Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przykro mi z powodu Alisss
Skorzystałam z pomysłu zjedzenia przed snem i teraz zero mdłości. Zawsze po późnej kolacji miałam koszmary, albo spać nie mogłam, a teraz, noc przespana, bez cukrowych spadków, nawet mdłości
Co do wagi, to muszę w nią zainwestować, bo nawet nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 07:23
KocieOczy, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Ja tez musze sie zważyć...ciekawe czy mi cos przybyło. Na mnie niestety sposob najadania sie przed snem nie działa. Zjadlam juz leżąc w łóżku dwie kanapki a i tak o 3 obudziłam sie głodna no i zaczęło mulic. Na szczescie w ciagu dnia mam nawet spokój.
-
nick nieaktualny
-
Sylvi, KuniaK, Santoocha Super wieści:) Bardzo się cieszę
Patii nie przejmuj się koleżanką, taka z Niej mądra piczka, zobaczysz jak szybko spotka ją coś niemiłego przez to, nie to że jej życzę tego, ale życie jest sprawiedliwe i niech się boi, kto to widział wypowiadać takie rzeczy o naszej kochane Patce:).
Ja wczoraj cały dzień popijałam małymi łyczkami herbatkę z cytrynką i dzięki temu mniejsze mdłości i nawet smak do jedzenia miałam.
Santoocha nawet nie wiesz jak się uśmiałam z Twojego postu: "Nie radiologiem, a weterynarzem. Usg robiłam na ustawieniach dla suki " Super pomysł.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
a u mnie waga dalej na minusie, w zeszły tygodniu ważyłam 54kg, a dziś nada 52, ale to wszystko przez weekendowe nerwy. Za kilka dni pewnie wszystko się unormuje i będę tyć Aż się boję.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
dziewczyny ja nie mam wagi póki co ale pal licho waga gorzej z moim brzuchem.. wczoraj wieczorem porównywałam sobie w fotkami z pierwszej ciąży to wyglądałam jak w 18 - 20 tyg ciąży.. (poprzednio w 12 tyg to byłam płaska jak deska) brzuch jest naprawde duży i nie ma mowy wyjść gdzieś wieczorem bo by się wszyscy dopatrzyli ciąży napewno - ja ledwo zaczęłam 6tydzień.. rano jest jeszcze względnie ok jak nic nie zjem ale potem w ciągu dnia rośnie... jak się zrobi cieplej to nie wiem w co ja się będę ubierać
-
Mam alergię na propolis, temu tak mną zamiata...a twarz jak Ciasteczko ze Shreka.
Never again Prenalen Gardło. Never ever.
Waga constans, przynajmniej tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:30
Goplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
dziewczyny na przeziębienia i wirusy świetny jest sok czy syrop z czarnego bzu - wypić łyżeczkę żeby przeleciało przez gardło - stosuję u synka i działa świetnie - mąż też pił przy bólu gardła - myśle że w ciąży tez można w końcu to nic innego jak zwykły sok ale ma duże właściwości antywirusowe
-
Witajcie słonecznie.....
Juz niedługo weekend:))
Zabieram sie za śniadanko;)
Czy Wy tez tak macie, ze rano macie taki kwaśny smak w ustach?
Ważyła mnie gin jak zakładała karte ciąży. Pol kg mniej.
Ale ja mam nadwagę
Co do ubierania
To chodzę w getrach jeansy w brzuch cisną po co mam sie męczyć -
Monique wrote:Izia a gdzie taki soczek można kupić ?
w aptace, w każdym sklepie ze zdrową żywnością itp w supermarketach też są http://www.doz.pl/apteka/p63076 - tylko polecam czytać skład bo są takie co mają napisane m.in bez a jego tam jest mega mało nawet poniżej 1% - - generalnie z tego zrobiony jest sambucol ale chyba nikt go nie badał na kobietach w ciąży i nie wiem czy go można czy nie bo on tam pewno jakoś obrobiony jest a sam syrop to syropMonique lubi tę wiadomość
-
fidellisa ja tez non stop legginsy ale staram się je mieć nad brzuchem to mi ściskają żołądek - pod brzuchem to nie chce ściskać fasolki - chodzi mi raczej z ubieraniem bluzki bo póki mam swetry to nic nie widać ale jak włożę opiętą tunikę to widać brzuch z kilometra
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie się zastanawiam, co nosić żeby w pracy nikt nie zauważył brzuszka w ciągu najbliższego miesiąca. Legginsów nie założę, bo to praca w biurze... Spodnie coś czuję, że nie długo nie będą mi się dopinały bo już teraz mam problem...trochę uciskają...
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:Ja właśnie się zastanawiam, co nosić żeby w pracy nikt nie zauważył brzuszka w ciągu najbliższego miesiąca. Legginsów nie założę, bo to praca w biurze... Spodnie coś czuję, że nie długo nie będą mi się dopinały bo już teraz mam problem...trochę uciskają...
Ja tez siedze w biurze i chodzę w legginsach,ale takich elegantszych np ze szwem z przodu i jakiejs tunice zazwyczaj:)