Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy niestety osobne pieniądze i tak naprawdę ja o wszytsko się martwić muszę. Chociaż po ostatniej akcji z krwią to sam podszedł i położył pieniądze na łóżeczko. Może coś do niego wkońcu dojdzie bo ile można.
Moja mama o nic nie pyta sama robi zakupy dla wnuczek dla starszej i dla młodszej. Czasami podeśle mi jakiś link i pyta czy mi się podoba bo chce zmówić. Natomiast jego matka o nic nie pyta i nic nie zaproponuje. Ostatnio poprosiłam żeby zrobiła czapeczkę na szydełku bo umie to jakos nie wykazała chęci.AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że nie tylko ja miałam ciężki poranek..
Nad ranem chwycił mnie skurcz w nodze, ale taki że myślałam że kitne nie mogłam go rozmasować. Noga boli do tej porydo tego wczoraj przesadziłam z chodzeniem i zakupami i bolał brzuch musiałam wziąść no-spe żeby dzwignąć się z łóżka. Jak wstałam i chciałam zjeść kanapkę na śniadanie to po jednym gryzie poleciałam do łazienki bo tak źle mi się zrobiło że myślałam że będę wymiotować.. Położyłam się na chwilkę do łózka to poleciała krew z nosa
Oczywiście do pracy się spóźniłam.. -
Dzień dobry
my po śniadanku, oglądam " ucieczkę na wieś"- uwielbiam....
Noc spokojna, Jasiu spał grzecznie:)
Imieniny Mamy się udały a SR była niesamowita.
Leżałam sobie na leżaczku, nogi do góry, poduszka pod głowę, bosko:)
Mamy na zajęciach dzidziusia ktory płacze, trzeba go karmić itp....
Poza ty uczyliśmy sie myć młodego i przebierać pieluszkę .....super..Agusia ;), AgataP, maaartinka, ÓptimusPrime, Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
witam się przy kawiezaraz zmykam na chwilę na miasto bo lece odebrać powtórkę badań bo ostatnio wyszło mi białko w moczu
Miała któraś z was?? kurde ciągle coś się musi do mnie przyplątać?!
kurde już dwa razy zaliczyłam szpital, bolerioze, teraz znów słabe wyniki
na szczęście u mnie zostało już tylko 40dni!!chociaż nie ukrywam przeraża mnie ta myśl
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:maaartinka ja mam pod łóżkiem spirytusik położony w razie akcji ze skurczami nalewasz troszkę na nogę i rozsmarowujesz. Szybko puszcza wtedy bo szybko sie nagrzewa.
kurde a myslalam ze mozna sobie łyknąć...przydałoby mi się dzisiaj...maaartinka, Agusia ;), karmelek, Maga31, Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwykły z apteki. Ja odkryłam ten sposob z Oliwka w ciąży jak mnie łapały mocne skurcze nie dość ze w łydki to w brzuch. Chodziłam i sie zastanawialam co szybko nagrzewa i wpadłam własnie na spirytus
:P:P:P
AgataP mnie wczoraj tak na drinka ciągneło że musiałam wyjść ze sklepu bo bym kupiła chyba coś.maaartinka, AgataP lubią tę wiadomość
-
witam się i ja, noc spoko ale miałam taki sen że aż się wystraszyłam, śniło mi się że zaczęłam plamić i nie mogłam się dodzwonić do lekarza itd no masakra jakaś! czyżby zaczynał się u mnie stres przed porodem, w końcu zostało chyba 53 dni:p dzisiaj mam wizytę więc proszę o trzymacie kciuków, aby mój synek ładnie urósł. Jakoś bobra ogarnęłam dzisiaj, wygląda całkiem całkiem hehe, ale krwi trochę było
powoli się szykuję bo idę odwiedzić koleżankę, wyszła ze szpitala po poronieniu, strasznie mi jej szkoda bo to już drugie
AgataP, Agusia ;), zupaztytki, karmelek, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Ale mi namieszali w głowie po obchodzie. Mam zagwostke. Na posiew czekamy, jeszcze 2 sterydy i nospa w zastrzyku.cos mówili o cpr. No i o rozwiazaniu. Mam za wąska miednice plus wskazania i położenie. Teraz mysle nad moim lekarzem który gdy mówię o cc zmienia temat, a w jeden dzień inny lekarz od razu mówi, że mam poważne wskazania. Muszę pogadać z mężem.
Pati co to się działo. Stresy aby masz.
karmelek kciukam za wyniki ja w moczu mam ciagle bakterie albo erytrocyty a o bialku to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milaszka wrote:
A które masz z Klupsia?)
Milaszka lubi tę wiadomość