Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplanka zdrowiej :**
A mi Marcel sprząta pokójpochował ubrania do szafy wiadomo zgniotl trochę ale co tam parę rzeczy do szuflady powkladał no bosko po prostu
hehe niech się uczy ;p
alka89, lkc, Goplana, Dotty84, mada_lena, anusiaa90, e_v_e, Eve, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No kuuuurde zabije zaraz tego Kacpra (psychola) ,bo nie wytrzymuje... Jeszcze tyle czasu do powrotu mamy... Niech tego gnoja na Syberię wywiezie bo mu krzywdę zrobię którego dnia... Ehh,.. No kurwa z gówniarzem tak mnie wkurwił ze skurcz za skurczem.. Ale głęboko oddycham i się uspokoiłam w miarę i lepiej...Livia
Nela
Marcel
-
Pati, pocieche z Syna masz:).
moj tez czasem uczynny a bywa ze i empatyczny;).
mialam taki okres ze pokaslywalam( jak mialam dusznosci) , a potem pedem do kibelka, bo wymioty:(. no i kiedys zakaslalam, a tu Syn ciagnie mnie za reke do lazienki. ide. stoje, nie wiem o co mu chodzi, Stachu klape kibelkowa podnosi, ja dalej nie trybie, a ten pokazuje ze mam sie schylic i odrzygac..
dobry Syn, dobry:D.alka89, Goplana, xpatiiix3, scindapsus, mada_lena, e_v_e, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ej no nie straszcie, że bezbolesne skurcze niebezpieczne, mnie kilka razy w ciągu dnia łapią, wtedy zasysa mi się wszystko do środka brzuch, pępek i nawet mogę poobserwować jak dzidzia leży... nie za przyjemne to, to, ale cóż...
Kupiłam dziś łóżeczko białe i dwa materacyki- hevea dream (średnio twardy), a na pierwsze 5 miesięcy lifenest taki z hamakiem pośrodku, znajomy polecił. Małż się "wywiedział" od innych tatusiów w pracylkc lubi tę wiadomość
-
FK81 wrote:Goplanko, ale mogę sobie zelazo brac na wlasna reke, bez konsultacji z gin? wizyta dopiero za 3 tyg..Isc do apteki i spytac co polecaja?
A jaki masz w morfologii parametr MCV? -
Leukocyty 7,87 tys/µl 3,8 10,0 N
Erytrocyty 3,30 mln/µl 3,70 5,10 L
Hemoglobina 9,8 g/dl 12,0 16,0 L
Hematokryt 30,0 % 37 47 L
MCV 90,9 fl 79 95 N
MCH 29,7 pg 27 35 N
MCHC 32,7 g/dl 32,0 37,0 N
Płytki krwi 250 tys/µl 154 386 N
RDW-CV 13,1 % 11,6 14,8 N
PDW 11,8 fl 9,0 17,0 N
MPV 10,1 fl 5,0 20,0 N
P-LCR 25,6 % 13,0 43,0 N
PCT 0,25 % 0,0 0,4 N
Neutrofile 5,28 tys/µl 2,50 5,40 N
Limfocyty 2,03 tys/µl 1,00 3,50 N
Monocyty 0,53 tys/µl 0,00 1,68 N
Eozynofile 0,03 tys/µl 0,04 0,40 L
Bazofile 0,00 tys/µl 0,0 0,1 L
Neutrofile 67,1 % 46,0 75,0 N
Limfocyty 25,8 % 20,0 45,0 N
Monocyty 6,7 % 2,0 10,0 N
Eozynofile 0,4 % 1,0 5,0 L
Bazofile 0,0 % 0,0 1,0 N
Przepraszam, ze tak zasmiecam;).
zeschizowala mnie hemoglobina, bo robilam 2 tyg temu( zalezalo mi zeby jak najszybciej miec wyniki, bo ostatnio na porod dotarlam bez hbs i mi dupsko truli) i kurcze wtedy bylo jeszcze 10, 6. ciekawe czemu tak spadla drastycznie.
i nie wiem czy to ma zwiazek, 2 tyg temu mialam podwyzszone leukocyty w moczu, 58, a norma do 15. dzis bylo ok juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:34
-
Marcela dupek zaczepia a oczywiście babcia do małego zamknij morde, bo siedziała przez telefon nadawała.. WRr... A ja do niego od razu won mi stąd jak nie umiesz się zachować.. To zaczął mnie wyzywać, a potem na mnie z fletem i chciał mi przywalic no juz malo brakowalo a bym go za fraki podniosła i wyniosła ale nie wiem jakby sie to skończyło dla Niego... Ehh.. I Marcela drzwiami przywalil specjalnie ,zamykal a Marcel pa pa do Niego, ale on do każdego tak jak wychodzi ktos to zamachnal sie tymi drzwiami ze małego odrzuciło aż tak go walnal na szczęście na tyłek a malo brakowało by w szafkę głową przypierdzielil... Nosz gnojek... A babcia to zamiast dla chuja uwagę zwrócić, żeby małego zostawil to na mnie sie drze jeszcze ze porozmawiać nie może, bo krzyczy no sory jak go zaczepia to się nie dziwie... I jak ja mam odpoczywać... Jeszcze chodzi i codziennie mi powtarza ze ja nic nie robię ja nic nie robię dupe pase i komputer do reki mam przyklejony... EE... No juz mam dość przykro mi ,bo ma w dupie jak się czuje tylko co chwila woła Patrycja Patrycja kurwa idź tu natychmiast dzisiaj na serio nie da polezeć, od popołudnia latał jak głupia w tą i z powrotem pokoju do pokoju..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:38
Livia
Nela
Marcel
-
Pati ,co do cukrow. Zjem fure ziemniakow ,sledzie do tego w smietanie,kawalek tortu i 130 ,a po 2 k.chleba wiecej. Moze oleje to i zrobie z obciazeniem i jak wyjdzie ok to dam spokoj z tym co?
Norma po 2 godz jest 140 w labo,wiec zobacz ile osob ma troszke mniej i gin nie kieruje do diabetologa. Po dwoch godz zawsze mam ok,chociaz wiem,ze inaczej patrza diabetolodzy...,,Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
xpatiiix3 wrote:Alka tak tak daj sobie spokój jak jest ok
Niby wg diabetologa 120 po godz ma byc,ale laboratoria 140 po dwoch,jak ktos ma 138 to gin w gole nie kieruje do poradni,po dwoch godzinach mam ponizej 120xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witam dziewuszki, jakoś dziś nie mam nastroju też. mój pierwszy dzień w domu po szpitalu i tak jak myślałam- pobojowisko. Aż mi ręce opadły, nie wytrzymałam i kibelek na klęczkach musiałam wyszorować. ech...mężczyznom moim tam nie przeszkadza.
Dotty, potwierdzam moje dane z tabelki, są ok. Basia będzie chyba już, bo chłopaki tak ciągle mówią, a mnie Blanka też się bardzo podoba. Termin z OM 8 listopad, ale za jakieś 2-3 tyg chyba urodzę.Dotty84, mada_lena, FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, na szkole mowila polozna, ze bezbolesne skurcze moga przycmic rozwierajaca sie cichaczem szyjke.
A, I opowiadala o babce, co urodzila sn 6 kg dziecko, ze niby juz rozwarcie miala8 cm... ale dla mnie to jakas urban legend...xpatiiix3 lubi tę wiadomość