Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki maleńki rozmiar też kupujesz? U nas to ja takich nigdzie nie widziałamMadlen222 wrote:W końcu Was nadrabiam. Dzień dobry tak w ogóle.
Kochane trzymajcie kciuki, ja odezwę się wieczorem pewnie bo po lekarzu musimy z mężem ogarnąć fryzjera jeszcze i chce pojechać do sklepu zakupić dzieciom jakieś ciuszki do szpitala w rozm.50 bo okazało się ze tyle tych ciuszków ale w rozmiarze 50 mam tylko body z krótkim rękawem.
Miłego dnia kochane.
Oczywiście trzymamy kciuki
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Taki maleńki rozmiar też kupujesz? U nas to ja takich nigdzie nie widziałam

Oczywiście trzymamy kciuki
No wiesz bliźniaki są zazwyczaj mniejsze od dzieci z ciąż pojedynczych. Położna mi mówiła żeby wziąć ubranka w rozm. 50 i 56. Ja mam w domu nawet rozm.44. Jakbym urodziła za tydzień np (tfu tfu) to ten 44 pewnie by się przdał.
Moja koleżanka miesiąc temu urodziła chłopca 51 cm i do tej pory ubiera go w rozm. 50. Także sama rozumiesz
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Moje dzieciątko też jest maleńkie i wyglada na to że nawet mniejsze od twoichMadlen222 wrote:No wiesz bliźniaki są zazwyczaj mniejsze od dzieci z ciąż pojedynczych. Położna mi mówiła żeby wziąć ubranka w rozm. 50 i 56. Ja mam w domu nawet rozm.44. Jakbym urodziła za tydzień np (tfu tfu) to ten 44 pewnie by się przdał.
Moja koleżanka miesiąc temu urodziła chłopca 51 cm i do tej pory ubiera go w rozm. 50. Także sama rozumiesz
więc nastawiam się na 56 ale naprawde nie widziałam nigdzie mniejszych
-
maaartinka wrote:Moje dzieciątko też jest maleńkie i wyglada na to że nawet mniejsze od twoich
więc nastawiam się na 56 ale naprawde nie widziałam nigdzie mniejszych 
Moja mama nawet w Tesco kupowała body w rozm.50. A czy są jeszcze gdzieś to nie wiem. Tu w Holandii są normalnie dostępne w sklepach dziecięcych. ☺ -
xpatiiix3 wrote:O tak będziemy czekać na info i foto w końcu heheh
ja z mam pareztuk w rozmiarze 50 Marcel do miesiąca nosił nawet 
Pati kochana szczerze Ci powiem, że chciałam wczoraj nawet zdjęcie wstawić ale kupiłam tableta i na razie to ogarniam tu wszystko... nie wiem jak tu zdjęcie pomniejszyć. ..heh. ..za dużo techniki :p -
Hej
Podczytuje Was od samego początku i jeżeli pozwolicie chciałabym dołączyć :)Mam 32 lata i to moja pierwsza ciaza od poczatku z przebojami....Najpierw plamienia, potem wyszedl nam konflikt ale juz niestety z przeciwciwciałami C, D, K.Jeździmy do Warszawy i systematycznie spr przepływy malutkiej ( bo to dziewczynka Natasza ) od 25 tyg wiemy ze mała na szczęscie ma Rh minus po mnie czyli nie powinno sie nic dziac
Badanie było wykonane nowa metoda czyli zostac pobrali moja krew i męza i na tej podstawie stwierdzili jaką ma krew, tak czy siak mamy byc pod kontrola do konca ciązy. Zeby nie było ze juz nie musze sie stresowac użeram sie jeszcze z cukrzyca ciązowa i jestem na diecie, ale daje rade:)
Lavendula, zupaztytki, ÓptimusPrime, Marzena27, xpatiiix3, anusiaa90, Agusia ;), Agusia ;), lkc, mada_lena, Nata, Maga31, Florentine, AgataP, Milaszka, maaartinka, santoocha, Dotty84, sisiiii, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlen na tinypic wybierasz rozmiar zdjecia
nie musisz sama zmniejszac zanim wstawisz 
Witamy Natasza rozgosc sie u Nas i Zagrzej sobie cieplutko miejscowke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:30
natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Natasza fajnie, ze do nas dołączyłaś

Madlen kochana oczywiście kciuki zaciśnięte, na pewno wszystko będzie dobrze
Ja rozmiaru 50 nie kupiłam i raczej nie kupię, ba mało tego mam większość ubranek 62, 56 to kilka zestawów do szpitala na pierwsze dni
w poniedziałek dowiem się jak duże jest moje kochane maleństwo
Madlen222, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i my po wizycie. Maleństwo jest maleńkie, z grubsza tydzień opóźnienia. Ale lekarz powiedział, by się nie przejmować, że to normalne. No i leży cały czas w poprzek. WIem, że jeszcze ma czas na przyjęcie odpowiedniej pozycji, ale trochę mnie to martwi...
mada_lena, Maga31, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Madlen222, zupaztytki, Agusia ;), lkc, maaartinka, karmelek lubią tę wiadomość
-
Agusia ja też mam tą koszulkę z rossmanna
fajna jest. nastka ale miałaś przygodę, u nas to od razu by Cię zostawili na oddziale i dali kroplówę jakąś. Nie dziwie się że się wystraszyłaś i że Twój również, ale w sumie skoro on taki pewny że to nie jego dziecko to aż dziw mnie bierze że się przejął...myślę że krwawienie przez stres mogło być. natasza witaj u nas na forum
madlenn trzymam kciuki za wizytę. Ja mam w piątek i już się doczekać nie mogę
natasza82, Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Niby mieści się w normie, no ale...