Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Monique Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nieeeeeeee, ale bym zjadła pyzy:)))) i małosolnych kilka.

e43bfde7db.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna hehe ogórki to za mną non stop chodzą hehe :D a z tą policją nie mam pojęcia ,może to tylko zbieg okoliczności ,że akurat kryminalni ,a nie ma z Nami przypadkiem żadnej mamuski zajmującej sie prawem.?? :P

Monique haha chyba tu każda sobie nawzajem robi ochotę na coś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:09

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja też nie mam pojecia;/
    Ale sie nakręcamy z tym jedzeniem haha:D Ale to dobrze bo wydaje nam się ze nie mamy na nic ochoty a tu jedna, druga zarzuci jakiegoś pomysła i już wiadomo że coś by się jednak zjadło:D Mi juz sie mdłości nasilają, ostatnio były tylko z rana do pierwszego posiłku a dziś trzymaja mnie do tej pory jeszcze takie delikatne ale czuje że nadciaga fala małymi krokami:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis na obiad mam ogorkowa :P

xpatiiix3, Aga89, Lavendula lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wczoraj miałam mdłości cały dzień, w sumie dopóki nie zasnęłam to mnie męczyły więc kruszynka daje znać mamusi że siedzi grzecznie w brzuszku :-) ogólnie to cały dzień przeleżałam wczoraj...dzisiaj od rana to samo, ale teraz jakby lepiej, piersi mnie dzisiaj nie bolą, jutro mam lekarza mam nadzieję że u mojego okruszka wszystko dobrze :-)

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue ale będziemy się zajadać :D

Nata na pewno Twój okruszek ma sie dobrze.. :)

A ja odliczam znowu do piątku :) ale szybko zleci jeszcze będzie tak, że biegiem będę musiała do ginka lecieć bo mogą być kolejki u endo i muszę na 12 lecieć bo potem dojechać to trochę potrwa doczłapać sie na 14 do gin.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:34

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...

dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mdłości się nasilają z minuty na minutę, nawet na te płatki mi ochota przeszła,
    ogóry, zupa z nich - jak sobie pomyślę, to mi wszystko do gardła podchodzi ;)

Czarna - może chodzi o jakąś kontrolę celną. Może Twój brat coś sprowadza z Chin? przesyłki są darmowe, nie ma podatku etc. etc. Wiesz coś?

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...

dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać..

To chyba lepiej nawet :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wogle nie czuje sie jakbym byla w ciazy poza testem i ogromnym apetytem :)

• izia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem że właśnie poszłam coś zjeść a że jestem w pracy to chodzę do takiego jedzenia "na wagę" gdzie ładuje co i ile chce i fajnie bo wszystko odrazu gotowe, jedzenie domowe i jem tyle i co chce i chyba mi się coś zaczyna dziać bo jak patrzyłam na te rzeczy to aż ciarki miałam i z kilometra czuję wszystkie zapachy i są takie mocne, że aż mnie oczepuje.. pewnie to przedsmak mdłości ale to mnie cieszy bo tzn że hcg rośnie itd :)

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja on nic nie sprowadza. Ten policjant się pytał gdzie on jest, ja mówię że za granicą, a on: w Norwegii? Ja mówię że tak czyli na pewno ma związek z jego wyjazdami do Norwegii, skoro policjant już wiedział gdzie on jest ale nie wiem jaki, bo on tam remontuje sklepy, pozwolenie na pracę ma, wszystko. Myślałam o tym że mogło chodzić o samochód bo mój tata kupił tam samochód i potem oddał go bratu jako darowiznę, przerejestrował na polskie numery ale podatek zapłacił. I tak sobie myślę, że może jakieś nasze kochane urzędy czegoś nie dopilnowały, może jakiś dokument mieli wysłać a tego nie zrobili i może stąd problem?

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie czuję jakbym była w ciąży, tyle tylko że cycki mi urosły, nawet jak grubsza byłam to takich nie miałam :D

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
    Szczerze to te migdały działają.

I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 14:02

KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:
    Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
    Szczerze to te migdały działają.

I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.

TO JA DZIS WYPRÓBUJE I JEDNO I DRUGIE,BO JUŻ NIE MOGE :)

Rybka Nemo lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie dzis tak nudzi że masakra przewalam sie tylko z łóżka do kompa i tak w kółko wrrr

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym jedzeniem to ja mam podobnie, najlepiej wchodzą mi zupy, a jak myślę co zrobić na obiad to wszystkie potrawy wydają mi się jakieś niedobre jak o nich myślę...przeprosiłam już męża że wczoraj nie było obiadu, ale na serio nie jestem w stanie nic wymyślać bo na nic nie mam ochoty, no a wczoraj to nie miałam siły palcem ruszyć ;/

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dzis w skarbowym bylam złożyć deklaracje i powiem wam ze ledwo tam wytrzymałam w kolejce. Wszystko i wszyscy mi śmierdzą!!! Na myśl o ogórkowej mi juz niedobrze.....
    Od rana boli mnie w krzyżu.moze złe spałam, nie wiem... Macie tez czasem takie bole??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 15:39

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm jak bolalo mnie w krzyzu i doszlo jeszcze napiecie w brzuchu to nie czekalam z wizyta u lekarza, w dodatku wtedy mialam sluz zabrudzony

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając z uczelni tak sobie czytałam te wasze posty i naszła mnie taka ochota na zupę ogórkową, że nie mogłam zrobić nic innego jak zalecieć do sklepu. Co prawda nigdy kupna nie dorówna domowej, ale chociaż troszkę zaspokoiła moje smaki :))

rwi37s6.png
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ