Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem jakaś dziwna.. byłam właśnie z piesiem na spacerku i mgła się zbiera i robi się tak hmmm mroczno, jesiennie?dla mnie klimatycznie. podoba mi się taki klimat
ogólnie lubię jesień i zimęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 21:39
Dotty84, mada_lena, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej nadrobilam!!!
Madlen kochana trzymam kciuki bardzo mocno,dzieci jak nawet teraz sie urodza to bedzi wszytsko z nimi ok.
Pati Ty lez kochana i odpoczywaj !!! i zaciskaj nogimasz razem ze mna rodzic a nie swirowac
alka gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:37
xpatiiix3, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ciekawe te odgłosy z brzucha, nie ma co
Agata szwagierka znosna chociaz??czekamy na foto
Kasia ja jeszcze nie śpię, przypalilam gulasz na jutro i wietrze hacjendezagapilam sie w tv
Kazdy dzien cenny, wiec niech te nasze bobasy siedzą jak najdłużej! A jak samopoczucie??AgataP lubi tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Hop,hop.. co tu tak pusto? Spać poszły?
Mnie mija kolejny już 12 szpitalny dzień. Cieszę się z każdego wieczoru.
mecz oglądałyMamy finał !!!
Dziewczyny wytrzymajcie jeszcze trochę, gdzie tym maluchom się tak spieszy, niech siedzą grzecznie do bezpiecznej granicy !!
sylvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pin ale stresy. Na szczęście masz to już za sobą. Zazdroszczę Ci ze jesteś już w domku. Mi się zapowiada leżenie do samego porodu i każdy mówi inaczej, że najlepiej jakbym urodziła w 36tyg, 37 lub 38.a perspektywa spędzenia tu jeszcze 5 tygodni napawa mnie mega dołem! Maz pojechał do domu a ja w ryk. Ciągle tu płacze, jakoś się nie mogę ogarnąć. Nie cierpię być w szpitalu, tragedia.
Idę spać bo o 3 mam pobudke na sterydy. A więc spięcie dobrze moje drogie !☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samopoczucie moje nie jest złe,mam fajną dziewczynę w sali a leżymy na dwuosobowej. Miałam farta,bo jakby mnie umieścili na takiej 6 z dostawkami,to chyba bym uciekła na korytarz. Pewnie jutro nas znowu ksiądz obudzi przed szóstą pytaniem czy chcemy komunię albo spowiedź. Ciągle odmawiamy już powinien wiedzieć, chyba kartkę trzeba na drzwiach powiesić żeby nas nie budził. Oby niedzielę przetrwać, w poniedsiałek się wyjaśni co dalej ze mną.
AgataP, Goplana, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Madlen - żyj po prostu każdym następnym dniem. Każdy dzień dłużej - lepiej dla Twoich maluszków, a każdy dzień krócej - lepiej dla Ciebie. Zatem jest dobrze, jakby nie było
Nas masz tak samo w szpitalu i w domu, przenieś się na czas oczekiwania do świata wirtualnego, wyjdzie na to samoMadlen222 lubi tę wiadomość