X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy niestety osobne pieniądze i tak naprawdę ja o wszytsko się martwić muszę. Chociaż po ostatniej akcji z krwią to sam podszedł i położył pieniądze na łóżeczko. Może coś do niego wkońcu dojdzie bo ile można.
    Moja mama o nic nie pyta sama robi zakupy dla wnuczek dla starszej i dla młodszej. Czasami podeśle mi jakiś link i pyta czy mi się podoba bo chce zmówić. Natomiast jego matka o nic nie pyta i nic nie zaproponuje. Ostatnio poprosiłam żeby zrobiła czapeczkę na szydełku bo umie to jakos nie wykazała chęci.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:38

Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja miałam ciężki poranek..
    Nad ranem chwycił mnie skurcz w nodze, ale taki że myślałam że kitne nie mogłam go rozmasować. Noga boli do tej pory :/ do tego wczoraj przesadziłam z chodzeniem i zakupami i bolał brzuch musiałam wziąść no-spe żeby dzwignąć się z łóżka. Jak wstałam i chciałam zjeść kanapkę na śniadanie to po jednym gryzie poleciałam do łazienki bo tak źle mi się zrobiło że myślałam że będę wymiotować.. Położyłam się na chwilkę do łózka to poleciała krew z nosa :/
    Oczywiście do pracy się spóźniłam..

201411191762.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati bidulko... Dla pocieszenia dodam, że w naszej sytuacji lepsza krew górą niż dołem ;)

Naastka priv

xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka ja mam pod łóżkiem spirytusik położony w razie akcji ze skurczami nalewasz troszkę na nogę i rozsmarowujesz. Szybko puszcza wtedy bo szybko sie nagrzewa.

AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maartinka wiem co czujesz bidulko, ja przez 3 dni czułam skutki nocnego skurczu w łydce eh

maaartinka lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    my po śniadanku, oglądam " ucieczkę na wieś"- uwielbiam....
    Noc spokojna, Jasiu spał grzecznie:)
    Imieniny Mamy się udały a SR była niesamowita.
    Leżałam sobie na leżaczku, nogi do góry, poduszka pod głowę, bosko:)
    Mamy na zajęciach dzidziusia ktory płacze, trzeba go karmić itp....
    Poza ty uczyliśmy sie myć młodego i przebierać pieluszkę .....super..

Agusia ;), AgataP, maaartinka, ÓptimusPrime, Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• karmelek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    witam się przy kawie :) zaraz zmykam na chwilę na miasto bo lece odebrać powtórkę badań bo ostatnio wyszło mi białko w moczu :/ Miała któraś z was?? kurde ciągle coś się musi do mnie przyplątać?!
    kurde już dwa razy zaliczyłam szpital, bolerioze, teraz znów słabe wyniki :/
    na szczęście u mnie zostało już tylko 40dni!! :) chociaż nie ukrywam przeraża mnie ta myśl ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    maaartinka ja mam pod łóżkiem spirytusik położony w razie akcji ze skurczami nalewasz troszkę na nogę i rozsmarowujesz. Szybko puszcza wtedy bo szybko sie nagrzewa.

kurde a myslalam ze mozna sobie łyknąć...przydałoby mi się dzisiaj...:)

maaartinka, Agusia ;), karmelek, Maga31, Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek nie boj sie 40 dni i bedzie teges gites :)

karmelek, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka taki zwykly spirytus? W takim razie będę musiała przetestować :)

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Marcysia tez krew z noska leci.. To już się dziwne robi.. :( nigdy mu nie leciała... ;(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwykły z apteki. Ja odkryłam ten sposob z Oliwka w ciąży jak mnie łapały mocne skurcze nie dość ze w łydki to w brzuch. Chodziłam i sie zastanawialam co szybko nagrzewa i wpadłam własnie na spirytus :P:P:P:P

AgataP mnie wczoraj tak na drinka ciągneło że musiałam wyjść ze sklepu bo bym kupiła chyba coś.

maaartinka, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to do cholery jest... ?! ;/ chyba do przychodni się przejde... I ze sobą i z Nim...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja, noc spoko ale miałam taki sen że aż się wystraszyłam, śniło mi się że zaczęłam plamić i nie mogłam się dodzwonić do lekarza itd no masakra jakaś! czyżby zaczynał się u mnie stres przed porodem, w końcu zostało chyba 53 dni:p dzisiaj mam wizytę więc proszę o trzymacie kciuków, aby mój synek ładnie urósł. Jakoś bobra ogarnęłam dzisiaj, wygląda całkiem całkiem hehe, ale krwi trochę było ;-) powoli się szykuję bo idę odwiedzić koleżankę, wyszła ze szpitala po poronieniu, strasznie mi jej szkoda bo to już drugie :-(

AgataP, Agusia ;), zupaztytki, karmelek, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi namieszali w głowie po obchodzie. Mam zagwostke. Na posiew czekamy, jeszcze 2 sterydy i nospa w zastrzyku.cos mówili o cpr. No i o rozwiazaniu. Mam za wąska miednice plus wskazania i położenie. Teraz mysle nad moim lekarzem który gdy mówię o cc zmienia temat, a w jeden dzień inny lekarz od razu mówi, że mam poważne wskazania. Muszę pogadać z mężem.
    Pati co to się działo. Stresy aby masz.
    karmelek kciukam za wyniki ja w moczu mam ciagle bakterie albo erytrocyty a o bialku to nie wiem.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie drinki po nocach snią ostatnio...echhhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Co to do cholery jest... ?! ;/ chyba do przychodni się przejde... I ze sobą i z Nim...

idz Pati idz,moze jakies oslabienie macie oboje ale lepiej sprawdzic.Biedny Marcelo ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata mi sie plamien ia snia od poczatku ciazy czasem tak realnie ze sie budze i rycze.

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Martinka, jest przerwa nawet jak jest plyta zakrywajaca.. (wlasnie zauwazylam ze mi oklapla, musze meza poprosic zeby poprawil) ;)

Tak to wyglada u mnie. Ja mam lozeczko klupsia

11v2r2eyhskl_t.jpg

I przerwa bedzie zawsze. Bo nizej niz ta biala plyta materacyka nie umiescisz

Kurde.. Nie umiem odwroci tej fotki :P

A które masz z Klupsia?:))

Milaszka lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 1301 1302 1303 1304 1305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ