Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mada_lena wrote:Nie mam napięcia, nie plamie. Oby nic poważnego.
Ja co i rusz mam jednostronne bóle krzyża, obwiniam o to koślawą sofę na której spędzam dużo czasu...
Dzisiaj dodatkowo boli mnie brzuch po jednej stronie dość nisko, przeczytałam że mogą to być bóle z więzadła obłego macicy, ogólnie w normie.
Widzę, że ogórki rządzą... poszukam
Musiałam zrobić dziś badania na czczo... ło matko myślałam że nie dojadę, jak dotarłam wyglądałam jak na wpół trup - w odbiciu lustrzanym nie było widać ust taka byłam cała blada...
mdłości są takie okropne...mada_lena lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Hej dziewczyny, ja dzis w skarbowym bylam złożyć deklaracje i powiem wam ze ledwo tam wytrzymałam w kolejce. Wszystko i wszyscy mi śmierdzą!!! Na myśl o ogórkowej mi juz niedobrze.....
Od rana boli mnie w krzyżu.moze złe spałam, nie wiem... Macie tez czasem takie bole??
Ooooo tak, natężenie zapachów ludzkich staje się nie do wytrzymania, albo nie myte cielska albo lanie perfumami od stóp do głów bleee
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja w zeszłym tyg jechałam rano na badania. Wiem co czułas. Od razu po pobraniu soczek i było lepiej.
Czytałam o bólach kręgosłupa L-S i jest to całkiem normalne. Rosnąca macica uciska nerwy, dodatkowo ciągną więzadła. Nie ma plamien, skurczy to ponoć fizjologia. Wiec juz sie mniej martwię
Na mnie ogórki nie działają zjadlbym tosta:D duzo sera i szyneczka
Evik lubi tę wiadomość
-
Evik ja jestem na L4 i tez raczej większość czasu spędzam w domu, no ale jak juz wyjdę miedzy ludzi to mi sie odechciewa:D
To samo mialam w nd w lidlu....ludzie smierdzieli mi tak samo jak dzis a na dodatek to pieczywo, kt tam niby pieka na miejscu no to po prostu masakra...szybko zakupy i do kasy. -
Witam dziewczyny
Czy mogę się dołączyć ?
W sobote ujrzałam swoje upragnione II 8mieciecy starań i się udałó - mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze do samego końca !
Termin według belly mam na 23 listopada
Pozdrawiam
mada_lena, Czarnaa94, Evik, Fidelissa, KocieOczy lubią tę wiadomość
-
Wittaj sarra
Dziewczyny ja dzis miałam bardzo dobry dzień najpierw zobbaczyłam serducho potem znalazłam 50 zł a na koniec dostałam L4
Ale czarł prysł jak wróciłam do domu. Po całym dniu na mieście byłam mega zmęczona, zacząl bolec mnie brzuch wiec nawet nie wiem kiedy przysnelam i teraz tak marnie sie czuje, straszne mdlosci mnie dopadłysarra, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś byłam na czczo na badaniach krwi,nawet wytrzymałam ten głód, bo samo pobieranie krwi to można powiedzieć,że nawet lubię. Mogłabym codziennie. Umówiłam się od razu na jutro do gin, bo mam te ciągłe plamienia już ponad dwa tygodnie, duphaston mi się kończy. A do umówionej wizyty daleko, bo w połowie kwietnia. Nie panikowałam do tej pory, nic mnie nie boli, ale zbyt długo to trwa. Zobaczymy jutro, oby tylko ciąża nie obumarła i serduszko biło.