Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Monique ja miałam tsh 0.0001 ponoć tsh podwyższa się wolniej niż -hormony ft3 ft4 ale na Twoim miejscu to bym jeszcze to zronbiła dla pewności czy jest się czym martwić po3 prostu wprowadzą leki jakieś i tyle hehe Ci9ężko by6ło napisać te pare słów ,bo Marcelunio się wcina hehe i częstuje mnie smokiem
Aaaa czyli u Ciebie w drugą stronę, że za mało...
No właśnie jestem po badaniu na TSH, wynik popołudniu. Liczę, że będzie już w normie odpowiedniej dla zafasolkowanych Biorę jodid 200 raz dziennie póki co, zobaczymy...Dzięki ) Pozdro dla Marcelunia -
Monique dokładnie w drugą stronę, ale tai wynik miałam w aździerniku na początku jakoś ft3 teraz 4,9 a ft4 1.5 jakoś tak więc jest o niebo lepiej
trzymam kciuki za Wasze betki, a u mnie, zmiana leków i dzisiaj już mdłości nie mam, tylko zawroty głowy i te sikanie hehe może to przez te leki tak miałam oby mdłości były lżejsze, a najlepiej wcale nie byłomada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patii dzisiaaj fasolka też dla mnie łasawa mdłości trwały tylko przez jakieś 15 min mogłam nawet śnaidanie zjeśc normalne ja 15.15 dzisiaj wizyta u lekarza Boże niech sie mną zaopiekuje!
-
Okti o widzisz pewnie jakaś dobra aura pogodowa, że dzieciaczki Nam odpuściły dzisiaj a i trzymam kciuki za wizytę :*
A ja ze swoim maluszkiem byłam u rodzinnego i w porządku jakaś wirusówka tylko
mada_lena hehe ja też się męczę jak się kładę do łóżka to sapie już jak stary osioł ahahah
karmelek piękny przyrost bety a może bliźniaki będą hehe bo na 3 dobę i 5 razy taka prawie hehekarmelek lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
a u mnie w jednym labo. jest wynik tego samego dnia, ale placi się 32 zl. a u mnie w przychodni gdzie wynik na drugi dzien 22 zl.
pati bliźniaki to raczej nie . ale cieszę się ze ładnie przyrasta
dziś moj tata ma imieniny i tak się zastanawiam czy nie podzielić się juz dobrą nowiną . korci mnie okropnie, choc z drugiej strony chcialabym poczekać jeszcze... ach byle by do 20 marca!!