Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ohio.. Skurcz bezbolesny a jednak... Czy ja dnia spokoju nie mogę mieć... Ehh pachwiny tylko ciągnie ale leże przecież i znowu po południu się zaczyna i co teraz juz do końca tak codziennie jestem na to skazana...?? Trudno aby do października nie tylko mama wróci będzie miała mnie dość...
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Które łóżeczko wzięłaś? I jaki materac?
Mi się dziś śniło, że urodziłam i miałam tak idealnie płaski brzuch, że byłam wniebowzięta!
Ale dziecko które urodziłam było jakieś takie wiotkie, wyginało się strasznie, brrrr, nieprzyjemne to było
Od 4 do 6 Mały tak się wiercił, że nie szło zasnąć, i zaczęłam sobie dumać, że pójdę do tej walniętej kontrolerki ze skarbówki, wypnę brzuch i jej nawsadzam, ze się czepia zapierdalających po 9 godzin dziennie ciężarnych, i że lepiej niech zajmie sie firmami, gdzie robią przekręty na prawo i lewo i na sucho im to uchodzi.
Ułożyłam sobie całą przemowę, że skoro nie rozumie na czym polegają płatnosci online (bo podważa, że faktury w ten sposób zapłacone są ok), to niech idzie na emeryturę, albo na jakieś szkolenie.
O, ale się nakręciłam!
Oczywiście rano mi przeszło, dziś księgowy znów mnie nawiedził 2 razy, bo teraz przyczepiła się do innych rzeczy, które oczywiście są ok, a ja się będę musiała tłumaczyć, że rzeczywiście zapłaciłam za fakturę, na której jest napisane: zapłacono gotówką.
Paranoja....
Zamówiłam Zuzę 120x60 biala z barierka, nakładkami -gryzakami i materacyk kokos pianka gryka z danpolu.
-
Agata92 wrote:Termin om mam na 2 listopada:) on od początku był w górnej granicy ale teraz zadziałał
Ja mam na 6.11 i chyba serio jutro pojde na te usg bo az jestem ciekawa ile ma moj skoro Twoj maluch juz ponad 3 kg!Agata92 lubi tę wiadomość
-
bylam u lekarza ale nie przyjmuje dzisiaj.. brzuch trochę pobolewa, trochę skurcze łapią, wzięłam no-spe i czekam.. ale już oczywiście się stresuję
mała na razie też się mało kręci.. ale kręci..
jestem zła na siebie bo mogłam rano się zmobilizować do lekarza -
Fidelissa wrote:Zamówiłam Zuzę 120x60 biala z barierka, nakładkami -gryzakami i materacyk kokos pianka gryka z danpolu.
Zuze widzialam w sklepie i jest bardzo ladna jak dla mnieFidelissa lubi tę wiadomość
-
Są wyniki dzisiejszej krwi i moczu.
Wszystko w porządku, jedynie płytki spadły z 204 tys na 190.
Ale to i tak wynik w normie:)
Ano i eozynofile mam obniżone, ale w poprzednich też miałam, więc na to chyba nie aż tak ważny współczynnik.alka89, AgataP, santoocha lubią tę wiadomość
-
Hehe jak to się mówi nie chwały dnia przed zachodem słońca za szybko na pisalam ze jest ok to i mam ale spoko co Nas nie zabije to Nas wzmocni..
buziaki :**
Bezbolesne chyba też mogą narobić szkód, bo dziewczynom od spięć się szyjki poskracały..
Luz blues Agatko
Karmelek to odpoczywamy sobie razem :**AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Amnezja uszy do góry.
Wszystkie jesteśmy młode, szczupłe i piękne:)
:*
Amnezja wrote:Dopadło mnie przeziębienie.Na dodatek mam dołaPół dnia chodzę i ryczę,że jestem stara,gruba,brzydka i mam zmarszczki
Chyba mi szaleją hormony ciążowe.
xpatiiix3, FK81, Amnezja, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość