Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen nie wiem... Myślę, że mnie wypuszczą, jutro wraca ordynator z urlopu to się dowiem co i jak. Ja mam wrażenie, że źle mierzą - zakładają ten rekaw na łokciu a z tego co ja wiem to powinien być powyżej zgięcia ok 1 cm... Idę spać bo się tylko zgorszyłam
dobranoc! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:06
-
Dziewczyny dzięki za każde słowa wsparcia to bardzo pomaga, bo nawet silna osoba może podupasc.
Szlam z lazienki i wiezli dwa krasnale w inkubatorach cuuudowne i od razu pomyślałam muszę dupe spiac dla mojej Ameli. Nikt nie powiedział, że macierzyństwo jest proste. Wsparcie innych i porady dużo dają przede wszystkim pomagają w nastawieniu.
koleżanka mi dziś powiedziała że pogoda kijowa pada i zimno więc nic nie tracę najważniejsze by nasze szkraby urodzily się zdrowe
spokojnej nocki.
Madlen222, xpatiiix3, AgataP, santoocha, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, Florentine lubią tę wiadomość
-
Florentine wrote:Madlen nie wiem... Myślę, że mnie wypuszczą, jutro wraca ordynator z urlopu to się dowiem co i jak.
Oby Cie zaraz wypuścili. Bo mnie jak złapali to wypuścić już nie chcą. hehe... no ale moja sprawa chyba poważniejsza więc pewnie wrócisz zaraz do domku. :* -
Viviana wrote:Dziewczyny dzięki za każde słowa wsparcia to bardzo pomaga, bo nawet silna osoba może podupasc.
Szlam z lazienki i wiezli dwa krasnale w inkubatorach cuuudowne i od razu pomyślałam muszę dupe spiac dla mojej Ameli. Nikt nie powiedział, że macierzyństwo jest proste. Wsparcie innych i porady dużo dają przede wszystkim pomagają w nastawieniu.
koleżanka mi dziś powiedziała że pogoda kijowa pada i zimno więc nic nie tracę najważniejsze by nasze szkraby urodzily się zdrowe
spokojnej nocki.
Masz rację kochana, napisałaś to o czym myślałam.
Spij dobrze Viv :*Viviana lubi tę wiadomość
-
Madlen kochanie pi sterydach dzieci są mniej ruchliwe to normalne mbie ostrzegali bo tez to zauwazylam i miałam stresa. Moja dziś juz bryka a byla ospala po zastrzyku bardzo. Co do odwiedzin jestem w szoku ze mama tak przychodzi ale do mnie kazdy ma blisko szpital mam naprzeciw mojego mieszkanka rzut beretem.
Pilnuj tych dawek sterydów by Ci w nocy dali.
i spokojnej nocki poglaskaj maluszki od cioci ViviWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:13
-
Viviana wrote:Madlen kochanie pi sterydach dzieci są mniej ruchliwe to normalne mbie ostrzegali bo tez to zauwazylam i miałam stresa. Moja dziś juz bryka a byla ospala po zastrzyku bardzo. Co do odwiedzin jestem w szoku ze mama tak przychodzi ale do mnie kazdy ma blisko szpital mam naprzeciw mojego mieszkanka rzut beretem.
Pilnuj tych dawek sterydów by Ci w nocy dali.
No tu też mówią że dzieci mniej ruchliwe po tym. Ja już dostałam dwie dawki które dostać miałam, także na szczęście już pilnować nie muszę
Ale swoją drogą strasznie byłam z mężem tym faktem poirytowana, że zapomnieli o tak ważnej rzeczy. Nie spodziewałam się tego tutaj.
Vivi a Ty pogłaskaj Amelkę od cioci Madlenki :*
Goplana co z szyjką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:15
Viviana lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Oglądam i chyba zaraz urodzę!!!! Co za mecz!
To prawda, mecz jest genialny. Pierwszy raz oglądam tę siatkę i się wkręciłam na maksa!!! Czuje że wygramy!!! Dobrze, że chociaż teraz możemy pokazać się z tej lepszej strony, bo piłka nożna to wstyd!Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Dziewczyny czy któraś wie co to jestb neuralgia? Bo w necie to tak średnio pisze..
I co znaczy ,,cześć przodująca nad wchodem miednicy malej,,?
miałam atak neuralii międzyżebrowej na początku czerwca - prawie tygodniowy - wyłam, ruszać się nie mogłam. Co 6 godzin brałam 2 tabletki paracetamolu, tonami magnez i potas, masowane miałam obolałe miejsca wieszałam się na szyi chłopu, żeby przykurcze rozciągnąć. Pomagało po tabletach, bez - nawet w nocy spać nie mogłam, podnieść się z łózka. Po kilku dniach gin pozwolił mi użyć plastry rozgrzewające. W końcu przeszło.... ale nikomu nie życzę.... -
Leże/siedze próbuję przysnąć, ale kuuurde te skurcze cholerne, zaczęło się z pół godziny temu, ale są tak silne tym razem, że już przypomniałam sobie, że poród boli jednak... ;P nospa i czekam, czuje jak nadchodzi każdy skurcz ,bo ciśnie niemiłosiernie na siusiu jakbym miała się posikać zaraz i brzuch z automatu skała ,no i krzyż ostatnio nie bolał na skurczu, a teraz boooli... Niedobrze mi się już z tego bólu robi chyba się jednak idę ogarniać powoli, bo coś słabo dzisiaj widzę to wszystko... ;( skurcze co 2min 30-40s, a trwają ok.40-50s... I cały czas mam takie odstępy od kiedy się zaczęło... Masakra na ch...ja mi ta szkoła była, chciałam dobrze, a się wczoraj przeforsowałam chyba jednak.. ;/Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dopakuje się zaraz, ogarne się za ten czas i czekam na babcię ,Jezusie nie ma jej w domu jeszcze, a ja się trzesę normalnie ze strachu ,że muszę sama jechać ;( ja sie strasznie boje i wiem, że w panikę zaraz wpadne, bo muszę jechać sama, już płakać mi się chce.. ;( normalnie serducho chyba gardłem mi wyskoczy zaraz... ;(
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mnie położne obudziły krzykami chyba ten mecz oglądają.
Pati szybki na IP jedź! Nie czekaj niech sprawdzą. Pati oddychaj tam spokojnie myśl o Neli i spinaj tylek będzie dobrze Ty dzielna jesteś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:43