prawie wszystko mam;) nie wiem jak wam ale mi się już coraz bardziej nic nie chceMaga31, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wróciłam z zakupów, no po prostu jestem zachwycona hehe bo w kolejce po mięsko pani mnie poprosiła jako pierwszą, a w kolejce do kasy pan mnie przepuścił jako pierwszą
ale to jest miłe.
Dziś robimy z mężem pulpety z mięska mielonego, zawsze coś, dodam dużo pietruszki, poza tym też zrobię sobie koktajl pietruszkowy, mam gruszki i banany, kupiłam suplement burak w tabletkach i dziś dalej robię sok, ale dostałam powera :)Dziś ostatnia mała kawa, bo jednak kawa i herbata moga wypłukiwać żelazo a i na nerkę nie pomagają. Taki mój plan
Ja też czekam od wczoraj na wypłatę, w mojej firmie jak zawsze muszą z opóźnieniem. Zostało mi dokupić kilka drobiazgów.Maga31, mada_lena, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Witam Was kochaniutkie:*
Widzę, że przygotowania idą pełną parą. Ja jeszcze nie zaczęłam prać, bo sypialnia nie gotowa, ale wydaje mi się, że kwestia dwóch tygodni i zacznę też wszystko prać i układać. Jak narazie to wszystko kupuję, a mąż wynosi na strych:).
Szczerze to brakuje mi tylko pościelki do łóżeczka i artykułów higienicznych, w które mam zamiar zaopatrzyć się po wypłacie czyli w przyszłym tygodniu.
mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dzień dobry wszystkim
U nas deszczowo i też nic się nie chce... przeskakuję z DDTVN na PnŚ
Madlen, Pati - trzymam kciuki za Wasze wizyty!
A ja wybieram się za chwilę na pocztę wysłać L4 do pracy, mam nadzieję, że dziś nie będzie kolejki do drzwi, bo wczoraj widząc ją to zawróciłam na pięcie, nie chciało mi się stać i prosić o przepuszczenie w kolejce...Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Madlen, Pati - trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie super! Ja też mam dziś wizytę, ale niestety dopiero o 20:20!!
Aaaaa, no i zaczynamy dziś SRjupiiiiii!
Miłego dnia Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:46
Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój cukier po śniadaniu: 2 parówki z szynki + jedna bułka z dynią (bez masła)+ ogórek, pomidor + herbata z 1 łyżeczką cukru = 60
Glukometr mam Contour TS, przetestowany przez inne osoby, czuję się dobrze, tylko głowa czasami mnie pobolewa.... -
ja po wypłacie i w tym tyg zamawiam art higieniczne, mąż łóżeczko, wózek po połowie miesiąca
właśnie wstawiłam kolejną pralkę z ciuszkami:-)niektóre ciuszki się nie doprały więc je wywalę i tak jest tego od chuja że tak powiem :p Mam zamiar prać to wszystko raz jeszcze więc na razie nie prasuję, wczoraj tak sobie rozmawiałam z mężem i mówię jejciu wiesz że za miesiąc trzeba się spakować? a on mówi "o ja pierdziele!!" w ogóle to ja nie wiem gdzie ja niby będę te torby trzymała, może po prostu ułożę to w komodzie w szufladzie a później tylko do torby przełożę jak się zacznie?
co do masażu krocza to ja nadal nie wiem jak się za to zabrać, te kciuki to się wkłada w pochwę i masuje okrężnymi ruchami?? może faktycznie lepiej lekarza o to zapytać chociaż nie wydaje mi się,żeby jakieś przeciwwskazania były do tego.AgataP lubi tę wiadomość