Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli jeszcze termin porodu z OM i wynikający z USG tak? To trochę bez sensu chyba, bo każda już ma obliczony termin mniej więcej, a potem można wpisać po prostu ten właściwy i go w razie czego zmieniać, edytować jakby berbeć się pośpieszył, czy unikał przyjścia na nasz świat.
-
http://images65.fotosik.pl/820/5136809a23eb2e3egen.jpg
Póki co jest takie, jeszcze nieuzupełnione, jutro pouzupełniam. Jak się podoba?
Zrobię też by były wyraźniejsze literki. To tylko taki szkic naszej tabelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 00:39
blue00, Pria, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super tabelka - tylko brakuje imion naszych oprócz nicków? i mam techniczne pytanie o podawanie wieku - podajecie rocznikowo? czy aktualny czy może wiek w momencie urodzenia? ja kończe 30stkę w tym roku więc mam jeszcze 29 do sierpnia to który wiek podawać? jak wy robicie?
-
to mnie możesz uzupełnić - Iza - Wadowice - 30 lat - mąż 31 - mamy już 1 dziecko synek Aleksander prawie 3,5 roku - 1 cykl starań - płeć nieznana chcielibyśmy dziewczynkę - data porodu wg owu 27.11 lekarz jeszcze nie podał bo wizyta 7dmego -planowane imię dziecka Maja a dla chłopczyka narazie czarna dziura w pomysłach..
-
Witam niedzielnie
Piękna ta tabelka
Ja mialam dzisiaj fatalna noc Synuś wymiotowal cała noc teraz zasnąl biedaczek . Jeszcze do tego biegunka ...
Wczoraj ciezki dzien w pracy, klijetów co nie miara Krzyż mjie napitalał nieziemsko !
Br...
Biore sie za cos bo spanie mnie dopada
Pozdrawiam! :*Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witajcie piękna niedzielą Mam pytanie do tych z Was,które cierpią na ból pleców, lub przynajmniej jakąś wiedzę na ten temat mają - od dwóch dni bolą mnie plecy - część środkowa zwłaszcza, [tak na wysokości zapięcia biustonosza] - początkowo myślałam, że może "krzywo spałam" - choć to mało prawdopodobne, dziś jeszcze gorzej, boli przy każdym ruchu, skłonie... co z tym można zrobić ? Czy to "objaw ciąży" czy coś zupełnie poza konkursem, mogę posmarować to jakąś maścią przeciwbólową ? Nie znam się na bólach pleców, czasami jak coś długo w jednej pozycji robiłam to po chwili "czułam" plecy, ale wystarczyło jak się położyłam, i zaraz przechodziło, a teraz od bladego świtu przy każdym ruchu... krzyże też trochę czuję i promieniuje mi to na pośladek [uczucie jak po bolącym zastrzyku domięśniowym... ]