Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen222 wrote:W końcu Was nadrabiam. Dzień dobry tak w ogóle.
Kochane trzymajcie kciuki, ja odezwę się wieczorem pewnie bo po lekarzu musimy z mężem ogarnąć fryzjera jeszcze i chce pojechać do sklepu zakupić dzieciom jakieś ciuszki do szpitala w rozm.50 bo okazało się ze tyle tych ciuszków ale w rozmiarze 50 mam tylko body z krótkim rękawem.
Miłego dnia kochane.
Oczywiście trzymamy kciukiMadlen222 lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Taki maleńki rozmiar też kupujesz? U nas to ja takich nigdzie nie widziałam
Oczywiście trzymamy kciuki
No wiesz bliźniaki są zazwyczaj mniejsze od dzieci z ciąż pojedynczych. Położna mi mówiła żeby wziąć ubranka w rozm. 50 i 56. Ja mam w domu nawet rozm.44. Jakbym urodziła za tydzień np (tfu tfu) to ten 44 pewnie by się przdał.
Moja koleżanka miesiąc temu urodziła chłopca 51 cm i do tej pory ubiera go w rozm. 50. Także sama rozumieszxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:No wiesz bliźniaki są zazwyczaj mniejsze od dzieci z ciąż pojedynczych. Położna mi mówiła żeby wziąć ubranka w rozm. 50 i 56. Ja mam w domu nawet rozm.44. Jakbym urodziła za tydzień np (tfu tfu) to ten 44 pewnie by się przdał.
Moja koleżanka miesiąc temu urodziła chłopca 51 cm i do tej pory ubiera go w rozm. 50. Także sama rozumieszwięc nastawiam się na 56 ale naprawde nie widziałam nigdzie mniejszych
-
maaartinka wrote:Moje dzieciątko też jest maleńkie i wyglada na to że nawet mniejsze od twoich
więc nastawiam się na 56 ale naprawde nie widziałam nigdzie mniejszych
Moja mama nawet w Tesco kupowała body w rozm.50. A czy są jeszcze gdzieś to nie wiem. Tu w Holandii są normalnie dostępne w sklepach dziecięcych. ☺ -
xpatiiix3 wrote:O tak będziemy czekać na info i foto w końcu heheh
ja z mam pareztuk w rozmiarze 50 Marcel do miesiąca nosił nawet
Pati kochana szczerze Ci powiem, że chciałam wczoraj nawet zdjęcie wstawić ale kupiłam tableta i na razie to ogarniam tu wszystko... nie wiem jak tu zdjęcie pomniejszyć. ..heh. ..za dużo techniki :p -
Hej
Podczytuje Was od samego początku i jeżeli pozwolicie chciałabym dołączyć :)Mam 32 lata i to moja pierwsza ciaza od poczatku z przebojami....Najpierw plamienia, potem wyszedl nam konflikt ale juz niestety z przeciwciwciałami C, D, K.Jeździmy do Warszawy i systematycznie spr przepływy malutkiej ( bo to dziewczynka Natasza ) od 25 tyg wiemy ze mała na szczęscie ma Rh minus po mnie czyli nie powinno sie nic dziac
Badanie było wykonane nowa metoda czyli zostac pobrali moja krew i męza i na tej podstawie stwierdzili jaką ma krew, tak czy siak mamy byc pod kontrola do konca ciązy. Zeby nie było ze juz nie musze sie stresowac użeram sie jeszcze z cukrzyca ciązowa i jestem na diecie, ale daje rade:)
Lavendula, zupaztytki, ÓptimusPrime, Marzena27, xpatiiix3, anusiaa90, Agusia ;), Agusia ;), lkc, mada_lena, Nata, Maga31, Florentine, AgataP, Milaszka, maaartinka, santoocha, Dotty84, sisiiii, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlen na tinypic wybierasz rozmiar zdjecia
nie musisz sama zmniejszac zanim wstawisz
Witamy Natasza rozgosc sie u Nas i Zagrzej sobie cieplutko miejscowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:30
natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Natasza fajnie, ze do nas dołączyłaś
Madlen kochana oczywiście kciuki zaciśnięte, na pewno wszystko będzie dobrze
Ja rozmiaru 50 nie kupiłam i raczej nie kupię, ba mało tego mam większość ubranek 62, 56 to kilka zestawów do szpitala na pierwsze dniw poniedziałek dowiem się jak duże jest moje kochane maleństwo
Madlen222, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i my po wizycie. Maleństwo jest maleńkie, z grubsza tydzień opóźnienia. Ale lekarz powiedział, by się nie przejmować, że to normalne. No i leży cały czas w poprzek. WIem, że jeszcze ma czas na przyjęcie odpowiedniej pozycji, ale trochę mnie to martwi...
mada_lena, Maga31, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Madlen222, zupaztytki, Agusia ;), lkc, maaartinka, karmelek lubią tę wiadomość
-
Agusia ja też mam tą koszulkę z rossmanna
fajna jest. nastka ale miałaś przygodę, u nas to od razu by Cię zostawili na oddziale i dali kroplówę jakąś. Nie dziwie się że się wystraszyłaś i że Twój również, ale w sumie skoro on taki pewny że to nie jego dziecko to aż dziw mnie bierze że się przejął...myślę że krwawienie przez stres mogło być. natasza witaj u nas na forum
madlenn trzymam kciuki za wizytę. Ja mam w piątek i już się doczekać nie mogę
natasza82, Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny