Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ułożenia Maleństwa to mój lubi najbardziej po prawej stronie i bardzo się pcha w prawe biodro, tak jakby chciał się tam schować na siłę. Któraś z was też tak ma? Czasami to mnie martwi bo on cały dzień wciska się w te biodro z mega siłą.
A kombinezon na zimę też mam używany. Kupiłam bodajże za 30 zł a drugi był w zestawie także używanych ubranek za które dałam średnio 3 zł za sztukę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:58
-
Zupaztyki ale synek do CIebie podobny z profilu. Ten sam nosek i uśmiech.
Ja mam jeden kombinezon nowy ze smyka ale dałam za niego 55zł bo promocja akurat była. I wczoraj znalazłam drugi w rozmiarze 68 po mojej Oliwce z wójcika wiec wrazie co mam dwa.
Powodzenia na wizytach dziewczynki:)Agusia ;), Fidelissa, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
Agata moja Mała wypycha mi się z prawej strony, co dziwne najpierw tam miała pupcie i ją wypychała, a teraz ma tam głowę, ale też ją wypycha, czasem cała jest po prawej stronie i robi mi z brzucha takie wiesz ścisk i widać gulę, wtedy brzuch wygląda kosmicznie, taki nierówny, ale czasem to aż zaboli. Wtedy staram się zmienić pozycję, albo na lewym boku, albo wstaję, albo mówię do niej, ok mama pogłaszcze po pupci a potem wracaj na swoje miejsce
Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViviaana, tak to juz jest jak z choroba.. Ze nie wiadomo na kogo trafi i nigdy sprawiedliwie, ale Mysle ze musisz byc silna skoro padlo na Ciebie! Inna by nie dala rady! Najwazniejsze zeby dzieciatko bylo zdrowe, za jakis czas zapomnisz i bedziesz cieszyc sie Maluszkiem! Badz silna juz nie duzo czasu zostalo
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViviana nie martw sie ,kazdy ma inaczej w ciazy i powiem tak,ja mam meeega duzo energii zazwyczaj ale sa dni kiedy bym lezala w lozku i kwiczala bo to mnie boli ,tamto strzyka,leze i placze czasami ze tak zle mi jest...wiec ja mam w ogole hustawki,dobrze sie czuje a potem zle sie czuje...i wez tu chlopu wytlumacz ze 2 godz temu bylo zajebiscie a teraz jest chujowo..moj hippis wymieka czasami...i nie wie o co kaman?
co do priedowmy stare hippysy znamy sie jak lyse konie,pierdy i tematy kupy nam nie straszne
generalnie nie wiem czy to zle czy dobrze ale hippis jak to hippis potrafi mi sie do lazienki wpierdzielic jak robie siku i sie krzata naokolo mnie....przeszkadza mi to strasznie ale on nie ma z tym problemu..pamietam jakie bylo jego zdziwienie jak sie dowiedzial ze kobiety po siku sie podcieraja.. wtedy dopiero zajarzyl czemu ja uzywam wieceij papieru niz on
z nas juz taki zestaw jest..na dobre i na zle...nie krepujemy sie siebie i rozmawiamy o wszytskim,nie ma tematow tabu...dwa ciekawskie typy z nas ,jak cos chcemy wiedziec to sie siebie pytamy...stare hippisy z nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 11:30
Agata92, Agusia ;), Viviana, Milaszka, lkc, xpatiiix3, zupaztytki, Lavendula, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Po śniadaniu. Zjadłam to co zawsze więc chyba stres....
Siedzę w przychodni i czekam
Ojej współczuje jeszcze te czekanie działa nie korzystnie, bo pewnie się stresujesz, nic nie martw będzie dobrze...jesteś już w 31 T do porodu mało zostało, trzeba tak sobie tłumaczyćFidelissa lubi tę wiadomość
-
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, mocnoooooo
u mnie brak weny twórczej w kwestii obiadowej, ale trudno....znowu pomidorowa będzie
młody kopie ile wlezie, dalej główką do góry jest
zaraz muszę trochę dom ogarnąć, bo juz patrzeć nie mogę, a nie chce mi się, ze hej....
w przyszły czwartek mam spotkanie z anestezjologiem w sprawie zzo, chcę mieć pewność, że w razie konieczności, je dostanę
nam brakuje tylko zakupów aptecznych i kombinezonu zimowego, ale przyjaciółka ma zerknąć, może ma jeszcze po swoim synku
jeszcze się tylko sypialnię odmaluje i wypierze resztę rzeczy, potem porządki w szafach i pakowanie i tak myślę za 2 tyg będzie wsio gotowe uff...potem tylko czekać na babelka
mąż palenie rzuca - już 2 tygodnie i lepiej bez kija nie podchodź....upierdliwy się jakiś taki zrobił i drażliwy, no ale jak ma nie palić, to jakoś ten etap przeżyję....
mam juz wyniki gbs, nic nie wyhodowano:) wiem, że wcześnie, ale już z głowy....
czy Was też boli po długim chodzeniu w pachwinach? ja od dwóch dni ledwo chodzę, jak stara baba jakaś, ehh....AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Pamiętacie jak ogłaszałam konkurs tu się nie zadomowił ale na fb dostałam az 48 zdjęć wybrałam dwa i pomóżcie zdecydować który fajniejszy bo nie wiem komu body wysłać w nagrodę.
a więc moje wybory to:
Asia
Jessica
-
nick nieaktualny
-
Vivianka ważne że już wkrótce dzidziuś będzie na świecie i w końcu odżyjesz
ja też cały czas super funkcjonowałam a od poniedziałku mam wrażenie że kitnę.. Od początku ciąży nie jadłam nos-py a teraz poprostu nie daje rady bez niej.. Czuje się przez to taka bezradna więc zaczynam wiedzieć co czują kobiety które tak mają od początku..
Mój jak truje to zawsze krzyczy otwórz oknoalbo patrzy z namysłem na mnie i mówi "to ja otworze okno" zero krępacji
a mi zawsze głupio więc wstrzymuje, albo zwalam na psa
lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej dawno mnie nie było. Wpadłam zdac relację z wizyty- młody dalej główką w dół naciska na szyjke i niestety skróciła się o 50 procent ma teraz ok 2 cm, na szczęście twarda i zamknięta. Dzidz ma już 1800 g. i poza szyjką i obrzękami wszytko jest ok. Trzymam kciuki za nas wszystkie byle do 37 tygodnia:)
lkc, xpatiiix3, Agata92, Viviana, Fidelissa, santoocha, e_v_e, sisiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe te pierwsze oryginalne takie
A wiecie, ze mała tak się ruszała wieczorem w nocy i dzisiaj rano odpychala się chyba bo ma głowę na dole znowu "chyba" a brzuchol boli coś dalej... Bo jwszystk Ruchy czuje teraz u gory pięści w pepku a stopy z boku czułam a teraz na gorze nad pepkiem... Oby to była prawda chciałabym to potwierdzić na USG... Ale jestem prawie na 100% pewna ze się przekreciła..ale brzuchol cos boli może ten ucisk to głowa bo nisko ja czuje i to bardzo nisko..
ÓptimusPrime, zupaztytki lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel