Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina_d wrote:Ja marudziłam, że mi waga wolno rośnie, tak przez ostatnie 3 tyg przytyłam 1.5 kg, i mam 8.5kg na plusie. Teraz pewnie będzie rosło szybciej, bo i dzieciaczek musi obrastać w tłuszcz.
Właśnie odebrałam wyniki badań i jestem mile zaskoczona:) oczywiście czerwone krwinki poniżej normy, jak i hemoglobina, ALE urosła z 11.2 na 11.5 bez brania żelaza ani diety. Nadal jem mięso od wielkiego dzwonu, i raczej owoce a nie warzywa, a tu proszę - samo się podniosło:). Ciekawe...
Chudzina
Najważniejsze płytki ;P ja już na nic więcej w badaniach teraz nie patrzę hehe -
xpatiiix3 wrote:Bo Ty chudziutka
albo mocne mięśnie brzucha masz i temu niuńki wolniej rozciągają brzunio ;P
Pati do chudzinki to mi dużo brakuje. Lekarka mówi, że moje dzieci wybijają sie pewnie w kręgosłup i dlatego tak jest, chociaż wg niej mój brzuch wcale nie jest mały. Ale jak patrze na Wasze brzuszki to mój faktycznie zaskakuje niewielkim rozmiarem -
nick nieaktualnyMadlen sliczny maly brzuszek masz
ja tez szlafrok biore lekki i pizame z krotkim rekawem bo u mnie w szpitalu tropiki
wlasnie ogladam mecza))
ja przytylam od poczatku 5,5 kg lekarz kazal dobic do 8 zeby bylo zdrowo.Ale ostatni cos mi plecy siadaja...pewnie te cholerne cycki...bo sa ogromne..masakra a beda wieksze jak bedzie pokarm...mato boska nie mysle o tym nawet...zawsze mialam duze piersi ale teraz to kuzwa przesadzilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:41
Goplana, Madlen222, xpatiiix3, lkc, sisiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Dawaj relację z meczu, bo ja nie mam jak oglądać
prowadzimy w pierwszym secie na te chwile 5 punktami(szybko sie zmienia to wsyztsko) gramy baaardzo dobrze(lepiej niz z brazylia) szybkie akcje mamy i bardzo dobry atak!
potrzebujemy wygrac 2 setami zeby isc dalej ruscy potrzebuja 3 sety, bedzie dobrze zdaje sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:47
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydla ostudzenia emocji cos na rozluznienie do posmiania
http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/dziewczynka-rozsmieszyla-wszystkich-podczas-badania-usg-jej-mamy/tsjrg?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_styl&utm_campaign=onetsg_fbWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:03
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:aaaaaaa, dawajcie znać, bo oszaleję - chociaż po setach
dotty sety mozesz ogarnąć tu http://www.livesports.pl/siatkowka/Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:09
AgataP lubi tę wiadomość
-
Madlen ja w sumie się nie znam na brzuszkach bliźniaczych, ale koleżanka miała ogromny czerwono fioletowy spękany aż fuuuj te rozstepy u niej to wyglądały jakby ten brzuch miał eksplodować ..
a Twój sliczny jest i na serio zgrabniutki jak na blizniaki, bo ogólnie to nie jest mały tego nie powiem ojj nie, ale serio tych nadprogramowych kg nie widać u Ciebie, w życiu bym nie powiedziała.. ;P hehe a ja nic nie przytylam i oby tak dalej mogę do 20 dobić do końca nie więcej
Krejzolki, czy tylko mnie sport nie interesuje chyba jest jakaś dziwnahehe chociaż miałam kiedyś fazę na nożna ,ale nie hehe ja nawet nie wiem o co w tym chodzi ,a nie jedno wiem ze trzeba do bramki wbić ahahaha ;P
Padam na ryjek, marzę o tym by tylko spać juz ,gdybym tak dzisiaj zaczęła rodzić to bym nie dała rady jestem zajechana jak koń po westernie.. I niby po czym leżeniu i grzaniu dupy w fotelu cały dzień..??) heheh a powiem Wam ,że właśnie po takim zajechaniu i prawie nie przespanych dwóch nockach Marcel przyszedł na świat
chociaż fakt faktem przy porodzie dostaje sie powera, bo chce się szybciej wydusic z siebie dzidzia i mieć przy sobie
ahh... Wspomnienia cudowne..
ale już niedługo, tylko do października i wycałuje tego mojego szkrabka
Kolorowych mamuśki..! ;***Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:21
AgataP, Goplana, Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny