Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula222 wrote:hej Kochane miałam się odzywać co z tą moją betą z zeszłego czwartku 20.03
Wczoraj ją odebrałam 1404 więc poprzednie z 18.03 musiało być źle wykonane po odebraniu wyników poszłam do gin, na usg widoczny pęcherzyk i 2mm lokator
gratulacje - długo się uczekałaś ale warto byłoJula222 lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Dziewczyny w sobotę idę do lekarza, to będzie 4 pełne tygodnie i 6 dni, czyli koniec 5 tyg. Możliwe że będzie już widać zarodek? Tylko ja owu późno miałam, bo w sobotę będzie dopiero 18 dni po. Taka jestem ciekawa co zobaczę na usg.
Hej, ja byłam w zeszłym tygodniu to był 4tydzien 2 dzien i nic nie było widać jedynie gin widziała mini mini mini pęcherzyk ale nie wiadomo było na 100%. a wczoraj 5tydz 2 dzien i pecherzyk i 2mm zarodekEvik, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
gratulacje - długo się uczekałaś ale warto było
oj długo nikt nie mógł mi ich odebrać bo lab daje osobie uprawnionej któa miała wykonane badania..a ja mogłam dopiero wczoraj odebrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:00
-
Swan wrote:Jula powiedz mi jeszcze którego dnia miałaś owu? bo ja wg @ mam 5w4d, ale rzeczywiście jest mniej bo owu w 17 dniu cyklu.
17dc późno bo mam cykle 29, 30 dniowe -
santoocha wrote:Mnie też. Aż mi się momentami chce płakać, nie wiem kiedy to się skończy...
Zauważyłam że ok 16:00 jest już lepiej i wtedy mogę w końcu coś zjeść, bo wczesniej wszytko leci z powrotem.
A mi po 15 się nasilają... wieczorem następuje apogeum i chcę umrzeć.
Czytałam aby jeść kisiel - w obie strony smakuje tak samosantoocha, Fidelissa, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Witam ! Dołączam do Was! W sobotę robiłam test, lekka druga kreseczka, wczoraj ponowiłam już dużo bardziej widoczna! Ovu wyznacza termin na 26 listopada ! Takze jestem baaardzo szczęśliwa !
santoocha, Czarnaa94, Rybka Nemo, blue00, Viviana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Monique fajny i na prawdę ciekawy artykuł
Biedna Aliss:(
Jula222 gratuluję
beatka2912 Witam Cię
Goplana mnie też mdłości nasilają się wieczór to jest paskudne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:51
Jula222 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Jula ale się cieszę, czyli jednak pomyłka lab mega mega gratulejszyn :***
beatka2912 29.12 hehe moja data urodzenia witamy serdecznie, rozgość się u Nas
Opyliłam już 2 michy ogórkowej, zaraz idę trzecią jeść ,babcia nagotowała mega wielki kocioł będę to chyba z 2 dni jeść hehe pewnie potem długo na ogórkową już nie spojrzę
Jak ja się już jutrzejszej wizyty nie mogę doczekać mam na 14 i znowu zobaczę fasolka mojego kochanego, no i przede wszystkim będę mogła Go oglądać z eRkiem ))Fidelissa, Jula222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
izia wrote:fidellisa ja tez non stop legginsy ale staram się je mieć nad brzuchem to mi ściskają żołądek - pod brzuchem to nie chce ściskać fasolki - chodzi mi raczej z ubieraniem bluzki bo póki mam swetry to nic nie widać ale jak włożę opiętą tunikę to widać brzuch z kilometra
Nie wiem w co sie ubierać -
Monique wrote:To w takim razie muszę poszukać legginsów typu nie casual W c&a jest taki dział dla ciężarnych, może tam upatrzę coś pracowego na wypadek jakby spodnie przestały już pasować
-
Evik wrote:Hej dziewczyny. Ja też mdłości mdłości i jeszcze raz mdłości. Na szczęście nie tak silne jak w poprzedniej ciąży ale coś czuję że się rozkręcą.
Też rozbawił mnie tekst santoochy - zajebista jesteś!
A co do Aliss to też widziałam kilka dni temu...bardzo mi przykro:(
Izia ja czasem podczytuje sobie ciekawostki na mamazone, a myślę teraz o kupieniu książki Ciężarówką przez 9 miesięcy - podobno jest świetnie z humorem napisana a mi juz tak sie nie chce siedziec ciagle w laptopie, a ksiązka to by weszła jakoś
Haidi murkoff w oczekiwaniu na dziecko
Siostra i kuzynki mi poleciły