Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokarmialam Szymona Bebilonem,teraz nie kupowalam bo maz kupi jak wyjdziemy ze szpitala. Zalezy czy dziecko bedzie dokarmiane w szpitalu wtedy wychodzi na tym mleku ktore jadlo,bo noe powinno sie zmieniac u takiego Malenstwa.
mada_lena, Agusia ;) lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Viviana wrote:Martinka moja córcia też nie będzie duża, mój lekarz pytał o moją wagę i wzrost, męża wage i wzrost w dniu urodzenia oraz porównując ile przytyłam do tego czasu, ile ważę sama już mi powiedział, że będzie ważyć 2800-3000g. Bo ja też się trochę zmartwiłam, dlatego mi tak sugerował, że waga urodzeniowa rodziców ma tu też znaczenie.
W 30t1d moja ważyła 1487gram.
Viviana pocieszyłaś mnie bo ja się boję, że mój będzie jakimś wielkoludem do rodzenia bo my z mężem oboje mieliśmy ok. 3750!
Mój w 29+6 ważył 1415g. więc bardzo podobnie jak Twój maluszek
Chyba, że teraz zacznie mega przybierać.. ;/
-
Bebiko, nan to kogo dziecko nie jadlo to kolki były Chyba ze dla starszaka, ja polecam na poczatek hipp bio combiotik ma super skład i zero problemow brzuszkowych ewentualnie bebilon tez jest super i dzieci chętnie piją, ale jest jedno ze jest mocno słodzony... Dlatego jednak mój no. 1 jest hipp
Ledwo wrocilam z lidla.. Ehh.. Do kibelka i co znowu plamienie za dużo dzisiaj nachodzilam juz.. Kluje aż w podbrzuszu i pipce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 17:41
Livia
Nela
Marcel
-
Wrocilam,odebralismy obraczki
Pytanko do mezatek,ile mniej wiecej placilyscie za gram zlota? Mi sie wydaje ,ze strasznie duzo nas skasowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 17:54
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
ja nie pamiętam ile (4lata temu to było), ale my to i tak inaczej mieliśmy bo przetapialiśmy złote obrączki po dziadkach męża, żeby pamiątka jakaś była i tylko troszkę musieliśmy dokupić do mojej bo ja mam kamień więc musiała być grubsza. Mąż poszedł na basen, ja starłam pieczarki i ser na zapiekanki, bo dzisiaj znowu meczyk u szwagierki i trzeba się posilić
teraz wcinam orzeszki z biedry coś ala m&ms
już mam wyrzuty sumienia ale cóż...
xpatiiix3, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ktoś pytał o pościel ja nie wiem czy się nie zdecyduję z czasem na taką, tylko nie wiem jak jakościowo
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4582639378&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=91
mada_lena, Fidelissa, maaartinka lubią tę wiadomość
-
Prawie poukładane w szafie u Hani. Dzis jeszcze tatuś wyprasuje pieluchy, ciuszki do szpitala, przescieradelka, koszule mamusi. Musze jeszcze zrobic jedno pranie z nowymi rzeczami...rożek, kocyk, prześcieradła do kosza i kilka bodziakow. Chyba moge wrzucić razem na płukanie???
Pol dnia zamulilam na all w poszukiwaniu porządnych przescieradel dla nas. Zostały mi chyba dwa nadające sie do użytku, reszta badziew. Ściągają sie, babola a niby jersey:/
I kupiłam sobie w home & you dwa komplety pościeli. Promocja była żal nie skorzystać a my lubimy ich poscieli juz humor lepszy
Chyba syndrom wicia gniazda sie załączył.
Jutro mam zamiar znaleźć dobra deskę do krojenia. Dotychczasowe rozpadły sie na pol w zmywarceDzis juz mi sie w oczach troi i dwoi:)
Pati dzis juz lez z poducha pod pupa i poproś babcie zeby ci troche dogodzilagoraca herbata i tv
Natasza jak sie zalogowalas??? Dawaj mi na priv
Ewelina pisałas kiedys o kremie sylvico brzozowym. Mam cerę mieszana i ciekawa jestem czy by mi sie sprawdził?? Sklad ma fajny. Nagietkowy z reszta tez. A i testowalas moze pastę Manuka z ziaji?xpatiiix3, Maga31, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:ktoś pytał o pościel ja nie wiem czy się nie zdecyduję z czasem na taką, tylko nie wiem jak jakościowo
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4582639378&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=91
Ja pytałam. O rozmiar. Zdecydowałam wziac 100/135. Ale to w nastepnym miesiacu kupie. Tez dzis na nia patrzyłambardzo ładna
Nata lubi tę wiadomość
-
Pati w nawiązaniu do Twojego wczorajszego sprawdzania wód to nam położna na sr mówiła, żeby w razie podejrzenia wycieku i wyjazdu na ip nie podmywać się wodą. To tak na przyszłość jak cos
Dziewczyny a wicie gniazda to podobno zwiastun porodu
Mój młody dzisiaj ważył 1600natasza82, Nata, xpatiiix3, mada_lena, Agusia ;), Maga31, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Paju wrote:Viviana pocieszyłaś mnie bo ja się boję, że mój będzie jakimś wielkoludem do rodzenia bo my z mężem oboje mieliśmy ok. 3750!
Mój w 29+6 ważył 1415g. więc bardzo podobnie jak Twój maluszek
Chyba, że teraz zacznie mega przybierać.. ;/
To u mnie 1408g było w 28+0 ! Kluchaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam taką pościel http://allegro.pl/7el-kropki-grochy-100x135-roz-turkus-szary-70x140-i4566204052.html
a łóżeczko białe takie jak na zdjęciu pościeli ale plus opcja tapczanika i z szufladąmada_lena, maaartinka, Dotty84 lubią tę wiadomość