Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam tylko szlafrok frotte i tak sobie myślę, że jak włożę go do torby to nic więcej mi tam nie wejdzie
. Kupię chyba sobie taki cienki, albo wezmę bluzę jakąś bo w sumie w czerwcu tak zrobiłam, że zamiast szlafroka to miałam bluzę :p
-
Nata wrote:ja mam tylko szlafrok frotte i tak sobie myślę, że jak włożę go do torby to nic więcej mi tam nie wejdzie
Mam ten sam problem, frotte jest ogromniasty, co prawda mam też taki kimonowy więc jak coś wyskoczę nagle w czarnej panterce
xpatiiix3, Nata, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że nigdy więcej frotte na położnictwie, bo u mnie Hawaje są.. Marcelo w kokonie nie mógł momentami leżeć bo czerwony się robił z gorąca i do pampersa Go rozbierałam, bo wręcz spocony był, a ja jeszcze dostałam łóżko przy kaloryferze przy oknie... I tym razem frotte nie biore musze poszukać w szafie coś cienkiego bawelnianego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:23
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati dobrze mówisz na położnictwie faktycznie gorąco. Więc u mnie też odpada, wezmę bluze pewnie. Miałam jeszcze zapytać któraś z Was pisała że jej mama robi kiszone buraki i później na barszcz wykorzystuje. Przepis bym chciała co potrzeba i jakie proporcje
.
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Wy już wszystko macie, a ja czekam ciągle na wózek... Niby uprzedzali że do 6-8tyg. ale to sie tak strasznie ciągnie, chce jechać nad morze jeszcze we wrześniu przed rozpoczeciem roku akademickiego i nie moge bo w każdym tygodniu jakiś kurier mnie nawiedza.
-
No to wstawiam te przekrecone zdjęcia jak chciałyscie. Brzucho wciąż mały i na prawdę nie wiem jak te moje 4kg dzieci się tam mieszczą. ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:46
xpatiiix3, niecierpliwa21, Mag.1990, sylvi, sisiiii, mada_lena, Viviana, zupaztytki, Lavendula, AgataP, Goplana, Florentine, maaartinka, e_v_e, Milaszka, lkc, Agusia ;), blue00, misiaczk25, KasiaKa, Nata, Fidelissa, anusiaa90, Maga31, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Dawaj dawaj
hihi bo ja nie powiem się doczekać mogłam.. ;P
Aaaaa... Madlen, skarbie gdzie Ty mieścisz swoje dzieciaki.?? ;** ale śliczny okrągły brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:44
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ledwo nadążam za waszymi postami tak szybko produkujecie
w październiku jak już zaczną się relacje porodowe to całkowicie odpadnę, chyba będę gratulować tylko kolejnych maluszków.
Taki zapierdziel mnie czeka, ciągle ostatnio chodze poddenerwowana. Jakiś taki wewnętrzny niepokój odczuwam , jakbym się bała ale sama nie wiem czego. Chwilami mam wrażenie, że serce mi tak "drży". Miała któraś takie uczucie?
Strasznie się przejmuje pierdołami, dosłownie.. Wczoraj zapisałam się na USG i zorientowałam się że mam w tym czasie zajęcia na uczelni, efekt - pół nocy nie spałam myśląc na kiedy to przełożyć... -
xpatiiix3 wrote:Dawaj dawaj
hihi bo ja nie powiem się doczekać mogłam.. ;P
Aaaaa... Madlen, skarbie gdzie Ty mieścisz swoje dzieciaki.?? ;** ale śliczny okrągły brzuszek
No właśnie Pati kochana sama się zastanawiam jak to jest możliwe ze ja mam w brzuszku 2 dzieci.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madlen super jaka piłeczka
A mnie włączył sie nerwus. Mama mnie wkurzyła przez tel i sie wyłączyłam. Nie bede z nia gadać jak bzdety opowiada. Hormoooooony
Sylvi mamy wspólne pieniądze. Nam nikt nie pomaga bo zawsze dawaliśmy sobie rade i kazdy wychodzi z założenia, ze teraz tez tak jest. Pomijając pare body, kocyk i ciuszki z lumpeksu. Teściowa to by chetnie jeszcze od nas wysepila co nieco:/ zycie....
Vivi jak tam? Co w ktg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:23
Madlen222, lkc lubią tę wiadomość
-
Ale padnięta jestem tyle odwiedzin się nie spodziewalam byla nawet moja mama. No i nocka nieprzespana daje znać. Przed chwilą dziewczyna urodzila synka ake naluszek placze jak kotek. Tętno sprawdzają malej w nocy kolejny zastrzyk w tylek.po sterydach jesten ospala i mała też to normalne.
Jula ruchy były dziwne trwały non stop byly mocne intensywne i nic nie pomagało zmiany pozycji itp dlatego sie martwilam a to mała się Przekrecila.mada_lena, AgataP, lkc, Agusia ;), maaartinka lubią tę wiadomość