X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Florentine nie stresuj sie zaufaj pielęgniarce. Te elektroniczne sa zawodne. Nie ma jak ucho i słuchawka ;)

Tutaj też "jadą" tylko na słuchawce i uchu :P

relgh3714vlmssyj.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 21 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen nie wiem... Myślę, że mnie wypuszczą, jutro wraca ordynator z urlopu to się dowiem co i jak. Ja mam wrażenie, że źle mierzą - zakładają ten rekaw na łokciu a z tego co ja wiem to powinien być powyżej zgięcia ok 1 cm... Idę spać bo się tylko zgorszyłam :/

dobranoc! :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:06

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za każde słowa wsparcia to bardzo pomaga, bo nawet silna osoba może podupasc.
    Szlam z lazienki i wiezli dwa krasnale w inkubatorach cuuudowne i od razu pomyślałam muszę dupe spiac dla mojej Ameli. Nikt nie powiedział, że macierzyństwo jest proste. Wsparcie innych i porady dużo dają przede wszystkim pomagają w nastawieniu.
    koleżanka mi dziś powiedziała że pogoda kijowa pada i zimno więc nic nie tracę najważniejsze by nasze szkraby urodzily się zdrowe
    spokojnej nocki. :)

Madlen222, xpatiiix3, AgataP, santoocha, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, Florentine lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florentine wrote:
    Madlen nie wiem... Myślę, że mnie wypuszczą, jutro wraca ordynator z urlopu to się dowiem co i jak.

Oby Cie zaraz wypuścili. Bo mnie jak złapali to wypuścić już nie chcą. hehe... no ale moja sprawa chyba poważniejsza więc pewnie wrócisz zaraz do domku. :*

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Dziewczyny dzięki za każde słowa wsparcia to bardzo pomaga, bo nawet silna osoba może podupasc.
    Szlam z lazienki i wiezli dwa krasnale w inkubatorach cuuudowne i od razu pomyślałam muszę dupe spiac dla mojej Ameli. Nikt nie powiedział, że macierzyństwo jest proste. Wsparcie innych i porady dużo dają przede wszystkim pomagają w nastawieniu.
    koleżanka mi dziś powiedziała że pogoda kijowa pada i zimno więc nic nie tracę najważniejsze by nasze szkraby urodzily się zdrowe
    spokojnej nocki. :)

Masz rację kochana, napisałaś to o czym myślałam.
    Spij dobrze Viv :*

Viviana lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kochanie pi sterydach dzieci są mniej ruchliwe to normalne mbie ostrzegali bo tez to zauwazylam i miałam stresa. Moja dziś juz bryka a byla ospala po zastrzyku bardzo. Co do odwiedzin jestem w szoku ze mama tak przychodzi ale do mnie kazdy ma blisko szpital mam naprzeciw mojego mieszkanka rzut beretem.
    Pilnuj tych dawek sterydów by Ci w nocy dali.
    i spokojnej nocki poglaskaj maluszki od cioci Vivi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:13

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Madlen kochanie pi sterydach dzieci są mniej ruchliwe to normalne mbie ostrzegali bo tez to zauwazylam i miałam stresa. Moja dziś juz bryka a byla ospala po zastrzyku bardzo. Co do odwiedzin jestem w szoku ze mama tak przychodzi ale do mnie kazdy ma blisko szpital mam naprzeciw mojego mieszkanka rzut beretem.
    Pilnuj tych dawek sterydów by Ci w nocy dali.

No tu też mówią że dzieci mniej ruchliwe po tym. Ja już dostałam dwie dawki które dostać miałam, także na szczęście już pilnować nie muszę:)
    Ale swoją drogą strasznie byłam z mężem tym faktem poirytowana, że zapomnieli o tak ważnej rzeczy. Nie spodziewałam się tego tutaj.
    Vivi a Ty pogłaskaj Amelkę od cioci Madlenki :*

Goplana co z szyjką?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:15

Viviana lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam i chyba zaraz urodzę!!!! Co za mecz!

Madlen222, Milaszka, ewelina_d, anusiaa90 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Oglądam i chyba zaraz urodzę!!!! Co za mecz!

To prawda, mecz jest genialny. Pierwszy raz oglądam tę siatkę i się wkręciłam na maksa!!! Czuje że wygramy!!! Dobrze, że chociaż teraz możemy pokazać się z tej lepszej strony, bo piłka nożna to wstyd!

Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Dziewczyny czy któraś wie co to jestb neuralgia? Bo w necie to tak średnio pisze..
    I co znaczy ,,cześć przodująca nad wchodem miednicy malej,,?

miałam atak neuralii międzyżebrowej na początku czerwca - prawie tygodniowy - wyłam, ruszać się nie mogłam. Co 6 godzin brałam 2 tabletki paracetamolu, tonami magnez i potas, masowane miałam obolałe miejsca wieszałam się na szyi chłopu, żeby przykurcze rozciągnąć. Pomagało po tabletach, bez - nawet w nocy spać nie mogłam, podnieść się z łózka. Po kilku dniach gin pozwolił mi użyć plastry rozgrzewające. W końcu przeszło.... ale nikomu nie życzę....

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leże/siedze próbuję przysnąć, ale kuuurde te skurcze cholerne, zaczęło się z pół godziny temu, ale są tak silne tym razem, że już przypomniałam sobie, że poród boli jednak... ;P nospa i czekam, czuje jak nadchodzi każdy skurcz ,bo ciśnie niemiłosiernie na siusiu jakbym miała się posikać zaraz i brzuch z automatu skała ,no i krzyż ostatnio nie bolał na skurczu, a teraz boooli... Niedobrze mi się już z tego bólu robi chyba się jednak idę ogarniać powoli, bo coś słabo dzisiaj widzę to wszystko... ;( skurcze co 2min 30-40s, a trwają ok.40-50s... I cały czas mam takie odstępy od kiedy się zaczęło... Masakra na ch...ja mi ta szkoła była, chciałam dobrze, a się wczoraj przeforsowałam chyba jednak.. ;/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Pati, może jeszcze nie czas co? Trzymam kciuki aby to jeszcze nie był poród! dawaj znać na bieżąco. :*

relgh3714vlmssyj.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati na IP uciekaj.

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, wyglada na to, ze mogl zaczac sie porod, nie zwlekaj i jedz to sprawdzic, obym sie mylila

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Pati, jedź na IP !

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy Mistrzami Świata!!!! :)

Madlen222, ewelina_d, anusiaa90 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MISTRZOSTWO! Mamy to!

Madlen222, Dotty84, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopakuje się zaraz, ogarne się za ten czas i czekam na babcię ,Jezusie nie ma jej w domu jeszcze, a ja się trzesę normalnie ze strachu ,że muszę sama jechać ;( ja sie strasznie boje i wiem, że w panikę zaraz wpadne, bo muszę jechać sama, już płakać mi się chce.. ;( normalnie serducho chyba gardłem mi wyskoczy zaraz... ;(

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie położne obudziły krzykami chyba ten mecz oglądają.
    Pati szybki na IP jedź! Nie czekaj niech sprawdzą. Pati oddychaj tam spokojnie myśl o Neli i spinaj tylek będzie dobrze Ty dzielna jesteś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:43

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka napisz szybko co tam jak tam...

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
‹‹ 1327 1328 1329 1330 1331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ