Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No gdzie zielone od czego.? W tym tyg.? Przecież ja nawet żadnej infekcji nie mam, a te skurcze są strasznie nieregularne no i wody nie odchodza czyli ok.. Nie chce w szpitalu siedzieć... Wole w domu z Marcelem pobyć,bo znając życie i tak przejdzie.. Trudno przemecze się a jak nie przejdzie to pojade wtedy, ale po prostu nie lubię szpitali i czekania na tym IP..Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No gdzie zielone od czego.? W tym tyg.? Przecież ja nawet żadnej infekcji nie mam, a te skurcze są strasznie nieregularne no i wody nie odchodza czyli ok.. Nie chce w szpitalu siedzieć... Wole w domu z Marcelem pobyć,bo znając życie i tak przejdzie.. Trudno przemecze się a jak nie przejdzie to pojade wtedy, ale po prostu nie lubię szpitali i czekania na tym IP..
Ja pojechałam 30min KTG, 15 minut badanie ginekologiczne i usg. Podpisalam tylko druczek ze nie zgadzam sie na hospitalizacje -
pati a jak mała dupką do dołu i dlatego tak się nie rozkręca itd ... jedź na ip - my się tu martwimy o ciebie naprawde - a zielone wody no jak chodzisz z rozwarciem to mogło coś tam się przyplątać - cholera wie co - i nie wychodź bez konkretnego przebadania itd bo tak nie może być..
-
Pati Ty to powinnaś po dupie dostać. Jedź na IP i to już !! To jest chore żebyś cały dzień miała skurcze!! Niech coś z tym zrobią, a jak się okaże, że przepowiadające to trudno, ale będziesz miała pewność !! Lepiej wiedzieć niż się zamartwiać, bo Ty się męczysz, a dla dziecka takie skurcze też pewnie przyjemne nie są.
A ja się właśnie dowiedziałam, że za tydzień w czwartek mam obronę. Teraz nic tylko zakuwać -
nick nieaktualnyDobrze dziewczyny radza,jedz Pati,jak bylam ostatnio na ip to lekarz pytal dlaczego teraz przyjechalam,a byla godz.pietnasta,jesli brzuch bolal mnie od rana,trzeba to sprawdzic a nie bagatelizowac,ja mysle,ze to skurcze plrodowe tylko wciaz nieregularne
-
Dobra, no dobra pojade zadzwonie tylko do mamy koleżanki, żeby ze mną poszła może szybciej się uda wtedy załatwić, bo żeby wcześniej to by pracowali jeszcze ,ale na szczescie mieszka obok szpitala.. Zaraz babcia wróci na chwile do sklepu wyszła tylko i pojade jak wróci.
lkc, natasza82, blue00, niecierpliwa21, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Dobra, no dobra pojade zadzwonie tylko do mamy koleżanki, żeby ze mną poszła może szybciej się uda wtedy załatwić, bo żeby wcześniej to by pracowali jeszcze ,ale na szczescie mieszka obok szpitala.. Zaraz babcia wróci na chwile do sklepu wyszła tylko i pojade jak wróci.
Pati jedz bo ja tez skurcze dostalam,ale narazie nie licze bo dosc dlugie odstepy i w miare slabe sa,zobaczymy ale pewnie ucichnie....zaraz strzele prysznica i zobacze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Cholera jak mnie boli nad pepkiem az sine sie zrobilo. Co to moze byc?
Pati ty to hardkorowiec jestes ja ze skurczami bym odrazu jechala po co sie meczyc
nastka a moze to rozstep miesnia prostego brzucha? http://projekt-matka-polka.blogspot.ie/2013/07/rozstep-miesni-brzucha-czyli-wada-ktora.html
http://portalaktywni.com/aktualnosci/rozstep-miesnia-prostego-brzucha/
sprawdz to.wlasnie przy tym moze pojawiac sie bol w okolicy pepka lub wyzej nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:00
-
Postanowiłam dzisiaj zerknąć do pamiętnika karoli z grudniówek i co ? Maluszek sobie radzi coraz lepiej i dzisiaj odbył pierwsze kangurowanie
jak miło się czyta o jego postępach
Fidelissa, Dotty84, blue00, Agusia ;), Lavendula, sisiiii, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Ja idę pod prysznic, męża nie ma druga zmiana i już mi jakoś nieprzyjemnie. Wiecie, że mnie codziennie nerki bolą, śpię prawie na siedząco, bo na bokach uciskam a to jedną a to drugą. A jak tylko więcej zjem to jest jeszcze gorzej. Męczące i stresujące ale trzeba się trzymać.
Florentine nie emocjonuj się KochanaTy akurat z racji ciśnienia masz zakaz