Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lkc wrote:nie wiem na ile ten filmik jest wiarygodny, ale wg mnie to dzieci nie wygladaly na niezadowolne - oprocz akcji z woda. ale i tak wydaje mi sie malo realne zeby cos takiego bylo mozliwe z malym dzieckiem...
Włączyłam, zobaczyłam 3 pierwsze sekundy i wyłączyłam! MASAKRA! -
nick nieaktualnyWiesz, takie male to jeszcze nie majadobrze ukształtowanych raczek, nozek, glowek itp. Sadzac po komentarzach, to jakies video rosyjskie, pewnie lata 60-70, kiedy byl wlasnie popularny kult hartowania sie I morsow.nie mniej jednak,taki sposob zanglowania maluchami jest okropnie nieludzki
Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:
Agusia naprawdę już nie wiadomo jak Ty masz jeść, musisz notować te wyniki po danych posiłkach i to skonsultować.
Właśnie o to chodzi, zaczęłam już głupieć z tego wszystkiego, zobaczę na razie będę jadła normalne posiłki (oczywiście małe a często) i jak cukier będzie w porządku to super, wtedy zrezygnuje tylko ze słodkości i dam jakoś radę
Stworzyła sobie tabelkę, gdzie wpisuje 4 pomiary i wyliczam średnią dzienną i w komentarzach dopiszę co jadłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:18
-
Pati, no to tym bardziej trzymam mocno kciuki żeby Nelka się przekręciła. U nas od kiedy pozamykali większość porodówek jest takie obłożenie, że bardzo chętnie robią cesarkę, nawet jak nie ma żadnych wskazań, ale dla nich już za długo poród trwa, to na stół i tną bo nie ma czasu. Także męczyć na pewno tak nie będą. Mi też bardzo zależy na SN, nie dopuszczałam do siebie myśli o CC. Ale chyba muszę się powoli nastawiać, zawsze to lepiej się ucieszyć jak jednak zmieni pozycję.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
lkc wrote:fajnie, ale ladnie to tak tylko podgladac i sie nie odzywac?
Faktycznie - tylko podglądam od jakiegoś czasunie wiem,ale jakoś nie mam weny do pisania na forum
ale OK bycie listopadówką zobowiązuje więc obiecuję co jakiś czas dawać znać że wszystko OK
)
Dotty84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
hej laseczki
myślicie że dotrzecie do listopada z porodem?
bo ja coraz bardziej w to wątpiędziecko się dobrze rozwija, z łożyskiem i szyjką jest dobrze ale te krwawienia dały mi trochę do myślenia, dobrze że w poniedziałek idę do swojego ginekologa bo Ci u mnie w szpitalu to nic nie znalazły, porobili badania, które nic nie wykazały.
jedyne co wyniosłam ze szpitala to przeświadczenie, że usg kłamietrza dodać mniej więcej 300g do dziecka a po drugie, że pełno ciężarnych jest już na porodówce w 36-37 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:43
-
nick nieaktualnyPrzypomnial mi sie kawal z czasow podstawowki
Idzie wilk lasem, nagle widzi w krzakach wielkie oczy (takie jak u weza)
Kim jestes?-Wilk
Myszka...
A czemu takie oczy wielkie masz?
Kupke robie....
Przepraszam, jak kogos swa ordynarnoscia dotknelam, ale nie moglam sie powstrzymac, jak te oczy zobaczylam
Dzieki lkc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:55
sylvi, lkc, xpatiiix3, Agata92, Maga31, misiaczk25, desou, Lavendula, FK81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pytanie ktore pewnie bylo juz 100 razy, w jakiej temp pierzecie ubranka?
i pyt numer dwa - uzywacie plynu do plukania? ( oczywiscie dla dzieci) - bo zastanawiam sie czy kupic czy sobie darowac...Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
sylvi wrote:ja mam termin na 19.11, obym dotrwała chociaż do 5.11 to będzie dobrze;)
ja mam na 18 listopada...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019