Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja jestem po wizycie u gina. maluch ma całe 2mm a pęcherzyk 13mm, termin wypada na 11.11
ze smutnych wiadomości. moja frecia musiała zostać wczoraj uśpiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 20:34
mada_lena, Fidelissa, Viviana lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, słyszałam serduszko kropka
Zarodek jest podobno mały, choć mmieści się w normie, czyli na razie wszystko ok:)
Wizyta nie obyła się bez jednak bez rewelacji, musiałam wybiec z gabinetu i zwymiotowalam
Myślałam że spale się ze wstydu:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 20:39
mada_lena, KasiaKa, blue00, Czarnaa94, karmelek, Goplana, xpatiiix3, Fidelissa, KocieOczy, Rybka Nemo, Viviana, Aga89, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Kuniak, myślę że dla nich to chleb powszedni, raczej tylko Ty Twoją akcję wzięłaś do siebie
Ja dziś też haftuję dalej niż widzę, dopiero teraz trochę mi lżej.
A ja dziś zajrzałam do mojego malca (mam w pracy usg) i oto on:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eef5d52c9288.jpg
Widziałam serduszko!
Więc na usg do gina pójdę już na luzie.
A spodziewałam się, że zobaczę co najwyżej pęcherzyk, albo i nie, bo robiłam sobie przez brzuch, a nie przezpochwowo.Czarnaa94, blue00, karmelek, Goplana, Fidelissa, Rybka Nemo, Viviana, Aga89, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nie mogę zwymiotować...! Tak mnie strasznie męczy...a nie mogę... może choć na chwilę poczułabym ulgę... Całe dnie do bani...
Santoocha - wow, super sprawa jesteś radiologiem? Też bym sobie robiła codziennie Niesamowite, że taki dobry obraz przez powłoki brzuszne - pewnie chudzielec z Ciebie -
sylvi fajnie ,że widziałaś fasolke i wszystko w porządku a co do koleżanek, niestety, ale takie osoby mogą narobić dużo syfu w czyimś życiu ,ale jeszcze przyjdzie czas, że jej się ktoś eż tak odwdzięczy
santoocha hehe też bym chciała tak z tym usg, super, gratuluje serduszka :* a ile fasol ma już.?
Kuniak hehe nie martw się, fajnie ,że widziałaś też fasola, gratuluje serduha :*
Ale Wam fajnie dziewczyny że widziałyście fasolki hehe, ja jutro na wyniki z samego rana nie wiem jak ja bez jedzenia dojadę do szpitala... chyba będę musiała ze sobą wziąć śniadanko ojj ciężko będzie hehea w piątek podglądać fasola znowu lecęLivia
Nela
Marcel
-
ja dzisiaj też widziałam moją kluseczkę, widziałam serduszko pulsujące i je słyszałam!! wszystko jest ok )) niestety nie wiem ile ma mm, ale lekarz powiedział że tydzień się zgadza więc pewnie coś około 6-7 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 22:26
xpatiiix3, Fidelissa, mada_lena, Viviana, Czarnaa94, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Santoocha - wow, super sprawa jesteś radiologiem? Też bym sobie robiła codziennie Niesamowite, że taki dobry obraz przez powłoki brzuszne - pewnie chudzielec z Ciebie
Chuda nie jestem, ale gruba też nie. Taka normalna.
Pati, z tego co go wymierzyłam to ma 7,1mm.Paju, blue00, KUNIAK, Aga89, Czarnaa94, xpatiiix3, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny