Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nastka no to na pewno ciśnienie, ja miałam przed ciążą niskie, ale byłam aktywna i piłam kawę, teraz serio też boje się sama wychodzić na miasto, bo nie czuję się pewnie.
Lavendula witaj, super odpoczynek
Na dzisiejsze rewolucje pomogła mi szklanka coli, normalnie super przeszły mi dziś mdłości. -
Goplanka przykro mi, ale cieszę się, że jeden przetrwał
Viviana ja wczoraj też posiłkowałam się colą, bo już byłam na skraju załamania przez te mdłości.Goplana lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Jak tu pusto wieczorkiem, jak nigdy
Ja jutro jadę do Gdańska, a w następnym tygodniu czeka mnie wezwanie na policję w sprawie o której wcześniej pisałam. Na razie się nie denerwuję bo nic nie zrobiłam, ale mam nadzieję że oni mnie za bardzo nie zdenerwują, wiadomo że takie przesłuchania nie są przyjemne i policjanci również zbyt mili nie są. Jakby co to im powiem: ja tu jestem w ciąży proszę mnie nie denerwować -
Dzisiaj denerwowałam rodzinę, że dziecko będzie miało imię królewskie: syn- Aleksander (od Aleksandra Wielkiego), a córka Rzepicha (od żony Piasta Kołodzieja)
Jakoś nastawiam się na syna...
Ale w 10-11 tygodniu zrobię test genetyczny Harmony, gdzie przy okazji określają płeć to i bedę wiedzieć czy Rzepicha czy Aleksander.
Drogie to cholerstwo tylko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 20:27
-
ja mam Aleksandra tylko nie nazywamy go olek oluś itd tylko Alek Aleks Aluś
a teraz marzy nam się Maja Majka - zobaczymy
a z dań to ja dziś pochłonęłam pierwszego śledzia - chodził za mną od wczoraj - przepiłam sokiem pomarańczowym a teraz jem bounty.. i potem dziwie się w jakim stanie mam jelita hihi..
Goplana lubi tę wiadomość
-
Nata na pewno już będzie mały ludek
A my dopiero do domu wróciliśmy jestem wściekła bo wyszłam od R pare minut przed 20... autobus Nam spierdzielił na drugi czekaliśmy 40 min a w mieście jeszcze na przesiadkę 20... załamka plecy znowu mi szwankują i brzuch z nerww mi się rozbolał R dostał opierdziel chyba takiego to jeszcze nigdy nie dostał... a mi już pod koniec długiej drogi przeszło ale co parę metrów się musieliśmy zatrzymywać, jakoś słabo mi sie robiło, teraz leżę w łóżku i się grzeje, bo już zimno było i przemarzłam, a byłam w zimowej kurtce...
Czarna o widzisz w końcu sen się spełni A ja dzisiaj opyliłam 5 dużych gołąbków i góre ziemniaków na wielkim talerzu, o matko i gdzie ja to zmieściłam to nie wiem, ale mama R wcale nie była zdziwiona nawet się pytała ,czy może jeszcze chce heheGoplana, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hej PAti nie wiem czy podawałam - 6go listopada:)xpatiiix3 wrote:Witam
Mloda.Mama ,marynka Witajcie
Kurde jesty Nas ponad 40 jak nic tylko nie mam wszystkich na liście jak już będziecie znały terminy przypominać, na liście mam 38 miss listopadowych mamusiek )
Goplana przykro mi ,ale na szczęście ten silniejszy maluszek żyje i pięknie rośnie
Ja miałam dzisiaj do teściówki lecieć, ale że mam zapalenie spojówki to nigdzie nie ide bo pomyślą, że taka zapłakana hehe a z resztą nie wychodze na słońce dzisiaj jak wampir w cieniu żyje...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Oooo matko jak ja nie lubię policji, jak mało kiedyś nie zginęliśmy podczas snu to nic nie zrobili, wyrok zawiasy tam chyba 6 miesięcy na 12 i kazali odkupić drzwi, bo gówniarze jacyś naćpani dla zabawy chatę podpalili, gdzie my właśnie spać się kładliśmy po domówce... Spłonął prawie cały ganek i sporo elewacji oraz instalacje elektryczne... I co gówniarzom się upiekło, bo to ,że to był zamach na życie to nic, tylko za zniszczenie mienia odpowiedzieli, ot Nasze prawo lituje się nad takim elementem...Livia
Nela
Marcel
-
Poważnie? To ja dostałam pół roku ośrodka za posiadanie środków odurzających w plecaku. Gdzie tak naprawdę nikomu tym nie szkodziłam, co najwyżej sobie. Ale to jak wiadomo, nasze państwo to nasze prawo, czyli bezprawie. A narzeczony mojej szwagierki dziś mówił, że w ameryce można użyć jakiegoś tam pistoletu gdy toś włamie nam się do domu, a w Polsce nawet noża nie można użyć, bo co z tego, że w samoobronie, to jest napaść na np złodzieja, a złodziej też człowiek.
-
Zaraz wam to zmajstruje, bo nawet mam programik na tym komputerze, to chwila roboty, tylko co ma ta tabelka zawierać? Date, nick ciężarnej, które to dziecko, może zawierać jeszcze pomysł na imię, jeśli ktoś ma pewny już wybór, to potem można uzupełniać, wiek ciężaróweczki i co dalej? Coś jeszcze?
-
xpatiiix3 wrote:Ale jednak warto by była ta tabela na pierwszej stronie widoczna każdy wtedy zobaczy bo tak trzeba czasem szukać po postach mam doświadczenie z tym z forum z poprzedniej ciąży hehe jak uważacie.?
To ja się postaram wrzucić ją w taki link byś mogła umieścić jako zdjęcie I umieścisz na pierwszej.