Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna hehe ogórki to za mną non stop chodzą hehe a z tą policją nie mam pojęcia ,może to tylko zbieg okoliczności ,że akurat kryminalni ,a nie ma z Nami przypadkiem żadnej mamuski zajmującej sie prawem.??
Monique haha chyba tu każda sobie nawzajem robi ochotę na cośWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:09
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Czarna ja też nie mam pojecia;/
Ale sie nakręcamy z tym jedzeniem haha:D Ale to dobrze bo wydaje nam się ze nie mamy na nic ochoty a tu jedna, druga zarzuci jakiegoś pomysła i już wiadomo że coś by się jednak zjadło:D Mi juz sie mdłości nasilają, ostatnio były tylko z rana do pierwszego posiłku a dziś trzymaja mnie do tej pory jeszcze takie delikatne ale czuje że nadciaga fala małymi krokami:D -
nick nieaktualny
-
no ja wczoraj miałam mdłości cały dzień, w sumie dopóki nie zasnęłam to mnie męczyły więc kruszynka daje znać mamusi że siedzi grzecznie w brzuszku ogólnie to cały dzień przeleżałam wczoraj...dzisiaj od rana to samo, ale teraz jakby lepiej, piersi mnie dzisiaj nie bolą, jutro mam lekarza mam nadzieję że u mojego okruszka wszystko dobrze
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
blue ale będziemy się zajadać
Nata na pewno Twój okruszek ma sie dobrze..
A ja odliczam znowu do piątku ale szybko zleci jeszcze będzie tak, że biegiem będę musiała do ginka lecieć bo mogą być kolejki u endo i muszę na 12 lecieć bo potem dojechać to trochę potrwa doczłapać sie na 14 do gin..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:34
Livia
Nela
Marcel
-
hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...
dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać.. -
U mnie mdłości się nasilają z minuty na minutę, nawet na te płatki mi ochota przeszła,
ogóry, zupa z nich - jak sobie pomyślę, to mi wszystko do gardła podchodzi
Czarna - może chodzi o jakąś kontrolę celną. Może Twój brat coś sprowadza z Chin? przesyłki są darmowe, nie ma podatku etc. etc. Wiesz coś?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
izia wrote:hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...
dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać..
To chyba lepiej nawet
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
a ja wam powiem że właśnie poszłam coś zjeść a że jestem w pracy to chodzę do takiego jedzenia "na wagę" gdzie ładuje co i ile chce i fajnie bo wszystko odrazu gotowe, jedzenie domowe i jem tyle i co chce i chyba mi się coś zaczyna dziać bo jak patrzyłam na te rzeczy to aż ciarki miałam i z kilometra czuję wszystkie zapachy i są takie mocne, że aż mnie oczepuje.. pewnie to przedsmak mdłości ale to mnie cieszy bo tzn że hcg rośnie itd
-
Rewolucja on nic nie sprowadza. Ten policjant się pytał gdzie on jest, ja mówię że za granicą, a on: w Norwegii? Ja mówię że tak czyli na pewno ma związek z jego wyjazdami do Norwegii, skoro policjant już wiedział gdzie on jest ale nie wiem jaki, bo on tam remontuje sklepy, pozwolenie na pracę ma, wszystko. Myślałam o tym że mogło chodzić o samochód bo mój tata kupił tam samochód i potem oddał go bratu jako darowiznę, przerejestrował na polskie numery ale podatek zapłacił. I tak sobie myślę, że może jakieś nasze kochane urzędy czegoś nie dopilnowały, może jakiś dokument mieli wysłać a tego nie zrobili i może stąd problem?
-
Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
Szczerze to te migdały działają.
I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 14:02
KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rybka Nemo wrote:Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
Szczerze to te migdały działają.
I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.
TO JA DZIS WYPRÓBUJE I JEDNO I DRUGIE,BO JUŻ NIE MOGERybka Nemo lubi tę wiadomość
-
z tym jedzeniem to ja mam podobnie, najlepiej wchodzą mi zupy, a jak myślę co zrobić na obiad to wszystkie potrawy wydają mi się jakieś niedobre jak o nich myślę...przeprosiłam już męża że wczoraj nie było obiadu, ale na serio nie jestem w stanie nic wymyślać bo na nic nie mam ochoty, no a wczoraj to nie miałam siły palcem ruszyć ;/
-
Hej dziewczyny, ja dzis w skarbowym bylam złożyć deklaracje i powiem wam ze ledwo tam wytrzymałam w kolejce. Wszystko i wszyscy mi śmierdzą!!! Na myśl o ogórkowej mi juz niedobrze.....
Od rana boli mnie w krzyżu.moze złe spałam, nie wiem... Macie tez czasem takie bole??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 15:39
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny