Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Też bym zjadła kopytek ale nie mam maszynki do mielenia
Dziś mi dokuczają mega mdłości, nic nie pomaga generalnie aż się boje wyjść z domu
Dodatkowo dzieje się ze mną coś dziwnego, od rana mam wrażenie ze troche gorzej slysze i "dzwoni mi w uszach. Jakbym przez cała noc głośno muzyki słuchała albo z jakiegos koncertu rokowego wyszła.
Mi dzisiaj w pracy było pare razy niedobrze i ciagle mi sie odbija ....masakra
A mnie waliło dwa razy serce bardzo to nie przyjemne prawie zemdlałam... -
Evik tak, razem idziemy na wizytę i usg i za tydzień w piątek też razem na usg hehe
A mi zupa ogórkowa te trzy michy dały w kość... Wiedziałam, że mnie zczyści i jakże by mogło tak nie być wyglądało to jak ciut nie ta sytuacja w meksyku z seksu w wielkim mieście hahaha uff ale przynajmniej zczyściło mnie na maksa i nic nie zalega, bo zaparcia mnie troszke męcząLivia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny wydaje mi się że to złe samopoczucie związane z kołataniem serca i moim dzwonieniem w uszach jest spowodowane zmianami ciśnienia. Mnie to już tak denerwuje, na niczym się skupić nie moge.Nie dośc że mdłości to jeszcze to dzwonienie, niech ten dzien sie juz konczy
-
karmelek na tinypic wrzuć fotkę i tam rozmiar ustaw jak w wiadomości email bodajże i potem jak sie załaduje kliknij na zobacz zdjecie w pelnym rozmiarze i po lewej masz linki i ten link do forów jest
Czekam na foto ciesze sie, że wszystko w porządku kochana :*Livia
Nela
Marcel
-
karmelek wrote:cześć ja po wizycie
jestem mega szczęśliwa wszystko jest dobrze
wstawiłabym wam zdjęcie ale nie wiem jak
Alka mi się wydaję że wędzonych nie można a szkoda bo też mam ochotę (właśnie w tej chwili )
Szkoda,tak mam ochote,tylko na to,na nic innego,kawalek chleba na sile jem ,nic mi nie wchodzi,5 kg schudłamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Aga i ja dzisiaj miałam problemy w szkole i w autobusie akurat norma ale w szkole siedziałam non stop przy otwartym oknie i z butelką wody w ręku... aż się zmartwili, że ja taka blada,a mi tak słabo było tak jak mówiie swrducho i myślałam, że zaraz upadne...Livia
Nela
Marcel
-
karmelek wrote:takie kołatania serca ja tez mam, ale u mnie to akurat na tle nerwowym..
Ale Aga dobrze pisze to może być też od ciśnienia..
Ja wlasnie tez mam tak,spie czy leze i nagle zaczyna mi serce tak calkiem mocno bic,nieprzyjemne jak smok,mija czasem dopiero po godz,stresow nie mam...Bylam dzisiaj na cisnieniu i jest ok bo tez myslalam,ze to moze byc toTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Karmelek dzidzię ślicznie widać, super, że wszystko ok.
Dziewczyny to od ciśnienia się tak robi, ja mam z tym problem od jakiegoś tygodnia, wczoraj wyszłam na miasto to bałam się iść, bo nie czułam się pewnie. Trochę to wkurzające, bo za daleko sama nie pójdę.karmelek lubi tę wiadomość
-
No no karmelek całkiem pokaźny dzidziuś piękny i jakie kształty już fajniutkie
Mamuśki jakie normy glukozy na czczo dla kobiet w ciąży, bo mam wrażenie ,że ciut za wysoka jak na taki czas postu od wieczora wczoraj i tym bardziej ,że dużo słodkich produktów ani słodyczy wcale nie jadłam przez ostatnie dni w sumie... Mam 97...karmelek lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Heloooo !
Jeszcze nie ogarniam sie za bardzo z forum .
Karmelek - kochana piekna dzidzi rośnie piekne zdjecie ! Gratuluje :*
Ja mam dzisiaj smaka na lody a mąz zapomniał kupić brrr......
Ogólnie czuje takie rozpieranie w brzuchu :0 dziwne z synem czulam to duzo póżniej :O:O ! Macie też takie uczucie ?
PozdrawiamFidelissa, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny sama jestem zachwycona mam nadzieję że tak pięknie będzie do listopada
Pati ja miałam glukozę na czczo 85, wydaje mi się że jakos bardzo wysokiego wyniku nie masz, u mnie na tym napisana jest norma do 105.
Beatka najlepiej iść w przedziale 6-7tydzien licząc od ostatniej @, wtedy możesz już ujrzeć serduszko :)i upewnić się że wszystko jest dobrze bo wcześniej to tylko pęcherzyk zobaczysz..a brzuch tak okresowo dopiero z tydzień temu przestał boleć, teraz znów bardziej kłuje i ciągnie od dołu
Sarra ja dziś po obiadku skusiłam się na lody
i brzuch też mam już całkiem spory właśnie jak kucam to już mi zawadzasarra lubi tę wiadomość