Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku co z tymi panieneczkami ,a czegoś to one się tak pchaja na ten świat tak szybko... Ehh... A ja dzisiaj wariuje babcia gada do mnie zobaczysz zobaczysz w nocy albo jutro trafisz do szpitala dzieciaku leż ,a nie łazisz ciągle... Taa jutro Marcel 19.09 kończy 19 msiecy i babcia mówi ze pewnie małej się ta data podoba ,bo widzi po brzuchu... Po co mnie straszy tak.. Nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 09:07
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati nie lataj tyle :* lez z nozkami wyzej i odpoczywaj :*
noo Dziewuszki tu się nam pchają na świat a jeszcze nie mają bo nie mają bezpiecznej granicy.. Moja Zuzinka dostała małą zjebkę ze ma siedziec grzecznie i 4listopada moze wychodzic wczesniej nie :*
jedna dobra wiadomosc to taka że szyjka zamknieta.
Kochane robilyscie juz posiew moczu?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a przy okazji coraz bardziej przeszkadza mi wyciek z lewego sutka.. wczoraj wieczorem miałam plamę na cały cycek tak z niego leciało..;/ można cos z tym zrobic? wczesniej mi to nie przeszkadzało bo tylko były kropeczki od czasu do czasu plamka na 2cm a nie na cała piers..
-
Hej
) daaawno mnie tu nie było nawet bardzo dawno
ale czytam o Waszych obawach co do wcześniejszego porodu i mam to samo
wczoraj dostałam wieczorem takich skurczy ze myślałam że to już, nawet powoli się już do samochodu pakowaliśmy
)a poza tym u mnie wszystko jak należy tylko maluszek waży w 30 tygodniu dopiero 1300 i ponoć troche za mało
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Na wyplywajaca siare najlepszym wyjsciem jest nosic wkladki laktacyjne
noszę noszę by nie brudziło jak chodzę po mieście
ale na noc ich nie zakaładam a wczoraj taki wylew.. -
nick nieaktualny
-
Po jajecznicy cukier 106 bomba
kolejny dzień zasłużyłam na kawkę
Kochane ja jutro mam diabetologa, chyba mnie nie ochrzani po tylko dwa razy miałam za dużo 127 i 140 a tak idealnie, a w poniedziałek USG, nie mogę się doczekać ale i mam stres, czy wszystko jest ok, nie widziałam maluszka już 2 m-ce
Ja też nie mam siary, ale nie martwi mnie to, laktacja może ruszyć po porodzie, wiec na razie luzWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 09:36
natasza82, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A powiedzie mi jak siedzicie albo stoicie to ile od mostka do dna macicy macie odstępu.? Bo mi pełne dwie płaskie dłonie bez kciukow na siedząco a na stojaca z kciukami mieszczą sie od mostka do macicy... To nie wiem czy to nie za dużo opadło..?
Jula ja dużo nie latam ani nic tylko jak muszę a tak to domu jestem..wiec nie wiem czego babcia przeżywa ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 09:42
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam chęć zaszaleć i wybrać się do fryzjera na farbowanie (oczywiście wybiorę opcję pasemka/refleksy) farby bez amoniaku, nie zmieniałam koloru włosów od prawie 2 lat, i już mi się trochę znudził mój look, myślicie, że mogę i czy jest bezpieczne??