Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja,rowniez noc nalezala do nienajlepszych,moja najmlodsza corcia wymyslila sobie w nocy,ze jest glodna,jak dostala jesc to znow zamiast zasnac chciala pojsc do taty,jak juz sie tam znalazla to w placz,ze do mnie i tak w kolko,w koncu zasnela u m i spi do teraz,Mikolaj ma czasami takie fazy az nazbyt duzej aktywnosci ale nigdy sie nie zastanawialam czy to zle czy dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Blue dlatego mi mama dogadzala i ze szpitalnego menu raz zjadlam kluseczki ziemniaczane z kapusta i raz rosół w nd. Nawet niezłe były. Pozostałe zupy koszmar. O wedlinach na kolacje nie wspomnę brrr normalnie wygląd papieru toaletowego. Wole zjesc kanapkę z masłem i pomidorem.
Pinsleepe leżysz jeszcze??? -
Viviana badz dzielna w szpitalu. Trzymam kciuki. mamuski z dziewczynkami maja u nas wyjatkowo wiecej przebojow szpitalnych i szyjkowych niz te z synkami
ciekawe jak statystyki cukrzycowe....
a iiiiiii dzien dobry!
Jak się nazywa najlepszy blokujący na mistrzostwach w siatkówkę?
Prezes PolsatuKUNIAK, KasiaKa, blue00, Milaszka, Viviana, Dotty84, Goplana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
U mnie jedzenie szpitalne da się przełknąć, z resztą ja już nie mogę się dużo najeść,żołądek mam zciśnięty i dużo nie wejdzie. Porcje szpitalne dla mnie teraz są ok. Do tego mam swoje owoce i koniecznie mleko. Bez mleka bym nie przeżyła. Mówiąc MĘKI myślałam raczej o tym leżniu, po tygodniu to już szlag może człowieka trafić. Wszystko boli i śniło mi się że mam odleżyny.
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Witam się ja też
Vivianka trzymam kciuki i czekam na wieści:).
U mnie nocka taka jak zawsze czyli co chwilkę budzenie na siku, ale przynajmniej szybko usypiam jak wstanę.
Dziś wizta u endokrynolog, ponoć ostatnia w ciąży, no chyba,że wyniki z badań wtorkowych wyjdą paskudne.
Właśnie co u Rewolucji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:42
Viviana lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnylkc wrote:Viviana badz dzielna w szpitalu. Trzymam kciuki. mamuski z dziewczynkami maja u nas wyjatkowo wiecej przebojow szpitalnych i szyjkowych niz te z synkami
ciekawe jak statystyki cukrzycowe....
a iiiiiii dzien dobry!
Jak się nazywa najlepszy blokujący na mistrzostwach w siatkówkę?
Uhhhh,przez pomylke polubilam,tez wlasnie do mnie dotarlo,ze moje ciaze z corciami byly z komplikacjami a z synem nie,chyba cos w tym jest
Prezes PolsatuDotty84, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Rewolucja co re dni aktualizuje listę obecnych ciężarówek ,szkoda ,ze tutaj nie odzywa się, ale jakiś czas temu pisała ,ze jest strasznie zalatana.. ;/
Viv trzymaj się tam ;** mam nadzieje, ze będzie wszystko ok, no musi być przecież
A ja lece zaraz sie ogarnac troszkę i będziemy lecieć na spacerek
No i kćiukasy za resztę szyjkowych i leżącychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:53
mada_lena, Viviana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej kochane, nie śpimy od 7 dziś o dziwo ani razu nie wstawałam na siusiu do łazienki, a ni jednego skurczu, noc przespana
zaraz mierzenie cukru, mam nadzieje, że będzie ok
synek rozrabia
moje dziecię to chyba śpi tylko w nocy tak jak i ja, cały dzień łobuzuje a po 22 to już tance
Vivianka kochana trzymam kciuki, leż spokojnie w łóżeczku tam się Tobą zajmą i wszystko będzie dobrze, już mało zostałomada_lena, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj zapodałam se prace prawie do drugiej w nocy. Rano musiałam wstać dzieciaki do szkoły i przedszkola odwieźć. Ale teraz to chyba idę spać, bo padnięta jestem. W nocy mały tak mnie kopał konkretnie - mam wrażenie, że nareszcie się przekręcił. Oby głową w dół a nie w górę....
-
Milaszka wrote:Czesc Brzuszki
a ja dzis w odwiedzinkach bylam u kolezanki ktora urodzila pare miesiecy temu.. Dostalam w spadku troche ciuszkow takich malych szczegolnie co mnie bardzo cieszy
a juz w ogole najbardziej cieszy mnie to, ze sa wszystkie wyprane w dzidziusiu, wiec tylko lekkie prasowanko mnie czeka i gotowe
tylko gdzie ja to pomieszcze... Juz komodka zawalona gotowymi ciuszkami ktore tez zreszta dostalam..
Do dziewczyn ktore maja zgage.. Co wam pomaga? Jakies naturalne sposoby? Czy medykamenty? Pali mnie od kilku dni..
Dobrej, dlugiej i przespanej nocki zycze!
Ja biorę Renni i pomagaTak mi polecil lekarz, bo nie szkodzi i ma jeszcze dużo wapnia
Milaszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Brzuchatki
my po wczorajszej wizycie nie za ciekawie.. szyjka się skróciła z 3,5cm, do 2,7cm..;/ i sie skraca dalej.. jak narazie leczonko w domu luteina dopochwowo, do tego wszystkiego doktor podejrzewa zakaźenie grzybicze w pochwiechuj wie od czego.. prepraszam za slownictwo ale mam juz dosc! Zuzia 1629g wazy serduszko ok, jest juz ułożona główkowo i powoli się pcha do kanaliku rodnego..
Ktg pokazało skurcze wiec aspargin i nospa forte przy mocniejszych. wizyta kolejna za 2 tygodnie jesli bedzie gorzej idziemy na lozko szpitalne by Zuzinka jeszcze w brzuszku była. z tego co wiem pani doktor wtedy chce mnie trzymac w szpitalu az do bezpiecznej granicy!
zaraz was nadrobie :*Fidelissa lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:A wczoraj na tvn byl program o jedzeniu szpitalnym hehehe,istny koszmar
Ale dla kontrastu pokazali szpital na Inflanckiej (mój wybór) - oni mają wlasną kuchnię i smaczną i urozmaiconą dzięki temu
ufff... hihihi
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny