Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
oj niestety zaczęła się jesień, dziewczyny miałam okropne cukry w weekend na poziomie 130 i raz 146, a dziś na czczo miałam aż 98 pierwszy raz ponad normę, ale wczoraj usnęłam i nie zjadłam kolacji nocnej, już wiem, że nie mogę tak robić ehhh....mam nadzieje, że się unormują bo jak nie lecę do diabetologa.... dziś na obiad zupa pieczarkowa, pierwszy raz robiłam ciekawe jak wyszła... pęka mi głowa, a jak mi się chce czeeeeeekolody....
właśnie ciekawe jak Madlen wczoraj rozruszała całe forum a dziś milczy, pewnie odsypia na zmianę z zaglądaniem do maleństwMadlen222 lubi tę wiadomość
-
Chodzi o Nasze dane zbyt ogólnodostępne były... Także jak którąś z mam wchodzila z innego maila niż gmail to niech podpowie, bo ja nie mam pojęcia co i jak..
Ja też nie mogę się doczekać fotek Naszych brzdacow pierwszych..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 16:38
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Tez go oglądałam, ale czytałam trochę o laktacji i na taki na fiszbinach zdecyduje sie po 6 tyg karmienia jak wielkość biustu sie ustabilizuje. Na razie szukam jakiś bawełnianych . Najchętniej bym przymierzyła.....
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Pati to weż mi na gmail - [email protected] z tego zakładałam konto na forum, tamten taki prywatny był.
-
Pati ja też poprosze dostęp do tabelki [email protected]
-
jaki spokoj dzisiaj u nas:) oby nie cisza przed burza..
z okazji pierwszego dnia jesieni rozpalilam w kominku mmmmmmm uwielbiam!xpatiiix3, santoocha, mada_lena, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Fidelissa wrote:Zamówiłam łóżeczko i materacyk ma byc do 3 tygodni hurra.
Które łóżeczko wzięłaś? I jaki materac?
Mi się dziś śniło, że urodziłam i miałam tak idealnie płaski brzuch, że byłam wniebowzięta!
Ale dziecko które urodziłam było jakieś takie wiotkie, wyginało się strasznie, brrrr, nieprzyjemne to było
Od 4 do 6 Mały tak się wiercił, że nie szło zasnąć, i zaczęłam sobie dumać, że pójdę do tej walniętej kontrolerki ze skarbówki, wypnę brzuch i jej nawsadzam, ze się czepia zapierdalających po 9 godzin dziennie ciężarnych, i że lepiej niech zajmie sie firmami, gdzie robią przekręty na prawo i lewo i na sucho im to uchodzi.
Ułożyłam sobie całą przemowę, że skoro nie rozumie na czym polegają płatnosci online (bo podważa, że faktury w ten sposób zapłacone są ok), to niech idzie na emeryturę, albo na jakieś szkolenie.
O, ale się nakręciłam!
Oczywiście rano mi przeszło, dziś księgowy znów mnie nawiedził 2 razy, bo teraz przyczepiła się do innych rzeczy, które oczywiście są ok, a ja się będę musiała tłumaczyć, że rzeczywiście zapłaciłam za fakturę, na której jest napisane: zapłacono gotówką.
Paranoja....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:36
-
Już po wizycie. Tak jak przypuszczałam Wituś jest już baaardzo duży. UWAGA waży już 3118g!!! Lekarz powiedział że powinnam już spakować torbę i być gotowa że być może do 2 tygodni zacznę rodzić. Termin z Usg mam na 21.10.2014
Mag.1990, Mamadomina, Florentine, mada_lena, ewelina_d, natasza82, Dotty84, FK81, e_v_e, KUNIAK, xpatiiix3, blue00, madziulka112, santoocha, ÓptimusPrime, Amnezja, karmelek, AgataP, alka89, Paju, Fidelissa, lkc, Agusia ;), Goplana, sylvi, scindapsus, anusiaa90, zupaztytki, Eve, Rybka Nemo, Maga31, Viviana, misiaczk25, Nata, Milaszka, Madlen222, Marzena27 lubią tę wiadomość