Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Monique Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nieeeeeeee, ale bym zjadła pyzy:)))) i małosolnych kilka.

e43bfde7db.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna hehe ogórki to za mną non stop chodzą hehe :D a z tą policją nie mam pojęcia ,może to tylko zbieg okoliczności ,że akurat kryminalni ,a nie ma z Nami przypadkiem żadnej mamuski zajmującej sie prawem.?? :P

Monique haha chyba tu każda sobie nawzajem robi ochotę na coś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:09

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja też nie mam pojecia;/
    Ale sie nakręcamy z tym jedzeniem haha:D Ale to dobrze bo wydaje nam się ze nie mamy na nic ochoty a tu jedna, druga zarzuci jakiegoś pomysła i już wiadomo że coś by się jednak zjadło:D Mi juz sie mdłości nasilają, ostatnio były tylko z rana do pierwszego posiłku a dziś trzymaja mnie do tej pory jeszcze takie delikatne ale czuje że nadciaga fala małymi krokami:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis na obiad mam ogorkowa :P

xpatiiix3, Aga89, Lavendula lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wczoraj miałam mdłości cały dzień, w sumie dopóki nie zasnęłam to mnie męczyły więc kruszynka daje znać mamusi że siedzi grzecznie w brzuszku :-) ogólnie to cały dzień przeleżałam wczoraj...dzisiaj od rana to samo, ale teraz jakby lepiej, piersi mnie dzisiaj nie bolą, jutro mam lekarza mam nadzieję że u mojego okruszka wszystko dobrze :-)

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue ale będziemy się zajadać :D

Nata na pewno Twój okruszek ma sie dobrze.. :)

A ja odliczam znowu do piątku :) ale szybko zleci jeszcze będzie tak, że biegiem będę musiała do ginka lecieć bo mogą być kolejki u endo i muszę na 12 lecieć bo potem dojechać to trochę potrwa doczłapać sie na 14 do gin.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:34

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...

dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mdłości się nasilają z minuty na minutę, nawet na te płatki mi ochota przeszła,
    ogóry, zupa z nich - jak sobie pomyślę, to mi wszystko do gardła podchodzi ;)

Czarna - może chodzi o jakąś kontrolę celną. Może Twój brat coś sprowadza z Chin? przesyłki są darmowe, nie ma podatku etc. etc. Wiesz coś?

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    hmm izba celna to mi się raczej kojarzy z celnikami...

dziewczyny jak was czytam o tych smakach, ochotach a ja mam wprost przeciwnie, mdłości brak ale i smaku brak - jem bo musze i długo muszę myśleć co bym tu zjadła i kombinować żeby to dostać..

To chyba lepiej nawet :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wogle nie czuje sie jakbym byla w ciazy poza testem i ogromnym apetytem :)

• izia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem że właśnie poszłam coś zjeść a że jestem w pracy to chodzę do takiego jedzenia "na wagę" gdzie ładuje co i ile chce i fajnie bo wszystko odrazu gotowe, jedzenie domowe i jem tyle i co chce i chyba mi się coś zaczyna dziać bo jak patrzyłam na te rzeczy to aż ciarki miałam i z kilometra czuję wszystkie zapachy i są takie mocne, że aż mnie oczepuje.. pewnie to przedsmak mdłości ale to mnie cieszy bo tzn że hcg rośnie itd :)

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja on nic nie sprowadza. Ten policjant się pytał gdzie on jest, ja mówię że za granicą, a on: w Norwegii? Ja mówię że tak czyli na pewno ma związek z jego wyjazdami do Norwegii, skoro policjant już wiedział gdzie on jest ale nie wiem jaki, bo on tam remontuje sklepy, pozwolenie na pracę ma, wszystko. Myślałam o tym że mogło chodzić o samochód bo mój tata kupił tam samochód i potem oddał go bratu jako darowiznę, przerejestrował na polskie numery ale podatek zapłacił. I tak sobie myślę, że może jakieś nasze kochane urzędy czegoś nie dopilnowały, może jakiś dokument mieli wysłać a tego nie zrobili i może stąd problem?

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie czuję jakbym była w ciąży, tyle tylko że cycki mi urosły, nawet jak grubsza byłam to takich nie miałam :D

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
    Szczerze to te migdały działają.

I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 14:02

KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:
    Oj ale zazdraszczam niektórym braku mdłości. Ja mam nadal paskudne, ale rozmawiałam s Moją szwagierką i doradziła mi, żebym na mdłości jadała migdały i ponoć słone rzeczy też pomagają.
    Szczerze to te migdały działają.

I jeszcze stwierdzam, że kapusta kiszona też dobrze działa na mdłości, ale się jej właśnie najadłam mniam.

TO JA DZIS WYPRÓBUJE I JEDNO I DRUGIE,BO JUŻ NIE MOGE :)

Rybka Nemo lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie dzis tak nudzi że masakra przewalam sie tylko z łóżka do kompa i tak w kółko wrrr

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym jedzeniem to ja mam podobnie, najlepiej wchodzą mi zupy, a jak myślę co zrobić na obiad to wszystkie potrawy wydają mi się jakieś niedobre jak o nich myślę...przeprosiłam już męża że wczoraj nie było obiadu, ale na serio nie jestem w stanie nic wymyślać bo na nic nie mam ochoty, no a wczoraj to nie miałam siły palcem ruszyć ;/

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dzis w skarbowym bylam złożyć deklaracje i powiem wam ze ledwo tam wytrzymałam w kolejce. Wszystko i wszyscy mi śmierdzą!!! Na myśl o ogórkowej mi juz niedobrze.....
    Od rana boli mnie w krzyżu.moze złe spałam, nie wiem... Macie tez czasem takie bole??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 15:39

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm jak bolalo mnie w krzyzu i doszlo jeszcze napiecie w brzuchu to nie czekalam z wizyta u lekarza, w dodatku wtedy mialam sluz zabrudzony

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając z uczelni tak sobie czytałam te wasze posty i naszła mnie taka ochota na zupę ogórkową, że nie mogłam zrobić nic innego jak zalecieć do sklepu. Co prawda nigdy kupna nie dorówna domowej, ale chociaż troszkę zaspokoiła moje smaki :))

rwi37s6.png
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ