X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja zrobiłam to na pamiątke ten ostatni schowam :)

okti na pewno jest jeszcze czas ,będzie dobrze trzymamy mocno kciuki za Ciebie kochana dawaj znać dla Nas co i jak :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja też dołączam do Listopadówek 2014 :) Termin wyznaczyło mi na 6 listopada :)
    27.02.14 zrobiłam betę, wyszła 114,70, w ten czwartek zrobię kolejną.
    pozdrawiam

cca44ba626766aa954fa0bf2c0febe1f.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

mada_lena, Monique lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okti bedzie dobrze!!!!
    Dziewczyny nagle przestaly mnie bolec piersi, pobolewa brzuch cos jakby jajnik:(:(:(

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maga witam :)

mada_lena u mnie też się zdarza, że piersi czasem nie bolą a brzuch czasem też pobolewa norma dzisiaj boli mnie już po bokach przy biodrach jakby już więzadła macicy się rozciągały..

Masakra i kaszel mnie zaczął męczyć gardło boli... ;/ muszę chyba do lekarza iść, boje się, że sie pochoruje i fasolce zaszkodze... ;(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada to normalne, takie jakby rozpychanie, albo ciągnięcie na dół? organizm się dostosowuje do nowych warunków, wszystko dobrze :):):)

Za to u mnie - apetyt...to jest koszmar, chodzę i szukam jedzenia, jak bezdomny!!!!

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 4 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga - witaj!

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh a piersi tak nagle???godzine temu jeszcze bolaly

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okti trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze
    Maga witaj ! :)
    mada_lena mnie nie bolały dzisiaj prawie wcale ale już zaczynają coraz mocniej, więc nie masz co problemów wypatrywać kochana ;) każda kobieta ma inaczej

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa94 mam nadzieje, ze to nic groznego. Zazwyczaj wieczorem bolaly jeszcze bardziej....

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena u mnie też czasem nagle wszystko ustępuje ,czuje się zajebiście jakbym nie była wcale zaciążona, nie martw się to normalka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a ja mam jeszcze mleczko w cyckach nie wypaliło mi się xD a nie karmię już od jakichś prawie 5 miesięcy, ciekawe jak teraz z karmieniem będzie, czy będę miała tyle mleczka ,żeby stadko dzieci wykarmić :P hahha

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny ja to się martwię bo mnie cały czas ten brzuch pobolewa i co jakiś czas czuję kłucie w jajnikach :/ wy też tak macie??

Okti a ja trzymam kciuki za zdrową i silną dzidzie!! powiedz mi a ile miało endo że lakarz taki zaniepokojony?? może jednak owu miałaś trochę później i stąd taki słaby obraz na usg?? i może dobrze że Cie poloży do szpitala będzie kompleksowe badanie i wszystko jesne!

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam widzę, że listopadóweczki powoli się pojawiają :) Bardzo mnie to cieszy, bo wygląda na to, że do Was dołączę. W zeszłym tygodniu zrobiłam testy i wszystkie 3 wyszły pozytywnie. Teraz tylko czekam z niecierpliwością na wizytę u gina, którą mam w czwartek. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze. Byłby idealny prezent na 5 rocznicę związku :)) Przesyłam całuski :**

rwi37s6.png

Wysłany: 4 marca 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    kurcze dziewczyny ja to się martwię bo mnie cały czas ten brzuch pobolewa i co jakiś czas czuję kłucie w jajnikach :/ wy też tak macie??

Ja tak mam, to normalne, ciałko się dopasowywuje, więc luz :)

Anusiu witaj!

karmelek lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O NIE... dzisiaj mam normalnie blache w ustach ble... mdłości nadciągają... a ja zaraz muszę wybierać się powoli do szkoły, więc czas ruszyć tyłek z łóżka, ależ po dzisiejszej nocy mnie połamało, no tak plecy pękają z bólu, że jakaś masakra... Marcel na głowe mi wchodził, no już takie akrobacje robił, że komedia czysta praktycznie całą noc nie spałam..

karmelek też mam te pobolewania w podbrzuszu, ale to chyba sie rozciąga wszystko i nie ma się czym martwić ;)

Anusia witamy ;)

No to pozdrawiamy z frontu mdłościowego hehe oby tylko nie kolorować w drodze do szkoły ;)

Miłego dzionka laseczki ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:23

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki !!

Miłego dnia dla Was ! Ja z nowości mogę tylko rzec, że wczoraj byłam u endokrynologa i faktycznie mam niedoczynność tarczycy, która najprawdopodobniej wywołana została ciążą. Ale spoko dostałam już hormony, więc grunt, że od razu działam.

Brzuch też jak u większości z Was daje się we znaki, choć coraz rzadziej. Spać chodzę już o 22, bo nie wyrabiam, natomiast budzę się przed 5, bo pęcherz atakuje ;)))

e43bfde7db.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 współczuje tych mdłości... Ja jak na razie mam jedynie problem z bolącym brzuchem, chociaż też już coraz mniejszy. Z postów powyżej widzę, że to norma. To moja pierwsza ciąża więc trochę się przejmuje...

rwi37s6.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

Okti a ja trzymam kciuki za zdrową i silną dzidzie!! powiedz mi a ile miało endo że lakarz taki zaniepokojony?? może jednak owu miałaś trochę później i stąd taki słaby obraz na usg?? i może dobrze że Cie poloży do szpitala będzie kompleksowe badanie i wszystko jesne!

A wiesz co ja postanowiłam? Nie wsłuchiwać się tak w siebie i nie czytac na forach, jakie kto ma objawy, bo paranoi można dostać. Przecież i tak co ma być, to będzie, nie mamy wpływu na pewne sprawy. A jak przestałam (dziś mała przerwa w pracy, więc zaglądam), to od razu humor mi się poprawił. No bo co mi da to, że będę wiedziała, że 50 dziewczyn bolą piersi, a 2 nie bolą. To mam panikować, bo mnie też nie bolą i pewnie jest to nienormalne? Jasne, że się trochę boję, bo pierwsza ciąża zakończyła się niepowodzeniem, ale nie ma co wpadac w paranoję i się nakręcać.

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze myślisz Mysz86
    Ja dzisiaj nie do życia jestem wogóle cieżka noc okropne sny budziłam sie i zasypaiałm w efekcie obudzilam sie po 7 temperatura mi strasznie poszla w góre po takich dawkach progesteronu bralam juz luteine wczoraj na wieczór i dzis o 5 rano Czuje się jakby wał po mnie przejechał zupełnie plasko jak to moje niesczęsne endometrium 11,2 mm
    Mdlosci mnie od rana meczyly dopiero po 9 zjadlam kawalek suchej bułki i znowu mnie mdli
    Wrocilam z bety po wyniki jade o 13.30 takze bede wiedziala na czym stoje i juz sie wszystko wyjsani

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.

Wysłany: 5 marca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cisza, żadnych mdłości, bóli, ciężkich piersi - nic, ale oddycha mi się, jak w 9 miesiącu, strasznie się męczę. Zeszłam ze schodów i już miałam dość :) Staram się sobie wmawiać, że "wymyślam", ale nic to nie daję.
    Męczę się i już.

oar8vkcbjvmdwxz8.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: