Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pinsleepe wrote:
Sylvi, napisałaś w jednym poście "najgorsze że" a później wymieniłaś wszystkie rzeczy, które masz w normie. Trochę więcej optymizmu, może ta krótka szyjka to Twoja uroda -
hej Dziewuszki
ze spaniem mam tak jak Wy
ogólem muszę znowu się wasm wyzalicmam dosc bólu ucha! w poniedziałek zawiało mnie (przez moją głupotę jechałam w samochodzie z otwartym oknem) i od wtorku boli a bardziej to napierdziela mnie w cholere! w czwartek bylam u lekarza rodzinnego przepisała nieszczęsny antybiotyk i krople do ucha. Zamiast lepiej jest coraz gorzej! ból ucha przechodzi na całą stronę lewą plus dzisiaj nie mogłam jesc na tej stronie bo boli!! i juz nie wiem co dalej
wieczory są fatalne! a o śmianiu mogę zapomnieć..
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi tez lepiej na prawej stronie,Madlen czytalam ze kobieta w ciazy lezac na boku instynktownie przybiera pozycje boczna ustalona wiec jest bezpiecznie lezac na prawym boku podgiac i oprzec sie na lewej nodze a na lewym na odwrot.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 22:09
Madlen222, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJula222 wrote:hej Dziewuszki
ze spaniem mam tak jak Wy
ogólem muszę znowu się wasm wyzalicmam dosc bólu ucha! w poniedziałek zawiało mnie (przez moją głupotę jechałam w samochodzie z otwartym oknem) i od wtorku boli a bardziej to napierdziela mnie w cholere! w czwartek bylam u lekarza rodzinnego przepisała nieszczęsny antybiotyk i krople do ucha. Zamiast lepiej jest coraz gorzej! ból ucha przechodzi na całą stronę lewą plus dzisiaj nie mogłam jesc na tej stronie bo boli!! i juz nie wiem co dalej
wieczory są fatalne! a o śmianiu mogę zapomnieć..
tez mam bol ucha ale to przez infekcje i mam krople z antybiotykiem ponoc bezpieczne w ciazy.Ale na bol nie pomagaja,a paracetamolu brac nie chce,mi pomaga amol na zewnatrz ucha jak posmaruje. -
AgataP wrote:mi tez lepiej na prawej stronie,czytalam ze kobieta w ciazy lezac na boku instynktownie przybiera pozycje boczna ustalona wiec jest bezpiecznie lezac na prawym boku podgiac i oprzec sie na lewej nodze a na lewym na odwrot.
No co Ty? ja zawsze tak spałam, ale odkąd mam brzuch to się boję tak spać i zrezygnowałam, boję się zawsze że za bardzo wtedy dzieci zgniotę..AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen222 wrote:No co Ty? ja zawsze tak spałam, ale odkąd mam brzuch to się boję tak spać i zrezygnowałam, boję się zawsze że za bardzo wtedy dzieci zgniotę..
wiec sie nie martw bo nie zaszkodziszja tak spie i jest ok
poczytaj tu Madlen http://dzieci.pl/kat,1033567,title,Jak-spac-by-nie-szkodzic-dziecku,wid,14826033,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=61367eWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 22:18
Madlen222, Lavendula lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:wiec sie nie martw bo nie zaszkodzisz
ja tak spie i jest ok
poczytaj tu Madlen http://dzieci.pl/kat,1033567,title,Jak-spac-by-nie-szkodzic-dziecku,wid,14826033,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=61367e
Dzięki Agatka, zabieram się za czytanie:)AgataP lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:tez mam bol ucha ale to przez infekcje i mam krople z antybiotykiem ponoc bezpieczne w ciazy.Ale na bol nie pomagaja,a paracetamolu brac nie chce,mi pomaga amol na zewnatrz ucha jak posmaruje.
a co do paracetamolu to tez nie chce brac.. wolę czuć jak dokucza niz brac wiecej tych swinstw..
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJula222 wrote:a co do paracetamolu to tez nie chce brac.. wolę czuć jak dokucza niz brac wiecej tych swinstw..
wspolczuje kochana wiem jaki to bol ;/ sprobuj moze przylozyc cos zimnego,ja sie ratowalam mrozonkamina chwile pomagalo ale najbardziej pomogl mi amol posmarowany na zewnatrz ucha.No i w dzien jest lepiej niz w nocy niestety,w nocy jest masakra.
mysle nadal co moze mi ulzyc w bolu,ale narazie tylko zimne oklady pozostaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 22:31
-
Ja też najchętniej śpię na boku z tendencją do opierania się brzuchem o łóżko, ale też mam schizę że gniotę małego
Staram się spać na boku, ale np dziś budziłam się kilka razy i zawsze na wznak. Bezwiednie zmieniam pozycję.
I co dziwne, od 2 tygodni nie wstaję w nocy na siku!I to jest cudowne!
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Wad, czytam i sie wtrace
Mi tez lepiej sie spi na prawym boku.. ogolnie uwielbiam spac na brzuchu.. no ale teraz nie ma zbytnio jak..
A pieluchy wielorazowe mam zamiar uzywac i ja.. tylko ze dopiero po ok.3 msc kiedy to sprawy kupkowe sie ustabilizuja.. tak czytalam ze wtedy najlepiej
Czekam na wyplate i zabieram sie za kompletowanie wyprawki bo nie mamy jeszcze praktycznie nic!
A co do wozka to wyszukalam ostatnio wozek 3w1 izzy go i sie zakochalam...Eve, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:wspolczuje kochana wiem jaki to bol ;/ sprobuj moze przylozyc cos zimnego,ja sie ratowalam mrozonkami
na chwile pomagalo ale najbardziej pomogl mi amol posmarowany na zewnatrz ucha.No i w dzien jest lepiej niz w nocy niestety,w nocy jest masakra.
mysle nadal co moze mi ulzyc w bolu,ale narazie tylko zimne oklady pozostaly.
ja na poczatku tez miałam ulgę w ciągu dnia a wieczor i noc to udręka, ale od czasu brania antybiotyku to jest non stop bol plus dochodzi promieniowanie na szczękę zęby.. jutro sie umówie do laryngologa niech cos pomoze bo mała przez te leki mam wrazenie ze jest inna w brzusiu..AgataP lubi tę wiadomość
-
Paju ja też nie wsadzę w wielorazówkę noworodka:) Myślę, że ok 3 miesiąca dziacko ma wymiary które pozwalają używać rozmiaru one size:) Czyli najekonomiczniej:)
Paju lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyJula222 wrote:ja na poczatku tez miałam ulgę w ciągu dnia a wieczor i noc to udręka, ale od czasu brania antybiotyku to jest non stop bol plus dochodzi promieniowanie na szczękę zęby.. jutro sie umówie do laryngologa niech cos pomoze bo mała przez te leki mam wrazenie ze jest inna w brzusiu..
kurde wspolczuje ;(