Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati daj znac co i jak. Cos mmie tez dopadło. Bol taki jak na miesiączkę ale nie za mocny parcie na mocx i napinanie. Pudcilo trochę o 2 no spach. A i klocie w szyjce. Cholera ja nawet spakowana nie jestem. Wizyta w środę rano i mam nadzieję ze nie wczesniej. Takie akcje to ja mialam ale w 39 tyg ciazy a nie 34. Sprobuje zasnsc i oby przeszlo.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati daj znac co i jak ,nie mozesz teraz rodzic czekaj na mnie! nie pozwalam Ci jeszcze rodzic.Trzymam kciuki za Ciebie bardzo bardzo mocno!
Madlen mam nadzieje ze Ci w tym szpitalu dobrze :)jeszcze tylko chwilke i zobaczysz maluszki,zleci moja droga ten czas blyskawicznie.Pisz z nami i bedziesz miala zawsze dobry humor
Ja sie balam ze sie przeziebie na tej sesji ale jest ok,pije herbatke z lipy i pokrzywy i czuje sie ok,a pochwale sie jak beda zdjecia juz gotowe pewnie w przyszlym tyg.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze chwile mnie nie bylo a tu tyle sie dzieje, Pati w drodze do szpitala..Madlen w szpitalu. u innych tez sensacje.. wszystko zmienia sie z predkoscia swiatla.
trzymam kciuki za Was wszystkie i pozdrawiam z lozka. lezenie mnie wykancza:(AgataP, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Pati Kochana trzymaj sie! Mam nadzieje, ze to falszywy alarm.
Ja wczoraj w nocy schize zalapalam, wracam z sika , kładę sie, a tu jak nie przypierdzieli..ból podbrzusza jak miesiaczkowy, dosc silny i do tego w krzyzu..
dziecie spi obok, ja panika, mysle budzic meza, nie budzic meza, z tego wszystkiego nie mierzylam czestotliwosci, ale to bylo raczej takie ciagłe.
W koncu puscilo. Dzisiaj wszystko git, ale strachu sie najadlam. Ze Stasiem takie akcje mialam na 2 tyg przed porodem dopiero. Dostalam motywację, lecę jutro po laczki, koszule zamawiam na allegro, resztę w razie w sie dokupi, a wolalabym nago i boso po korytarzach szpitalnych nie popierdykac.
Glupieja te nasze macice czy co?
Pinsleepe nie zazdroszczę przeżyć, trzymaj się!!
Madlen, jestem myślami z Tobą!
Dobrej a przede wszystkim spokojnej nocy dla Was wszystkich!Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Pati czekamy na info!! Dasz rade, niech Nelcia posiedzi do pazdziernika!!
Ja dzis słaba i bez energii caly dzien przelezalam, troche pospalam..
Teraz mecz skonczylismy ogladqc razem z wreczeniem medali ; )
Ale normalnie patrzec nie moglam , taki stres
Mala z emicji kopala caly czas, teraz dopiero spac sie chyba wybrala
A ja juz sie boje nocki przez te bole miednicy i kregoslupa
Poza tym wczoraj zaobserwowalam lekko rozowy sluz?! Co to moze byc?! Zastanawiam sie czy nie jakas infekcja bo cos mnie tam swedziec zaczynazaaplikowalam sobie wczoraj globulke, ale o polowie rozpuszczenia wypadla ze mnie! Pierwszy raz mi sie to zdazylo! I oczywiscie juz zchizuje
Ale dzis nic zlego sie nie dzieje.. sama nie wiem juz co sie dzieje. . -
Ło matko co się dzieje, Patii, trzymaj się! Choć data na poród mistrzowska... tylko trochę przedwczesna
Niestety nie zdjęto ze mnie klątwy na wizycie, co prawda w usg szyjka 28mm, ale palpacyjnie część pochwowa rozpulchniona i właściwie niewyczuwalna... i właściwie nie wiadomo, bo może tak już musi u niej być i nawet przenoszę ciążę, a może już się szykuje do porodu...
Za tydzień kolejna kontrola...
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jako listopadówki weszłyśmy na ostatnią prostą, dla jednych krótszą dla drugich dłuższą... Trzeba się przyzwyczaić do tej myśli jak najszybciej... i popakować torby do szpitala
Madlen222, Fidelissa, lkc, Mag.1990 lubią tę wiadomość
-
Pati! dawaj znać co tam!!!!
My kupiliśmy farby, we wtorek malowanie pokoju.. w weekend przeprowadzka.
Muszę jutro zrobić pranie dziecięcych..
Wszystko już mamy.. prócz wózka i koszuli (mam jedną)/klapek dla mnie..
Trzeba dokupić i spakować torbę.
W środę mamy wizytę.
Fidelissa wrote:Mam pytanie
Szukam pościeli
Kupujecie kołdry 120x90 czy te większe?
Niepokoją mnie ochraniacze, czy maja byc krótkie czy długie?
Podobają mi sie takie spokojne kolory
http://allegro.pl/baby-merc-komplet-poscieli-dzieciecej-3-elementy-i4564036522.html
Tylko obawiam sie, czy tak dluuuuugie ochraniacz nie będzie zabierał powietrza?
Ja kupiłam 120x90, ochraniacz krótki.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Wpadłam zobaczyć czy Patii nie dała znaku...
Vivi też już widzę obudzonażycie na oddziale pełną parą i pewnie nikt się nie przejmuje, że normalny człowiek nie wstaje tak wcześnie - ech te polskie szpitale
Maartinka - spróbuj 1g paracetamolu, ulgę przy mojej neuralgii (miałam rwę barkową, 1-2 mce temu) dawało przynajmniej na 3-4 godziny.
Ale jestem zapyziała, przeziębienie rozwija się coraz bardziej, nie wiem czy nie obejdzie się bez antybiotyku... -
Hej Goplanko to prawda od rana ruch na korytarzu i mierzenie temp ciśnienie i tak dalej. Krótkie nocki bo w nocy też budzili na leki.
Kochana kuruj się naturalnymi metodami. Raz dwa do apteki po zestaw Prenalen halsy na gardlo mleko z miodem sama wiesz co na Ciebie działa i czy to od gardła idzie. Woda morska do nosa. Mam nadzieje ze katar to nie z zaciągania noska zw mężem co Kochana?Goplana lubi tę wiadomość