Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, ja też dołączam do Listopadówek 2014 Termin wyznaczyło mi na 6 listopada
27.02.14 zrobiłam betę, wyszła 114,70, w ten czwartek zrobię kolejną.
pozdrawiam
Kalendarz ciąży BellyBestFriendmada_lena, Monique lubią tę wiadomość
-
maga witam
mada_lena u mnie też się zdarza, że piersi czasem nie bolą a brzuch czasem też pobolewa norma dzisiaj boli mnie już po bokach przy biodrach jakby już więzadła macicy się rozciągały..
Masakra i kaszel mnie zaczął męczyć gardło boli... ;/ muszę chyba do lekarza iść, boje się, że sie pochoruje i fasolce zaszkodze... ;(Livia
Nela
Marcel
-
mada to normalne, takie jakby rozpychanie, albo ciągnięcie na dół? organizm się dostosowuje do nowych warunków, wszystko dobrze
Za to u mnie - apetyt...to jest koszmar, chodzę i szukam jedzenia, jak bezdomny!!!!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
okti trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze
Maga witaj !
mada_lena mnie nie bolały dzisiaj prawie wcale ale już zaczynają coraz mocniej, więc nie masz co problemów wypatrywać kochana każda kobieta ma inaczej -
kurcze dziewczyny ja to się martwię bo mnie cały czas ten brzuch pobolewa i co jakiś czas czuję kłucie w jajnikach wy też tak macie??
Okti a ja trzymam kciuki za zdrową i silną dzidzie!! powiedz mi a ile miało endo że lakarz taki zaniepokojony?? może jednak owu miałaś trochę później i stąd taki słaby obraz na usg?? i może dobrze że Cie poloży do szpitala będzie kompleksowe badanie i wszystko jesne! -
Witam widzę, że listopadóweczki powoli się pojawiają Bardzo mnie to cieszy, bo wygląda na to, że do Was dołączę. W zeszłym tygodniu zrobiłam testy i wszystkie 3 wyszły pozytywnie. Teraz tylko czekam z niecierpliwością na wizytę u gina, którą mam w czwartek. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze. Byłby idealny prezent na 5 rocznicę związku ) Przesyłam całuski :**
-
karmelek wrote:kurcze dziewczyny ja to się martwię bo mnie cały czas ten brzuch pobolewa i co jakiś czas czuję kłucie w jajnikach wy też tak macie??
Ja tak mam, to normalne, ciałko się dopasowywuje, więc luz
Anusiu witaj!karmelek lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
O NIE... dzisiaj mam normalnie blache w ustach ble... mdłości nadciągają... a ja zaraz muszę wybierać się powoli do szkoły, więc czas ruszyć tyłek z łóżka, ależ po dzisiejszej nocy mnie połamało, no tak plecy pękają z bólu, że jakaś masakra... Marcel na głowe mi wchodził, no już takie akrobacje robił, że komedia czysta praktycznie całą noc nie spałam..
karmelek też mam te pobolewania w podbrzuszu, ale to chyba sie rozciąga wszystko i nie ma się czym martwić
Anusia witamy
No to pozdrawiamy z frontu mdłościowego hehe oby tylko nie kolorować w drodze do szkoły
Miłego dzionka laseczki ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:23
karmelek lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witajcie dziewczynki !!
Miłego dnia dla Was ! Ja z nowości mogę tylko rzec, że wczoraj byłam u endokrynologa i faktycznie mam niedoczynność tarczycy, która najprawdopodobniej wywołana została ciążą. Ale spoko dostałam już hormony, więc grunt, że od razu działam.
Brzuch też jak u większości z Was daje się we znaki, choć coraz rzadziej. Spać chodzę już o 22, bo nie wyrabiam, natomiast budzę się przed 5, bo pęcherz atakuje )) -
karmelek wrote:kurcze dziewczyny ja to się martwię bo mnie cały czas ten brzuch pobolewa i co jakiś czas czuję kłucie w jajnikach wy też tak macie??
Okti a ja trzymam kciuki za zdrową i silną dzidzie!! powiedz mi a ile miało endo że lakarz taki zaniepokojony?? może jednak owu miałaś trochę później i stąd taki słaby obraz na usg?? i może dobrze że Cie poloży do szpitala będzie kompleksowe badanie i wszystko jesne!
A wiesz co ja postanowiłam? Nie wsłuchiwać się tak w siebie i nie czytac na forach, jakie kto ma objawy, bo paranoi można dostać. Przecież i tak co ma być, to będzie, nie mamy wpływu na pewne sprawy. A jak przestałam (dziś mała przerwa w pracy, więc zaglądam), to od razu humor mi się poprawił. No bo co mi da to, że będę wiedziała, że 50 dziewczyn bolą piersi, a 2 nie bolą. To mam panikować, bo mnie też nie bolą i pewnie jest to nienormalne? Jasne, że się trochę boję, bo pierwsza ciąża zakończyła się niepowodzeniem, ale nie ma co wpadac w paranoję i się nakręcać.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Dobrze myślisz Mysz86
Ja dzisiaj nie do życia jestem wogóle cieżka noc okropne sny budziłam sie i zasypaiałm w efekcie obudzilam sie po 7 temperatura mi strasznie poszla w góre po takich dawkach progesteronu bralam juz luteine wczoraj na wieczór i dzis o 5 rano Czuje się jakby wał po mnie przejechał zupełnie plasko jak to moje niesczęsne endometrium 11,2 mm
Mdlosci mnie od rana meczyly dopiero po 9 zjadlam kawalek suchej bułki i znowu mnie mdli
Wrocilam z bety po wyniki jade o 13.30 takze bede wiedziala na czym stoje i juz sie wszystko wyjsani -
U mnie cisza, żadnych mdłości, bóli, ciężkich piersi - nic, ale oddycha mi się, jak w 9 miesiącu, strasznie się męczę. Zeszłam ze schodów i już miałam dość Staram się sobie wmawiać, że "wymyślam", ale nic to nie daję.
Męczę się i już.
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.