Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati mogłabym również uzyskać dostęp do tabelki? Mój mail to: [email protected]
Nastka - niezła historia! Dobrze, że to nic poważnegoA do Twojego chyba po tej historii co nieco dotarło, skoro się przejął
Oby się zmienił na lepsze!
Natasza - witamy
Madlen - trzymam kciuki za wizytę!
Ja wykorzystuję słoneczną pogodę i pralka chodzi od ranaJak to wszystko poschnie to będę wreszcie wiedzieć ile mam ubranek i w jakich rozmiarach
Termometru jeszcze nie mam, kupię na początku października
Co do chusty, to bardzo bym chciała nosić, pożyczę od siostry na początek i zobaczę czy mi i małemu będzie to odpowiadaćnatasza82, Agusia ;), Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Marynka, a ile waży dzieciaczek? Mój to dopiero jest maleńki i nie ukrywam, że ta waga z ostatniego usg (29+6, 1262 g) siadła mi na psychę
Niby mieści się w normie, no ale...
zupaztytki lubi tę wiadomość
-
moja mała wczoraj na usg wazyła 1300g plus minus 200g a 3 tyg temu 1020 wiec tez nie nalezy do duzych , gin powiedziła ze w normie ze rośnie książkowo, wiec pozostaje mi jej zaufac:) za tydzien w pon mam usg na dokłądniejszym sprzecie ciekawa jestem ile tam wyjdzie?
zupaztytki, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hihi u nnie już 5 pralka wstawiona i ostatnia, wszystko co miałam to wyprane, ale juro kolejna dostawa ubranek kilka sztuk, upiorę je od razu i zostanie do dokupienia kilka bodziaków, pajaców, kombinezon (może dziś skoczę do 5.10.15
a i kocyki tego jeszcze nie mam hihi
natasza82, Maga31, maaartinka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
zupaztytki nie martw się mój synek też do wielkoludów nie należy, w 29t4d zdaje się miał 1320 g, więc w dolnej granicy ale lekarz powiedział że rośnie książkowo więc jest ok, ja się urodziłam z wagą 3140 więc też nie wielka byłam
może będzie szczuplakiem po tatusiu hihi zobaczymy w piątek. właśnie się wypiął i mam krzywy brzuchol
chyba lubi jak Go po tyłku smyram hehehe. zapytamy lekarza co on ma po tej prawej stronie, bo ciągle się tym wypycha ja obstawiam tyłeczek, tatuś chce iść z nami na wizytę żeby nagrać na telefon bicie serduszka na pamiątkę
ja muszę dokupić jeszcze jeden ręcznik kąpielowy, przewijak, materac, wózek, kocyk cieplejszy do wózka i kosmetyki i termometr tak to chyba wszystko mamy. A jak nie to mąż dokupi jak będę w szpitalu, w końcu lewusem nie jest i sobie z zakupami poradzi na pewno
co prawda gust mamy inny ale wie że ja pomarańczu nie zniosę więc mam nadzieję że nic w takim kolorze się nie odważy kupić :p
Agusia gdzie Ty to kobieto powiesiłaś wszystko? ja to maks dwie pralki mogłam wstawić i miejsca już nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 14:59
zupaztytki, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Florentine łożysko obejżał dokładnie trzymał mnie w gabinecie godzine czasu. Dwa razy usg dwa razy na fotelu i ktg robiły położne w osobnym pokoju. Wszytsko jest wporządku i nie wiedzą skad ta krew była. A dzisiaj ani kropleki nie ma. Mała ładnie zaczyna wojować i to jeszcze w brzuchu ciekawe co to będzie jak wyjdzie. Wczoraj byłam taka zła że jak już się położyłam do łóżka to głaskam się po brzuchu i mówię "wyjdź tylko to nakopię Ci do tyłka za to straszenie mamusi"
-
Witaj Natasza
Normalnie mój mąż jest niemożliwy, mówiłam mu, że mam na pewną rzecz ochotę (słodkie) i dziś teściowa zrobiła, bo poprosiłNie będę robić smaka cukrzycowym dziewczynkom, ale cała jestem w cukrze pudrze mniaaammm.
Martinka moja córcia też nie będzie duża, mój lekarz pytał o moją wagę i wzrost, męża wage i wzrost w dniu urodzenia oraz porównując ile przytyłam do tego czasu, ile ważę sama już mi powiedział, że będzie ważyć 2800-3000g. Bo ja też się trochę zmartwiłam, dlatego mi tak sugerował, że waga urodzeniowa rodziców ma tu też znaczenie.
W 30t1d moja ważyła 1487gram.natasza82, Agusia ;), zupaztytki, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Viviana taki mąż to skarb
i teściowa bo zrobiła
Mój M ważył 3900g jak się urodził i miał 59 cm, ja byłam wcześniaczkiem bo moja mama drzwi podniosła więc byłam malutka ale moja siostra też ważyła prawie 4 kg, więc dzidziuś powinien być chyba większy. Poza tym i ja i mój M do chudzinek też nie należymymoże to poprostu kwestia sprzętu.. Chodze tylko do niej więc porównania nie mam.. Ale przynajmniej szybciej rodzić się będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 15:42
Viviana lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:Agusia gdzie Ty to kobieto powiesiłaś wszystko? ja to maks dwie pralki mogłam wstawić i miejsca już nie było.
Haha praktycznie cały dzień mam słońce na balkonie a do tego wieje dziś przyjemny wiaterek, schnie jak błyskawica, poza tym dużo naprawdę tego nie mam