Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lafarra ja też na insulinie ja biorę 2 j na noc,5j do śniadania, 7j do obiadu i 4j do kolacji.
Lekarz ustawił mi na początku 2,4,2 i 2 na noc ale że cukry dalej były duże to powoli sobie zwiększałam.U mnie obyło się bez hipoglikemi.
Wiesz ja jestem pielęgniarką i sama sobie ustawiłam.
A ty jakie masz dawki ? -
Paju wrote:Nata ja zamówiłam wczoraj od tego sprzedającego dwa komplety i mam nadzieję, że będą ok.
Dam znać jakby cochodzi mi o jakość i odzwierciedlenie kolorków.
A powiedzcie mi wy nie zamawiacie baldachimu i falbanki na dół łóżeczka? -
karmelek wrote:Sylvi ja kupiłam wypełnienie z całym kompletem od tego sprzedawcy remi, ale na temat jakości nie wypowiem się bo cóż wciąż czekam na przesyłkę..
Paju nie strasze Ciemoże do Ciebie przyjdzie wcześniej
dzwonił mąż do tego sprzedawcy i powiedział że na dniach powinna być przesyłka, ale wiadomo ja już się niecierpliwie.. dobrze jednak za takie rzeczy wziąć się wcześniej. my zamówiliśmy ten komplet
nr 7
http://allegro.pl/remi-6el-posciel-do-lozeczka-lux-nowe-wzory-i4547446129.html
karmelek lubi tę wiadomość
-
Witam. Zaczynamy 32tc 8mc
niech już leci szybkooo do listopada.
U mnie słoneczko. Wstałam o 7. Już po śniadaniu.
Zaraz musze iść na pocztę odesłać te biustonosze wrrr. Dobrze, że jest pogoda, mam nadzieję, że brzusio da radę i spacerkiem przejdę.
Wczoraj miałam ucisk na krzyż, ojejku, cąły dzień, w pozycji stojącej nie bolało, ale jak się położyłam było kiepsko. Oby już to nie łapało.
Malutka buszuje od rana w brzuszku, wyciska rączki, wydaje mi się, że po tych bólach mam nieco wyżej macicę ufffff pocieszające, bo ciągle mi to na głowie siedzi.
Madlen ciesze się z udanej wizytyDzieciaczki pięknie rosną.
Pati Kochana już niedługo utulisz Nelcię, głowa do góry, jesteś taka młoda i taka dzielna, dajesz rade mimo, że życie rzuca Ci kłody pod nogi.
Madalenko śniłaś mi sięczytałam przed snem forum i twojego posta o kosmetykach i potem mi się śniło że Cię odwiedziłam i pokazywałyśmy sobie brzuszki i siedziałyśmy na dworze na leżakach hehe, ale śmieszne
Karmelek nie oglądaj takich rzeczy, ja kiedyś byłam fanką programów o porodach, a w ciązy za cholerę nie obejrzę, bo zaraz stresuje się.
A mam pytanie co można pić rozluźniającego, może melisę czy coś, bo nieraz mnie stres łapie najbardziej jak coś pobolewa?
lkc, Agusia ;), maaartinka, karmelek, anusiaa90, xpatiiix3, Maga31, mada_lena, Madlen222, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny glowy do gory, usmiechnijcie sie- jutro bedzie lepszy dzien.
wstalam chwile przed 8 ale chyba ze 4 razy w nocy mialam pobudke na siku. najgorsza jest ta kolo 5 bo po niej codziennie mam wielki problem zeby sie ulozyc i zasnac
milego dnia dla wszystkich i powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:28
Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Pati jak tam humorek dzisiaj? Mnie ostatnio trzyma dobry nastrój więc przesyłam ci trochę pozytywnej energii
Będzie dobrze! Narazie się nie martw bo córeczkę jeszcze trochę ponosisz
Viviana ja piłam melisę ale maluszek mi po niej tak szaleje że przestałam
Dziewczyny ponawiam jeszcze raz pytanie o koszule.. Ile kupiłyście do szpitala? Myślicie że dwie wystarczą? Bo przecież po porodzie chyba mniejszy rozmiar będzie trzeba? Więc trzecią już mniejszą? Albo wogole bo do domu chciałabym kupić piżamkę a nie koszulę.. Tylko czy dwie to nie za mało?
Ktoś pytał o wanienkę, ja kupuje w smyku duża chyba 102 cm perłową i do tego foczkę żeby mi było lepiej z maluchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:30
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ja chce zabrac 3 do szpitala, ale pod warunkiem, ze bede rodzic w tej seksi szpitalnej
na razie nie znalazlam takiej ktora by mi odpowiadala do porodu - ale to sie moze zmienic w kazdej chwili
dla mnie 3 musza byc bo jedna tak na zapas, szalu bym dostala jakby przyszlo mi w brudnej chodzic zanim przywiezie mi nowa czysta.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Maaartinka ja pobrałam wykaz z mojego szpitala, co powinnam mieć ze sobą i napisali 3 koszule do karmienia, mam 2 muszę jedną dokupić, ale nie piszą nic o koszuli do porodu, może dają swoją hmm.
Maartinka ja od razu kupuje taki rozmiar jaki noszę na co dzień czyli m, nie kupuję większej teraz idealnie na mnie pasuje i brzucho przez pierwsze dni właśnie będzie tak wyglądał, jak obecnie wiadomo nie spadnie od razu ale trochę zejdzie, nie chcę później wyglądać jak w worku
Jejciu jak się czuje okropnie przez ta krew z nosa, kręci mi się w głowie, ledwo siedzę ehhh, to chyba normalny objaw?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:39
-
Dzień dobry:) my juz po śniadanku:)
Właśnie bede dla męża powidła robić ze śliwek i jabłek i coś bede musiała wymyśleć z cielęciną...
Byłam na str otulacz.pl
I nie Jestem przekonana do tego zamka błyskawicznego i ceny...
Chyba zdecyduje sie na dwa tańsze otulacze na rzepy
http://www.ceneo.pl/Posciel_dla_dzieci;szukaj-otulacze+dla+niemowlat?se=Fz7DMJrv7HPjsjwooGjlgcsuYNmaiX-8&gclid=CJ-j2cbM5sACFdSWtAodG1IAOA
Maga31 lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:A to że względu na to ottwarcie tak się tym martwicie?
Bo ja już mam szyjkę 26 mm i mój lekarz wiele sobie z tego nie robi. Tzn zzalecony spoczynkowy tryb życia i nic więcej. -
Witam w 34 tygodniu:) Już coraz bliżej i coraz mniej stresu jakby Olek postanowił jednak wychodzić i szyjka zawiodła.
Też już po śniadanku, odprowadziłam Starszego do przedszkola i tak sobie organizuje w głowie co jeszcze muszę kupić.
Fidelissa, xpatiiix3, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Martinka ja kupiłam 2 koszule i też się zastanawiam, czy to nie za mało, nie lubię koszul i potem mi się nie przydadzą, wole już po domu piżamkę kupic i nie wiem czy dokupywać jakąś trzecią właśnie.
Agusia a może ciśnienie Ci dziś dokucza, jak masz możliwość to sobie zmierz. -
Witam się i ja
My od 7 na nogach, a do tego 3 razy wstawianie w nocy.... Chyba organizm się juz przyzwyczaja do wstawiania nocnego do bobasa....
Czy Wy tez macie takie twarde brzuchu wieczorowa pora? U mnie taki robi się twardy przed snem,ze ciężko mi zasnąć.
Ja kupuje wanienke z Ikeii ,a koszule mam 3 w rozmiarze takim jaki nosze czyli S
Gorzej ze stanikiem, bo zamowilam taki zwykły 75B , ale wisi na mnie. Może jak juz będzie pokarm to urosna:P bo narazie SA takie jak zawsze. -
Ja kupiłam 3 koszule. Bo jedną na sobie będę miała, 2 w zapasie jakbym się uplamiła, a trzecia zawsze może iść do prania.
Też nie lubię koszul, ale to wydaje mi się rozsądna ilość.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
caśka wrote:A ja kupilam lozeczko w urwisie po promocyjnej cenie z drewna a nie sklejki
kosztowalo 330 zl a kupilam za 160.
A jutro jade jeszcze do smyka zobaczyc moj wozek bo tez jest w promocji i jade zobaczyc czy jest moj kolor i czy one sa pod zamowienie czy mozna dostac go od reki. -
Agusia mi często krew leciała więc myśle że to normalne, zresztą do tej pory czasem leci
Jeju czemu te zakupy są takie trudne
Mi też się wydaje że do porodu dają swoją koszule.. ale spotkania z połozna jeszcze nie miałam więc pewna nie jestem..
Przyszła wczoraj moja przesyłka z apteki gemini wszystko super spakowane także polecam wampisałam żeby jeśli to możliwe dali mi niebieską szczotkę bo pisali że kolory wysyłane są losowo i taką właśnie dostałam
Wybrałam szczotkę super miękką z naturalnego włosia i zastanawiam się teraz czy nie jest ona przypadkiem za miękka..Eve, Agusia ;), lkc lubią tę wiadomość
-
nadrobiłam
my też już po śniadanku, dzisiaj wstaliśmy troszkę wcześniej :p gratuluję udanych wizyt. Pati mam nadzieję, że humorek się poprawi, kup sobie coś pysznego na poprawę humorku
a powiedz mi odnośnie szkoły, nie możesz sobie na początek załatwić indywidualnego toku jakiegoś? albo iść od semestru letniego? tzn nie wiem jak to jest z liceum czy tak jak na studiach.
Wiecie co rano jak się przebudziłam bo mąż o coś mnie pytał to byłam nieprzytomna i ogólnie złapało mnie przerażenie że jak się Kazik urodzi to będzie tak ciągle i że ja nie dam rady...boję się tego bo ja lubię pospać, nie wiem jak ja dam radę w nocy