Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Evik wrote:hehe a ja bym wypiła kawę z McDonalda kocham ją i uwielbiam!:d Chociaż nie w sumie może teraz nie mam na nią ochoty:D wróciłam ze spacerku trochę chłodnawo dziś. Wcicnam dziś kanapki z żółtym serem a wieczorkiem śmignę do mamusi po łazanki z kapustą oglądamy dzis też nasze nowe mieszkanko Wczoraj wzięłam pierwszy raz witaminki od ginka - Pregna i na wieczór miałam mega mdłości, to dziś boję się do nich podejśc bo nie wiem czy to nie przez nie tak się nasilają. Macie jakieś doświadczenia z tym?
Musisz tylko tabletkę łykać w trakcie posiłku )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 22:13
Evik lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Anusia, wnosisz nadzieję do mojego życia!
Ja od 3 dni zdycham. Mdłości, wymioty, ból głowy i wieczny głód.
Nastawiałam się na kilka tygodni takiej męki, ale jest szansa, że skończy się to szybciej....
Mam mdłości ale jeszcze chodzę do pracy.
Mam schizę, ze ciagle jakieś szepty słyszę pt. Ona jest w ciazy..) -
KasiaKa wrote:Jestem i ja! Co za ulga, dobrze mówiłyście, że będzie dobrze. Byłam na wizycie i ciąża nie jest obumarła czego się obawiałam. Ma się dobrze, serduszko pika, a wzrostu fasolka ma całe 7,5mm. Plamienia nadal są, nie wiadomo dlaczego, dostałam dufhaston dalej. Wyniki krwi ok, toxo- przebyłam, hiv nie ma, różyczka przebyta( nie wiem kiedy). Na razie kamień z serca.
A moja 7,7mm:)) -
Piekne słońce, chłodno ale wszędzie widać juz pączki:))
Wiosna:))
Okropne jest to, ze robi sie nudno z zaskoczenia...
Ciagle mi sie odbija i jest niedobrze
Wczoraj byliśmy w pizza hut i wszystko pyszne a ostatni kawałek pizzy był gorzki )
Dzisiaj fasolka zażądała rosołu właśnie sie gotuje do tego makaronik cieniutki:))
Mniam
Na drugie nalesniczki z serkiem
Od mięsa mnie odrzuca
Od słodyczy tez
Papierosy wyczuwam na km i śmierdzących ludzi.
Najlepiej sie czuje w pozycji leżącej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:03
-
Dobra kobietki dzięki za rady, zastosuję się Wczoraj to może był poprostu zbieg okoliczności bo mdłości miałam cały dzień a pregne wzięłam pod wieczór. Kurcze ja na nic nie miałam ochoty ale jak piszecie mi o mc kfc naleśniczkach to tez jednak chcę !ja do najblizszego mc czy kfc mam 100 km!!!:d
Czarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
mada_lena może mi umknęło ja czasem kochana czytam wieczorem i zamroczenie jakieś dosięga już więc już wpisuje, nie miej za złe jeżeli faktycznie przeoczyłam, ale staram się na bieżąco wpisywać Was i wprowadzać zmiany
Mam 33 mamuśki na liście )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:41
Livia
Nela
Marcel
-
czesc dziewczyny!!
ja ostatnio tu rzadko bo po prostu nie mam sily, wracam spac i ide spac, mecza mnie mdlosci, wieczorem wymioty, choc ostatnio mdlosci jak by ciut mniej..
jutro wizyta u lekarza na 14 i wariuje z niepokoju, w ostatniej ciazy stracilam malenstwo w 8 tyg. teraz jestem na tym etapie i chyba jutro zejde na zawal przed tym gabinetem... -
karmelek na pewno będzie wszystko dobrze :* daj znać po wizycie, już zaczynam trzymać kciuki Wyobrażam sobie jak musisz się denerwować ale staraj się myśleć pozytywnie. Musi być dobrze!
karmelek lubi tę wiadomość
-
Karmelku, nie martw się na zapas. Ja dziś też szłam na wizytę z duszą na ramieniu, a okazało się że wyszłam jakby mi lekarz skrzydła doprawił. Będzie dobrze. Na pewno nie usłyszysz tego czego się boisz.
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek na pewno będzie wszystko dobrze nie denerwuj się na zapas, bo na pewno wyjdziesz uskrzydlona po jutrzejszej wizycie trzymam mocno kciuki za Was :*
Pria ja po całym dniu w domu czuje się jak koń po westernie hahha a co dopiero po szkole o ludzie...karmelek lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć kochane
Ja troche nie aktywna ale w domu jestem dopiero ok 17 . Musze zając sięsynkiem itp. Dzisiaj mąż wrócił wcześniej i zdrzemnełam się 1,5h ale nadal bym spała ! Czuje jakbym miała gule w gardle i muli mnie , głowa mi pęka . To nie mozeliwe że tak szybko czuje fatalnie, to napewno pogoda
izia - prawie nic nas nie dzieli tez jestem z tych prawie ostarnich ! Byle wszystko dobrze
karmelek - trzymam kciuki za wizyte :* bedzie dobrze nie martw się !!!! Jesteśmy z Toba !! :* -
Mnie dopadł jakiś ból gardła, mówię dziwnie, nie umiem przełykać. Fatalnie. Coś mi się wydaje, że duża rola w tym mojego dziecka drogiego, które znalazło sobie zabawę w postaci kichania komuś prosto w twarz (upatrzył sobie mnie), paskudnie się czuję, stan podgorączkowy.
Wrzuciłam na ruszt mleko z czosnkiem i miodem, piję wodę, nic nie umiem zjeść i zaraz idę spać. Jestem bez życia.
KasiaKa - gratulacje!
karmelku - głowa do góry, trzymam kciuki!
Dobranoc:)karmelek lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.