Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie przy jednym się nie podmylam przy drugim już tak i tak ten l ciemnozielony 2 zielonkawy a 3 ok wiec w końcu nie wiem co to było
i teraz nie wiem bo mówiące ma być niebieski a u mnie w tabeli pH na opakowaniu nie ma niebieskiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:11
Livia
Nela
Marcel
-
Hej,
Wróciłam od gina.
Dalej mam leżeć. Szyjka 29mm czyli 3 min w dół. Powiedziała, że do 25 min leżę w domu....potem zobaczymy. Dalej luteina.
Czy wiecie, jak poród jest w 32-33 tyg. Ciąży to jest cesarza. Dopiero od 34 tyg w tym szpitalu rodzi się naturalnie...
Jak będzie 36 tydzien Mam przestać sie martwić...
Odłożyć fryzjera....odrosty mam mega wielkie....
Idę nadrabiać dzisiejszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:11
-
A ja sie juz zdecydowalam na wozek kupuje baby design lupo comfort. Jednak wygral sposrod moich wybrancow. Ogoladalam coletto marcelo brzydki strasznie i mala spacerowka, odradzil mi go pan w sklepie.
I co się dowiedziałam, od nowego roku wchodza przepisy nowe i żadna gondola nie bedzie juz miala podnoszonego oparciawiec jestesmy ostatkami ktore bedziemy miec takie wozki.
Co do mojego wyboru chyba słuszny, ma wszystko co chcialabym aby mial moj wozek i pan rozwial moje obawy co do powiazan z chinami, jest tam skladany i posiada czesci plastikowe z chin ale nie mylic z chinska tandeta, bo wszystkiebte elementy posiadaja norny unijne i na pewno nie sa rpbione z byle gowna. Chiny dzielansie na tandete i na te porzadne wyroby.
Mag.1990, Nata, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
dziewczyny co do mleka to ja będę próbować to co pati radzi czyli hipp bio - przeszłam z synkiem te wszystkie reklamowane bebika, bebilony, nany i gerbery - i jak nie zatwardzenia to zielone kupki itd - teraz zdecydowałam że albo enfamil albo hipp i pójdę w hipp - i nawet jak w szpitalu dadzą bebilon a pewne dadzą to w domu daję już hippa - na 100% karmienie piersią nawet nie licze więc to była pierwsze co analizowałam bo licze uniknąć tego co przeszłam z synkiem, mlekami i butelkami..
-
no te z remi mnie się podobają i chyba kupię
a wypełnienia do niej z czasem hehe. Lecę się szykować, bo jak mąż wróci z basenu to na meczyk jedziemy. Trzymajcie kciuki za Polaków!!!!
Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa21 siara może pojawić się dużo wcześniej, u mnie była od około 20 tygodnia - pokazywała się jak przycisnęłam gdzieś przypadkiem pierś, ale w małych ilościach.
Obecnie już niestety jest częściej i w większych ilościach.
niecierpliwa21 wrote:A ja wczoraj zauważyłam kropelki na piersi takie żółtawe nie za wcześnie na siarę ? -
Wróciłam z ćwiczeń, znowu taki wycisk, że nóg nie czuję. Ale przy niektórych ćwiczeniach bolała mnie kość krzyżowa, takie kłucie... Wiec nie robilam tego
Jutro mam gina na NFZ idę po skierowania na badania, powiedzcie kochane co powinnam poprosić HIV, Toxo IgG i IgM, mocz, morfologia, coś jeszcze trzeba przed porodem??? -
Test na paciorkowca?
robi się go bodajże między 35 a 37 tygodniem.
niecierpliwa21 wrote:Jutro mam gina na NFZ idę po skierowania na badania, powiedzcie kochane co powinnam poprosić HIV, Toxo IgG i IgM, mocz, morfologia, coś jeszcze trzeba przed porodem??? -
Nadrabiam Was dziewczęta, ależ macie tempo
Nastka - wyobrażam sobie Twój stres, a raczej nawet nie chcę go sobie wyobrażać...
Staram się polegiwać, ale to nie dla mnie... Mimo przeprowadzki tymczasowej do rodziców, nie jestem w stanie leżeć zbyt długo.
Nalepiłyśmy z mamą pierogów z soczewicą oraz z kaszą i serem - jak za dawnych czasów, szkoda, że wzięła urlop tylko na dzisiaj. Miło było reaktywować koło gospodyń
Martwię się tylko o moje koty, które zostały same, bo kotka ostatnio potrafi sobie zamek górny w drzwiach wejściowych otwierać (za prosty mechanizm) - ostatnio w nocy wypuściła rudego na klatkę, drzwi na oścież - myślałam, że złodziej, i zawału dostanę... a teraz musiałam zostawić klucz do górnego teściom, aby dokarmiali koty... może będą grzeczne
Ja w końcu do porodu sprawiłam sobie taką koszulinkę, chciałam wersję z rękawem 3/4, ale sobie uświadomiłam, że musi być jakby co wygodna do wenflonu, czy mierzenia ciśnienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:09
Maga31, Fidelissa, sisiiii, lkc, Marzena27, mada_lena, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Fidelissa a poza skracaniem Twojej szyjce cos jeszcze dolega???
Mała ciśnie mi na spojenie i czkawki dostała... Ide polezec.
Piekna posciel florentinew tym miesiacu juz chyba sobie odpuszcze, ale w nastepnym kupie. Sprzedawca Remi tez ma ladne
Podobno dobrze, że nie jest gorzej...