Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Pati, no ja właśnie nie mam ani jednego rozstepu, ale za to gruba jestem, przytyłam juz 24kg a jeszcze musze trochę pochodzić w ciąży. Ale wierzę, że już po samym porodzie zejdzie mi z 15kg. Ja ogólnie jestem strasznie spuchnieta i pewnie też to składa się na moja wagę.
A co do sportu to mnie też nie kręci, nożna to jeszcze ale siatka absolutnie.
Ja spadam na filmik z mezulem.
Kolorowych dla wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 22:18
-
Nie mam wątpliwości, że mój skarb się przekrecil, wcześniej czkawke czułam bardzo nisko dziś w lewym biodrze hmm ciekawe czy do poniedziałku zmieni pozycję
zaraz zjem kolację nocną, dziś po obiedzie gotowane pierogi z mięsem do tego podsmazona cebulka cukier 117
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja dziś po wizycie.
Mój synek w niecały miesiąc przybrał aż 1,1kg, dziś było 2400g, jeny oby tak nie rósł do porodu, albo mam nadzieję, że lekarz troszkę przesadził z wagą.
Zrobili mi ktg, choć wydawało mi się jeszcze za wcześnie, no ale wyszło wszystko w porządku.
Szyjka długa, zamknięta więc jeszcze trochę pochodzę...
Ogólnie też mam spuchnięte nogi, od jakiegoś tygodnia ale jedno szczęście że plecy przestały mnie boleć
AgataP
Nie udzielam się na forum za często, ale wyczytałam, że jesteś z Redy.
Mieszkasz w Redzie, i jeśli można wiedzieć, czy zamierzasz rodzić w Wejherowie?Goplana, lkc, AgataP, Viviana, xpatiiix3, Agusia ;), maaartinka, Nata, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny