X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana trzymam z całych sił :)

Viviana lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi bedzie dobrze!!! Daj znac. Trzymam kciuki :*

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viviana wśród leżących na szpitalnych łóżkach. Tylko jeść, spać i Tv. Super nie ma co, ale później jaka nagroda za te męki !!! :)

mada_lena, Viviana lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja,rowniez noc nalezala do nienajlepszych,moja najmlodsza corcia wymyslila sobie w nocy,ze jest glodna,jak dostala jesc to znow zamiast zasnac chciala pojsc do taty,jak juz sie tam znalazla to w placz,ze do mnie i tak w kolko,w koncu zasnela u m i spi do teraz,Mikolaj ma czasami takie fazy az nazbyt duzej aktywnosci ale nigdy sie nie zastanawialam czy to zle czy dobrze.

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jakie męki :) jedzonko mialam dostarczone, tv było, net tez, na ks mialam czas :) czasem biodro zabolalo, ale wtedy na drugi bok i dalej leżakowanie haha idzie wytrzymać :)

KasiaKa, Fidelissa lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj na tvn byl program o jedzeniu szpitalnym hehehe,istny koszmar

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue dlatego mi mama dogadzala i ze szpitalnego menu raz zjadlam kluseczki ziemniaczane z kapusta i raz rosół w nd. Nawet niezłe były. Pozostałe zupy koszmar. O wedlinach na kolacje nie wspomnę brrr normalnie wygląd papieru toaletowego. Wole zjesc kanapkę z masłem i pomidorem.
    Pinsleepe leżysz jeszcze???

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana badz dzielna w szpitalu. Trzymam kciuki. mamuski z dziewczynkami maja u nas wyjatkowo wiecej przebojow szpitalnych i szyjkowych niz te z synkami :/ ciekawe jak statystyki cukrzycowe....
    a iiiiiii dzien dobry!
    Jak się nazywa najlepszy blokujący na mistrzostwach w siatkówkę?

Prezes Polsatu

KUNIAK, KasiaKa, blue00, Milaszka, Viviana, Dotty84, Goplana lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • caśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moja córcia tez co chwile w szpitalu ladowalysmy, mala tak mnie kopala po watrobie ze non stop mialam sraczke i skrecalo mnie z bolu

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jedzenie szpitalne da się przełknąć, z resztą ja już nie mogę się dużo najeść,żołądek mam zciśnięty i dużo nie wejdzie. Porcje szpitalne dla mnie teraz są ok. Do tego mam swoje owoce i koniecznie mleko. Bez mleka bym nie przeżyła. Mówiąc MĘKI myślałam raczej o tym leżniu, po tygodniu to już szlag może człowieka trafić. Wszystko boli i śniło mi się że mam odleżyny.

mada_lena lubi tę wiadomość

kefbyf4.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się dzieje z Rewolucją? Nie daje znaków życia że chociaż czyta od dluzszego czasu !

kefbyf4.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ja też:)

Vivianka trzymam kciuki i czekam na wieści:).

U mnie nocka taka jak zawsze czyli co chwilkę budzenie na siku, ale przynajmniej szybko usypiam jak wstanę:).

Dziś wizta u endokrynolog, ponoć ostatnia w ciąży, no chyba,że wyniki z badań wtorkowych wyjdą paskudne.

Właśnie co u Rewolucji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:42

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Viviana badz dzielna w szpitalu. Trzymam kciuki. mamuski z dziewczynkami maja u nas wyjatkowo wiecej przebojow szpitalnych i szyjkowych niz te z synkami :/ ciekawe jak statystyki cukrzycowe....
    a iiiiiii dzien dobry!
    Jak się nazywa najlepszy blokujący na mistrzostwach w siatkówkę?

Uhhhh,przez pomylke polubilam,tez wlasnie do mnie dotarlo,ze moje ciaze z corciami byly z komplikacjami a z synem nie,chyba cos w tym jest

Prezes Polsatu

Dotty84, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja co re dni aktualizuje listę obecnych ciężarówek ,szkoda ,ze tutaj nie odzywa się, ale jakiś czas temu pisała ,ze jest strasznie zalatana.. ;/

Viv trzymaj się tam ;** mam nadzieje, ze będzie wszystko ok, no musi być przecież ;)

A ja lece zaraz sie ogarnac troszkę i będziemy lecieć na spacerek ;)

No i kćiukasy za resztę szyjkowych i leżących ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:53

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, nie śpimy od 7 dziś o dziwo ani razu nie wstawałam na siusiu do łazienki, a ni jednego skurczu, noc przespana :) zaraz mierzenie cukru, mam nadzieje, że będzie ok :) synek rozrabia :) moje dziecię to chyba śpi tylko w nocy tak jak i ja, cały dzień łobuzuje a po 22 to już tance :)

Vivianka kochana trzymam kciuki, leż spokojnie w łóżeczku tam się Tobą zajmą i wszystko będzie dobrze, już mało zostało :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj zapodałam se prace prawie do drugiej w nocy. Rano musiałam wstać dzieciaki do szkoły i przedszkola odwieźć. Ale teraz to chyba idę spać, bo padnięta jestem. W nocy mały tak mnie kopał konkretnie - mam wrażenie, że nareszcie się przekręcił. Oby głową w dół a nie w górę....

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Czesc Brzuszki :) a ja dzis w odwiedzinkach bylam u kolezanki ktora urodzila pare miesiecy temu.. Dostalam w spadku troche ciuszkow takich malych szczegolnie co mnie bardzo cieszy :) a juz w ogole najbardziej cieszy mnie to, ze sa wszystkie wyprane w dzidziusiu, wiec tylko lekkie prasowanko mnie czeka i gotowe :) tylko gdzie ja to pomieszcze... Juz komodka zawalona gotowymi ciuszkami ktore tez zreszta dostalam..

Do dziewczyn ktore maja zgage.. Co wam pomaga? Jakies naturalne sposoby? Czy medykamenty? Pali mnie od kilku dni.. :(

Dobrej, dlugiej i przespanej nocki zycze! :)

Ja biorę Renni i pomaga :) Tak mi polecil lekarz, bo nie szkodzi i ma jeszcze dużo wapnia :)

Milaszka lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Brzuchatki :)

my po wczorajszej wizycie nie za ciekawie.. szyjka się skróciła z 3,5cm, do 2,7cm..;/ i sie skraca dalej.. jak narazie leczonko w domu luteina dopochwowo, do tego wszystkiego doktor podejrzewa zakaźenie grzybicze w pochwie :( chuj wie od czego.. prepraszam za slownictwo ale mam juz dosc! Zuzia 1629g wazy serduszko ok, jest juz ułożona główkowo i powoli się pcha do kanaliku rodnego..
    Ktg pokazało skurcze wiec aspargin i nospa forte przy mocniejszych. wizyta kolejna za 2 tygodnie jesli bedzie gorzej idziemy na lozko szpitalne by Zuzinka jeszcze w brzuszku była. z tego co wiem pani doktor wtedy chce mnie trzymac w szpitalu az do bezpiecznej granicy!

zaraz was nadrobie :*

Fidelissa lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    A wczoraj na tvn byl program o jedzeniu szpitalnym hehehe,istny koszmar

Ale dla kontrastu pokazali szpital na Inflanckiej (mój wybór :)) - oni mają wlasną kuchnię i smaczną i urozmaiconą dzięki temu :) ufff... hihihi

blue00 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby tak w kazdym bylo :-)

‹‹ 1285 1286 1287 1288 1289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ