Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Alka pierdziel to he zbledna
zaraz Ci zrobie foto moich
żeby pocieszyć to jest to co po Marcelu zostało ;**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:35
Mag.1990, AgataP, FK81, alka89, lkc, mada_lena, e_v_e, Maga31, Milaszka, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Agata92 wrote:Termin om mam na 2 listopada:) on od początku był w górnej granicy ale teraz zadziałał
Mibtez mowili przy corce ze mam sie szykowac bo duza i mualam termin na 17 grudzień a w koncunurodzilam planowo 7 stycznia 5kgxpatiiix3, mada_lena, Agata92, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Pati ,co do cukrow. Zjem fure ziemniakow ,sledzie do tego w smietanie,kawalek tortu i 130 ,a po 2 k.chleba wiecej. Moze oleje to i zrobie z obciazeniem i jak wyjdzie ok to dam spokoj z tym co?
Norma po 2 godz jest 140 w labo,wiec zobacz ile osob ma troszke mniej i gin nie kieruje do diabetologa. Po dwoch godz zawsze mam ok,chociaz wiem,ze inaczej patrza diabetolodzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:46
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
ja się już licytujemy na rozstępy;), to ja mam mega stare wewnatrz ud, na biodrach, sporo ich, ale są białe. mam na nie wyrąbane, byłam delikatnie mówiąc otyłym dzieckiem, poźniej z 10 lat były jazdy z odchudzaniem,od 10 lat mniej więcej akceptuje taki stan rzeczy, są, nie znikną, jest to częśc mnie, a jak się komus nie podoba , niech spada;).
Mój tez ma rozstepy , na ramionach, bo przypakowal hłe hłe;).xpatiiix3, lkc, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hehehe na tym świetle wszystkiego nie widać bo ja na całym brzuchu mam pajęczynki blade juz i nowe różowe lekko ale cieniutkie
Kurde ahahahaha myślałam, ze posikam sie ze śmiechu, tam gdzie mała pupke wypchnela akurat taki pierd był ahahaha chyba jakieś gazy po kichach się rozchodzą albo mała bączki wali ;P kopa dostalam i skurcz ahh ten łobuziak mały
Ja mam na udach pod posladkami po porodzie wyszły.. A ja i tak w krótkich spodenkach chodziłamhehehe w dupie to mam na plaży tez nie patrzę na ludzi ważne ze ja siebie akceptuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:50
alka89, FK81, natasza82, mada_lena, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mam wyniki dzisiejszej krwi,
Krwinki biale 12 (norma 4-10) cos zlego to? :p ktora sie zna?
Krwinki czerwone 4.17 (3.80-5.20)
Hemoglobina 12.2 (11.5-16)
Hematokryt 36.8 (36-47)
Plytki krwi 231 (140-440)santoocha lubi tę wiadomość
-
caśka wrote:Mibtez mowili przy corce ze mam sie szykowac bo duza i mualam termin na 17 grudzień a w koncunurodzilam planowo 7 stycznia 5kg
Bo normalnie, nie powinni pozwolić takiej dzidzi przechodzić dołem -
Bożu jaki mix, to przez ta glodowke poranna;p.
rano w biegu z labu pol rogala, potem kawkia na miescie i czekociacho, potem w chacie drugie pol rogala i activia malinowa.
obiadzik tortile z czyms w srodku a la chilli con carne, hand made;p, potem pol czekolady, malinki z cukrem.
no i kolacja:buraki tarte, salatka sledziowo burakowa, gryz kielbachy i szarlotka!!!
aaa jak mi dobrze, dziecko dziekuje Ci za inspiracje smakowe;).alka89, mada_lena, lkc, xpatiiix3, scindapsus, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
O jejku, musiałam jednak wziąć antybiotyk, to juz 6 dzień choróbska i czuję się coraz gorzej. Śpię przez cały dzień, cała jestem założona, zaflegmiona i kaszlę od dzisiaj jak stary gruźlik
Nie lubię brać takich leków, tym bardziej w ciąży...
Ciekawe czy jak dmucham nos to Aloszka też tak reaguje...
https://www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWwFK81, natasza82, anusiaa90, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
FK81 wrote:Bożu jaki mix, to przez ta glodowke poranna;p.
rano w biegu z labu pol rogala, potem kawkia na miescie i czekociacho, potem w chacie drugie pol rogala i activia malinowa.
obiadzik tortile z czyms w srodku a la chilli con carne, hand made;p, potem pol czekolady, malinki z cukrem.
no i kolacja:buraki tarte, salatka sledziowo burakowa, gryz kielbachy i szarlotka!!!
aaa jak mi dobrze, dziecko dziekuje Ci za inspiracje smakowe;).
Pietruchy maksymalnie dużo ofkors - ale grucha z bananem, zabijają jej smak skutecznie
Ale najlepsze efekty dają jednak w takich sytuacjach preparaty żelaza...
FK81, Lavendula lubią tę wiadomość
-
haha fajny Maluch:), Goplana:).
apropos dzieciecego poczucia humoru..moje chłopy wszystkie 3 sa zlosliwe.\
w niedz. wychodzilam z pokoju, rabnelam sie palcem od stopy w tor wyscigowy Stasinka, zgielo mnie w pol( palec od stopy to delikatny temat, w zeszlym roku potklam sie o sandala Stasia i palec maly polamal sie byl;(). a kazdym badz razie, w tym samym czasie: Stachu w smiech, Małzu w smiech, mlody w brzuchu jebs matke w pecherz, a masz, no co sie zginasz glupia...
strach sie bac;p.
mada_lena, Goplana, alka89, lkc, Agata92, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość