Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvi ja kupiłam wypełnienie z całym kompletem od tego sprzedawcy remi, ale na temat jakości nie wypowiem się bo cóż wciąż czekam na przesyłkę..
Paju nie strasze Ciemoże do Ciebie przyjdzie wcześniej
dzwonił mąż do tego sprzedawcy i powiedział że na dniach powinna być przesyłka, ale wiadomo ja już się niecierpliwie.. dobrze jednak za takie rzeczy wziąć się wcześniej. my zamówiliśmy ten komplet
nr 7
http://allegro.pl/remi-6el-posciel-do-lozeczka-lux-nowe-wzory-i4547446129.html
-
a tak w ogóle to mąż poszedł się myć i zostawił mi tv włączony na sprawie dla reportera i był reportaż o kobiecie co poszla rodzić do szpitala i już nie wróciła
dostała jakiegoś zatoru i osierocila w sumie 5dzieci.. Boże nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.. i znów panikuję.. zaczynam się na poważnie bać porodu..
-
Uhhh... aaaale mecz
myślałam, że dostanę zawału. Mały kopał z tych nerw strasznie
Karmelek - nie myśl nawet o takich rzeczach! Statystyki są dla nas bardzo pomyślne, tak na prawdę niemalże o każdym zgonie położnicy pisze się w gazetach, a codziennie się o tym jednak nie czyta.
Przecie my musimy te dzieci odchować, co one bez nas zrobią - natura wymyśliła to jednak tak, aby gatunek przetrwałWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 23:19
ewelina_d, Eve, mada_lena, sisiiii, lkc, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Ewelina pisałas kiedys o kremie sylvico brzozowym. Mam cerę mieszana i ciekawa jestem czy by mi sie sprawdził?? Sklad ma fajny. Nagietkowy z reszta tez. A i testowalas moze pastę Manuka z ziaji?
Pasty Manuka z Ziaji nie probowalam, bo nie lubie Ziaji za sklady, uzywa najtanszych polproduktow, nawet jak sklad pozornie jest przyzwoity. Ja wole jednak czyste oleje, jesli tylko sie da. Wiec jesli szukasz czegos na tlusta czesc twarzy, to mozna kupic czysty olejek Manuka (albo z drzewa herbacianego, jeden z Nowej Zelandii, drugi z Australii, wlasciwosci prawie identyczne, oba w podobnej cenie, ale herbaciany dostaniesz w kazdej aptece za ok. 8-9zl, manuka przez net i cena nie powinna przekraczac 15 zl za 10ml), nakladac punktowo i/lub dodawac 1-2 krople do kremu, albo preparatu, ktorego uzywasz do mycia twarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 23:55
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Uhhh... aaaale mecz
myślałam, że dostanę zawału. Mały kopał z tych nerw strasznie
no i nie mieli wyjscia;)
Goplana, lkc, AgataP, Amnezja, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
A ja kupilam lozeczko w urwisie po promocyjnej cenie z drewna a nie sklejki
kosztowalo 330 zl a kupilam za 160.
A jutro jade jeszcze do smyka zobaczyc moj wozek bo tez jest w promocji i jade zobaczyc czy jest moj kolor i czy one sa pod zamowienie czy mozna dostac go od reki.maaartinka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nie mogę spać od drugiej to chodze, to siedze i bujam się jak sierota ,to leże i licze te przeklete skurcze jedyne co mogę powiedzieć pozytywnego w chwile odeszło prawie wszystko głowa uszy gardło, oprócz kataru jeszcze ale czuje sie jakbym była prawie zdrowa tylko jeszcze ta woda z nosa... Wypłakałam sie strasznie chyba wszystkie czasy zalapalam taki dół jak cholera... Mama już jest nad chmurami pierwszy przystanek Turcja tyle Nam zdradziła... Ciągle ryczeć mi się chce łzy same płyną normalnie mam dupny humor i czarne wizje, ze trafie na tępy w moim szpitalu i odesla mnie do drugiego szpitala ,bo miejsc nie bedzie albo bez skierowania nie przyjmą i każą tam rodzić, a małą i tak przewiozła do mojego... Takie wszystko wszystko do dupy jest... Czuje się jakby mi czegoś brakowało, po prostu cos mi Siadło na głowę, oby szybko przeszło, bo jestem nie do życia...
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati nie łam się ja też mam dół, wczoraj pokłóciłam się z mężem, a dziś jest mi przez to smutno. Chociaż moje problemy w porównaniu z Twoimi to jest pikuś, ale ja wierzę w to że będzie dobrze bo musi być, zresztą innej opcji nie ma.
Mnie wczoraj po badaniach naszła ochota na lody z maca,więc kupiłam i zjadłam, efekt dzisiaj jaki, ból gardła i katar, kurcze ale człowiek jest głupi. W nocy nie mogłam spać bo się dusiłam. I nie dość, że nie wyspana to jeszcze zmęczona, fujj, nienawidzę narzekać.
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Właśnie to nie jest czym konkretnym spowodowane nie wiem sama o co mi chodzi to po prostu hormony szaleją.. Ostro dzisiaj buzuja mi, jeszcze w sobie taki jakiś mam niepokój, ze coś mi brakuje, ehh i sama nie wiem o co mi chodzi.. Na 9 mam do położnej i gdzieś po 12 idę do diabetologa..
Ok miłego kochane :**
I przepraszam, ale ja dzisiaj Wam truć nie będę...
Może później zakupy poprawią mi humor... Sama juz nie wiem co ja chce i czego od siebie oczekuje, wolalabym tak przewinac czas urodzić w tym październiku i mieć z głowy... Jeszcze ta szkoła no zbyt wielki stres jak dla mnie... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:53
Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Lafarra ja mam na noc 4-6 i na dzień 10 czasem nawet 14 biore ale to jak faktycznie jakiś obiad mam taki, bo nisty nie zawsze stać nas zęby wymyślać oddzielne dla mnie
ja zaczynalam od 2-4 i powoli związana była aż jest idealnie
i na poczatku nie obyło się bez hipoglikemii teraz ostatnio jakoś nie mam juz organizm przyzwyczaił się
insuline bierze Jeszcze Caterina i jeszcze ktos ale nie pamietam ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:05
Livia
Nela
Marcel
-
To i ja sie witam
zjadlam sniadanko i wrocilam do lozka
Pati ja wczoraj mialam taki humor podly.. teraz w ogole latwo o łzy u nas..
Goplana, Sylvi wiem ze nie powinnam takich rzeczy ogladac, ale jakos nie potrafilam przelaczyc kanalu.. a jeszcze jak pokazywali ta malutka dziewczynke i zobaczylam ze ma taki sam smoczek jak ja kupilam dla Alicji to juz w ogole nastapilo zalamanie i czarne wizje
Ale nawet nie atrzac juz na to to naprawde zaczyna przedazac mnie mysl ze zostal jakis miesiac do porodu, ktorego sie boje.. zdecydowalam sie na ta cesarke, aoe teraz to nie widze zadnej dobrej opcji porodu.. sprobowalabym rodzic naturalnie, ale boje sie ze nie dam rady i nie bede mogla sie juz z tego wycofac..
Cos ostatnio mocno smece
Maz wrocil ze slodka buleczka wiec ide na kawke