Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Śmieszna rzecz Wam powiem....
Która zgadnie ile utyłam przez 2 tyg od ostatniej wizyty do wczoraj?))
Uwaga....200 gram.
Hehe:))
Również zauważyłam, ze od ponad tygodnia stoję z wagą, mimo, że jem normalnie...
A mam do was pytanie o piersi - Wam też zrobiły się takie miękkie? Bo na początku ciąży to urosły i były obrzmiałe i twarde jak silikony, a teraz w III trymestrze rozmiarowo są takie jak urosły tylko ...zmiękłyFidelissa lubi tę wiadomość
-
Nata
Ja szukam takiej lampki w kształcie misia, gdzie dotyka sie brzuszek i jest tzw nocne delikatne światło....
Co do rogala do karmienia planuje kupić ale zwróć uwagę aby z tylu były rzepy podtrzymującą rogal.....inaczej musisz sama trzymać..... -
Maga31 wrote:Również zauważyłam, ze od ponad tygodnia stoję z wagą, mimo, że jem normalnie...
A mam do was pytanie o piersi - Wam też zrobiły się takie miękkie? Bo na początku ciąży to urosły i były obrzmiałe i twarde jak silikony, a teraz w III trymestrze rozmiarowo są takie jak urosły tylko ...zmiękły
Tez mam miękkie ale jak o cos sie opre to bolą i chyba juz nie rosną....
Mam ciemne sutki...
Ale pręgi na brzuchu nie..Maga31 lubi tę wiadomość
-
Maga31 wrote:Również zauważyłam, ze od ponad tygodnia stoję z wagą, mimo, że jem normalnie...
A mam do was pytanie o piersi - Wam też zrobiły się takie miękkie? Bo na początku ciąży to urosły i były obrzmiałe i twarde jak silikony, a teraz w III trymestrze rozmiarowo są takie jak urosły tylko ...zmiękły
Ja mam różnie z tymi piersiami, wcześniej się przejmowałam teraz nie zwracam na to uwagi, są dni gdzie są olbrzymami, nabrzmiałe, sztywne, twarde hehe, a są dni gdzie wszystko opada i są mięciutkie... w sumie już się przyzwyczaiłam i cieszę się, ze czasami miękną, bo inaczej odcięłabym je sobie i położyła obok, jak mają te drugie dni heheMaga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I co myślicie? Takie lampki mi sie podobają, bedą praktyczne przy karmieniu?
http://allegro.pl/lampka-nocna-z-kolysanka-tobi-mis-ansmann-102-i4540835206.html
Lub z tej serii
Moze byc myszka, biedronka, kwiatek, miś,królik)
http://allegro.pl/lampka-nocna-dla-dziecka-mis-niermann-myszka-i4519883240.html -
nick nieaktualny
-
Bry
Jakoś wstałam po tych nocnych przerwach w spaniu. Moje dziecko jest nad wyraz aktywne po sobotnim lenistwie (prawie się nie ruszała poza majstrowaniem przy pęcherzu), niedługo nóżkami mi do żeber dosięgnie i nie wiem co to będzie...
Ale miałam nad ranem sny - najpierw śniło mi się, że dwa razy miałam USG i widziałam pięknie twarzyczkę mojej córeczki. Zaleceniem z tego badania było, żeby nie jeść winogron (sic!). Potem byłam pod koniec ciąży i można było zrobić coś takiego, że brzuch się otwierał nad pępkiem i wystawała głowa dziecka i to było naprawdę cudowne bo moja malutka wystawiła twarzyczkę i ją pocałowałamAch, te sny
Co do lampek - zwierzątek. Ja zamierzam kupić żółwia z gwiazdkami i teraz jest promocja w tym sklepie http://www.marko-baby.pl/promocje.html jak się kupi lampki albo pozytywki firmy Cloud b to dostaje się delfina - pozytywkę za 1zł.
Dziewczyny "szyjkowe" i z innymi problemami (cukier, ciśnienie), trzymam kciuki kochane! Będzie dobrze, na pewno donosicie swoje maleństwa!Agusia ;), lkc, xpatiiix3, sisiiii, Fidelissa, pinsleepe, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa witam w klubie krotkich i rzwierajacych sie szyjek:) jakos damy rade.
Optimus tu masz cos na poprawe humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:14
Fidelissa lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Obejrzałam Prawo Agaty, placuszek wciśnięty, ale spanie bierze.
Dotty ja ciuszki układam najpierw segreguje rozmiarami np 56, 62, potem rodzajami ciuszków, body, śpioszki, pajace. Także mam 3 kupki np. bodów w każdym rozmiarze i tak dalej, układam sobie w takiej wysokiej komodzie, na górze po kolei rozmiar 56, potem 62, a 68 to już mam na dole na potem.
Agusia naprawdę już nie wiadomo jak Ty masz jeść, musisz notować te wyniki po danych posiłkach i to skonsultować.
Maga ja raz mam piersi miękkie, raz twarde, ale w III trymestrze zrobiły się mega wrażliwe i trochę mnie pobolewają. Może produkcja ruszalkc, Agusia ;), Dotty84, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, doskonale Cię rozumiem, moja też się ułożyła pośladkowo. Lekarz powiedział, że czekamy jesczze miesiąć do 35 tygodnia. Ale że są raczej nikłe szanse na to że zmieni pozycję. Powiedział, żebym się nastawiła lepiej na cc, a najwyżej jak się inaczej ustawi to będę miło zaskoczona.
Agata, śliczny brzusio!
Madlen super wieśic, cieszę się dzieciaczki tak dzielnie rozną. No i idealnie przebiegająca ciąża, aż się miło czyta takie wieści:)
Nata, nie martw się, moja też wczoraj ledwo ponad 1400. Ale jest w normie, także waga to też bardzo indywidualna sprawa.
niecierpliwa21 piękne zdjęcie:)
Dotty, śliczna córunia!
Wracam dalej nadrabiać, juz mi nie dużo zostało!Madlen222, xpatiiix3, niecierpliwa21, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Ikc....to przerazajace!!!!
Normalnie bym palnela w leb - dzieci za noge jak brudne gacie trzepac!
Podnioslo mi to cisnienie tylko!
nie wiem na ile ten filmik jest wiarygodny, ale wg mnie to dzieci nie wygladaly na niezadowolne - oprocz akcji z woda. ale i tak wydaje mi sie malo realne zeby cos takiego bylo mozliwe z malym dzieckiem...Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Lkc ja pieeeerdole bym chyba zabiła... Nie da sie tego oglądać, o luuudzie żebym zobaczyła to bym poszła i po mordach sklepała...
Strupka ja gadałam z mamą już i u Nas jak drugie i każde kolejne to najpierw czekają jak postępuje poród i czy rozwarcie się robi czyli mecza mecza i na końcu CC jeżeli nie da rady.. Czyli jak się nie przekreci to mnie skatuja i tak na końcu potna... Wiec się modle aby się przekrecila jednak, bo wizja takiego porodu mnie przeraza... Oni chyba sobie żartują, ze taka rozrywkę mi zafunduja, także i tak czy siak czekac muszę i jak sie zacznie wtedy na IP..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:12
ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Helo!
U mnie wstrętne lato, od rana ciepło, słonecznieble, ble, ble....Jesień chce!!!! Jesień!!!!
Mnie dziś od rana coś głowa pobolewa;( I znowu jestem cały czas głodna, zjadłam już pół bagietki, dwa jajka, dwa banany, twixa i ciągle jestem głodna. Już nie wiem co mam jeść...
Dziewczyny z problemami szjkowymi, ciśnieniowymi, cukrowymi i innymi trzymam kciuki! Będzie dobrze!!!
Dotty piękne zdjęcie i śliczna córeczka, no i w ogóle bardzo wyraźnie foto:)
Nam wczoraj położna też przełączyła na 3d i ani Lena ani Julek nie chcieli się pokazać, Lena odwrócona twarzyczką a Julek wciskał się w łożysko...no ale może jeszcze się uda:) Chciałabym choć jeszcze jedno ładne zdjęcie 3d:)
Miłego dnia dziewuszki:)Fidelissa lubi tę wiadomość