Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie seducho bije 121 uderzen, wymiarow nie pamietam. W szoku jestem i caly czas placze ze szczescia
Monique, blue00, mada_lena, xpatiiix3, KocieOczy, santoocha, Evik, Cześka, Czarnaa94, anusiaa90, Lavendula, Viviana, Goplana lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Mdłości i wzrost wagi niestety mogą iść w parze... zwłaszcza jak się je zadusza chlebem z masłem jak ja... Wolę zatem, Twoje położenie
Nie wiem btw co z tym chlebem jest, ale wiele ciężarnych dziewczyn, które znam, ale i na licznych forach przez jakiś czas żyją na diecie chlebowej, a raczej dzięki niej
Ja do chleba dołozyłam płatki śniadaniowe ,takie z suszonymi owocami i w sumie na śniadanie powolutku wchodzą,
poszłam tropem tych węglowodanów o których wczoraj pisałaś -
A ja dziś mam takie mdłości że hej.
Stwierdziliśmy rano, ze trzeba powiedzieć teściom, mieszkamy razem, głupi nie są.
Siadamy do śniadania, teściu do mnie: no Anetka jedz!
A ja, ze zaraz, na razie nie mogę.
A teściowa- nie martw się, to w końcu mija.
Powiedzieli że domyślali się od tygodnia.
A ja głupia chciałam to ukryć do świąt!RewolucjaSięDzieje, blue00, Evik, xpatiiix3, Lavendula, Viviana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A ja dziś mam takie mdłości że hej.
Stwierdziliśmy rano, ze trzeba powiedzieć teściom, mieszkamy razem, głupi nie są.
Siadamy do śniadania, teściu do mnie: no Anetka jedz!
A ja, ze zaraz, na razie nie mogę.
A teściowa- nie martw się, to w końcu mija.
Powiedzieli że domyślali się od tygodnia.
A ja głupia chciałam to ukryć do świąt!
Ale po czym się zorientowali?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Dzień dobry!
Aga - gratulacje! całkiem pokaźny maluch
Ja nie umiem nic dziś przełknąć, ale przez Kuniaka mam ochotę na Nestle Fitness
A póki co -1 kg na wadze ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:09
-
KUNIAK wrote:AGA SUPER!! Na pewno to duża ulga,wziełaś sobie to L4?
A ja mam wizytę jutro o 16.Już czuję lekki niepokój ale i nie moge się doczekac:)
Wiesz u mnie jest osobno usg osobno wizyta. Takze popoludniu ide na wizyte. Jak zobaczylam na isg jak rusza sie serducho to nic innego sie nie liczy tylko malenstwo wiec nede chciala L4. Oby tylko dala -
hehe a ja dzisiaj mam ochotę na ogórkową pyzy z mięsem i ogórki kiszone na deser i hurrra będę miała mój Radzio mi zrobi lecimy po obiedzie u babci czyli ogórkowej mega kwaśnej do niego na pyzule i ogórasy hahah ja mogę normalnie chodzic po mieście i jeść ogórki jak cukierki chipsy czy jakie inne cholerstwo xD ajj normalnie już ślinka po brodzie cieknie Miłego dzionka ja lecę włosy jeszcze umyć póki bobek śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:52
Evik, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No i narobiłyście mi ochoty na ogórki kiszone
A mnie z rana policja odwiedziła, jakbym mało nerwów miała. Może mi coś doradzicie? Byli to kryminalni w sprawie mojego brata, mówili że dostali pismo od izby celnej. Izba celna zajmuje się podatkami to wiem, tylko czemu przyszli z tym kryminalni? Tego nie rozumiem.xpatiiix3 lubi tę wiadomość