Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja betę kompletnie zignorowałam i teraz i kiedyś, a poza tym im mniej kłucia tym lepiej (nie lubię! i boję się i w ogóle )
Za to zrobiłam test jak głupia (mąż nakupował testów jak dla armii, więc mogę robić ). Druga krecha bordowa, ciemniejsza od kontrolnej i grubsza. Pierwszy raz widziałam taki test
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
okti89 wrote:Ja się boje tej drugiej bety mam traume po porzednim razie ale przynajmniej bedę wiedziała na czym stoję czy dobrze przyrasta czy nie ma szans...
Dobrze wszystko przyrasta! nie kombinuj!!!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:
Za to zrobiłam test jak głupia (mąż nakupował testów jak dla armii, więc mogę robić ). Druga krecha bordowa, ciemniejsza od kontrolnej i grubsza. Pierwszy raz widziałam taki test
Karmelek z tymi bliźniakami to żarcik był heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:12
Livia
Nela
Marcel
-
o to mój wczorajszy bobotest hehe 2min od zrobienia po 5min to ta druga już bordowa ciemna a ta kontrolna jasna hehe
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54b5ddb00070e2d0.htmlMonique, RewolucjaSięDzieje, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Monique nie martw się tym tsh nie jest mocno przekroczone nic się nie stanie wyluzuj kochana :* ja sie nie martwię, chociaż u mnie tarczyca praktycznie przestała pracować.. ale już odratowana trochę
laski pisać dane do listy kogo tam nie ma to zaraz dopiszę Was na zmiany jeszcze po wizytach będzie czas, a tak pełniejsza lista ładniej będzie wyglądaćLivia
Nela
Marcel
-
no i teraz będzie samo spadać ,więc nie martw się, u mnie właśnie ciut gorzej, bo wyniki szaleć mogą, ale ja tam wolę już niczym się nie denerwować i do wszystkiego podchodzić na luzie Kochane każdej z Was to radzę ja dzisiaj jestem w świetnym humorku hehe i ciągle myślę o tej wizycie w piątek tak bym chciała już zobaczyć moją fasolkęLivia
Nela
Marcel
-
ach mnie też korci jeszcze teścior, miałam zrobić wczoraj ale na razie się trzymam bo bym musiała iść do rossmana specjalnie Może jeszcze zrobię w tym tygodniu bo też bym chciała takie wyraźne zobaczyć
-
hej dziewczyny
hmm u mnie to chyba czas przygotować się na kolejną porazkę
bylam u lekarza , jest super fachowo i profesjonalnie
ale jak usłyszal ciąza po tak krótkim czasie to bardzo niebezpiecze za szybko stanowczo
NA usg widac w macicy jakby się dopiero zagniezdzało wiec nie jest w stanie potwierdzic ciązy byc moze za wczesnie albo poprostu sie nie zagnieździlo...Mam strasznie cieńkie endometrium
Zalecenia są takie jutro beta z wynikiem mam do niego dzwonic a on w piatek bierze mnie do siebie na odział na badanie USG w raamach dzisejszej wizyty
Więc same wiecie musze do tego podejsc neutalanie albo cos z tego bedzie albo nie..
NARazie dostalam dopochwowo luteine
Jutrzejsza beta przesadzi wszytko..
nie chciałabym sie z wami żegnac ale jesli bedzie trzeba no to trudno co ma yc to bedzie