X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tylko szlafrok frotte i tak sobie myślę, że jak włożę go do torby to nic więcej mi tam nie wejdzie :-). Kupię chyba sobie taki cienki, albo wezmę bluzę jakąś bo w sumie w czerwcu tak zrobiłam, że zamiast szlafroka to miałam bluzę :p

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam spakować te rzeczy do szpitala które już posiadam i co.. nie mieszczę się w małą walizkę, rzeczy higieniczne będę musiała spakować do takiej większej kosmetyczki kuferka bo tak to ni da rydy;p

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 18 września 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    ja mam tylko szlafrok frotte i tak sobie myślę, że jak włożę go do torby to nic więcej mi tam nie wejdzie :-)

Mam ten sam problem, frotte jest ogromniasty, co prawda mam też taki kimonowy więc jak coś wyskoczę nagle w czarnej panterce ;D

xpatiiix3, Nata, Agusia ;) lubią tę wiadomość

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • izia Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę dwie walizki na kółkach - jedną dla mnie drugą dla dziecka..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamuszę sobie jeszcze szlafrok kupić bo ogólnie tak jak w koszulach nocnych się nie lubuję ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar spakować się w październiku więc ciężko powiedzieć czy mi wszystko wejdzie tam...szlafrok pomyślę, jak znajdę jakiś cienki fajny to kupię :] lece się szykować na mecz Polaków!

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, że nigdy więcej frotte na położnictwie, bo u mnie Hawaje są.. Marcelo w kokonie nie mógł momentami leżeć bo czerwony się robił z gorąca i do pampersa Go rozbierałam, bo wręcz spocony był, a ja jeszcze dostałam łóżko przy kaloryferze przy oknie... I tym razem frotte nie biore musze poszukać w szafie coś cienkiego bawelnianego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:23

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dobrze mówisz na położnictwie faktycznie gorąco. Więc u mnie też odpada, wezmę bluze pewnie. Miałam jeszcze zapytać któraś z Was pisała że jej mama robi kiszone buraki i później na barszcz wykorzystuje. Przepis bym chciała co potrzeba i jakie proporcje :-).

Maga31 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy już wszystko macie, a ja czekam ciągle na wózek... Niby uprzedzali że do 6-8tyg. ale to sie tak strasznie ciągnie, chce jechać nad morze jeszcze we wrześniu przed rozpoczeciem roku akademickiego i nie moge bo w każdym tygodniu jakiś kurier mnie nawiedza.

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A faktycznie Maga chyba dla Viv pisała tez bym chciała bo uwielbiam ;)

blue00, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wstawiam te przekrecone zdjęcia jak chciałyscie. Brzucho wciąż mały i na prawdę nie wiem jak te moje 4kg dzieci się tam mieszczą. ☺

ket74g.jpg

2lkbgj9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:46

xpatiiix3, niecierpliwa21, Mag.1990, sylvi, sisiiii, mada_lena, Viviana, zupaztytki, Lavendula, AgataP, Goplana, Florentine, maaartinka, e_v_e, Milaszka, lkc, Agusia ;), blue00, misiaczk25, KasiaKa, Nata, Fidelissa, anusiaa90, Maga31, Agata92 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj dawaj :D hihi bo ja nie powiem się doczekać mogłam.. ;P

Aaaaa... Madlen, skarbie gdzie Ty mieścisz swoje dzieciaki.?? ;** ale śliczny okrągły brzuszek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:44

Madlen222 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png

Wysłany: 18 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledwo nadążam za waszymi postami tak szybko produkujecie :) w październiku jak już zaczną się relacje porodowe to całkowicie odpadnę, chyba będę gratulować tylko kolejnych maluszków.

Taki zapierdziel mnie czeka, ciągle ostatnio chodze poddenerwowana. Jakiś taki wewnętrzny niepokój odczuwam , jakbym się bała ale sama nie wiem czego. Chwilami mam wrażenie, że serce mi tak "drży". Miała któraś takie uczucie?
    Strasznie się przejmuje pierdołami, dosłownie.. Wczoraj zapisałam się na USG i zorientowałam się że mam w tym czasie zajęcia na uczelni, efekt - pół nocy nie spałam myśląc na kiedy to przełożyć...

nxbhnwz.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Dawaj dawaj :D hihi bo ja nie powiem się doczekać mogłam.. ;P

Aaaaa... Madlen, skarbie gdzie Ty mieścisz swoje dzieciaki.?? ;** ale śliczny okrągły brzuszek ;)

No właśnie Pati kochana sama się zastanawiam jak to jest możliwe ze ja mam w brzuszku 2 dzieci.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa ja na wózek też czekam, jest zamówiony a czekam na dostawę. przyjedzie razem z fotelikiem :)

ckai3e3k2pedhvnb.png

Wysłany: 18 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już prawie 2 miesiące czekamy na wózek.

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Ty chudziutka ;) albo mocne mięśnie brzucha masz i temu niuńki wolniej rozciągają brzunio ;P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    My już prawie 2 miesiące czekamy na wózek.
    o fuck, to nieźle

jak sobie radzicie z wydatkami na dzieci, dzielicie się jakoś wydatkami z mężami/partnerami, czy macie jakiś wspólny fundusz na ten cel?

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen super jaka piłeczka :)
    A mnie włączył sie nerwus. Mama mnie wkurzyła przez tel i sie wyłączyłam. Nie bede z nia gadać jak bzdety opowiada. Hormoooooony
    Sylvi mamy wspólne pieniądze. Nam nikt nie pomaga bo zawsze dawaliśmy sobie rade i kazdy wychodzi z założenia, ze teraz tez tak jest. Pomijając pare body, kocyk i ciuszki z lumpeksu. Teściowa to by chetnie jeszcze od nas wysepila co nieco:/ zycie....
    Vivi jak tam? Co w ktg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:23

Madlen222, lkc lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale padnięta jestem tyle odwiedzin się nie spodziewalam byla nawet moja mama. No i nocka nieprzespana daje znać. Przed chwilą dziewczyna urodzila synka ake naluszek placze jak kotek. Tętno sprawdzają malej w nocy kolejny zastrzyk w tylek.po sterydach jesten ospala i mała też to normalne.
    Jula ruchy były dziwne trwały non stop byly mocne intensywne i nic nie pomagało zmiany pozycji itp dlatego sie martwilam a to mała się Przekrecila.

mada_lena, AgataP, lkc, Agusia ;), maaartinka lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ