Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak będzie tak jak ostatnio.?? Że przejdzie albo się rozreguluje.?? Jeszcze nie umieram
wole chwile w domu posiedzieć ,bo może to kolejny fałszywy alarm ;P a po co się nakrecać niepotrzebnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:03
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati daj znac..ale zanim przeczytalam ze cos sie dzieje to wiesz ze dopakowalam torbe do spzitala...ale my to jednak mamy polaczenie
...skurcze mam nadal takie same nie sa silniejsze...ale powiedz tylko slowo a postaram sie cos wykombinowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:14
xpatiiix3, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuuuurde ja mam jakieś nieregularne ale coś za często i dosyć mocne są.. Poczekać chce jeszcze i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie żeby nie było tak ze znowu mi się wyciszy...
2,2,2,2,3,2,2,2,3 i po 40-45sWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:22
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati i co???????!!!!!!!!
My wrocilismy właśnie ze szpitala. Lenka znowu jadła z cyca:) cudowna moja. A Julek znowu zrobił wielką kupę...hehe... poza tym wszystko ok. Jutro do gina idę, ciekawe co mi powie o tym krwawieniu z dziurki wyżej...trochę się boję że może pęcherz mi pękł podczas porodu i teraz krew się sączy...nie, żartuje, już sobie wymyślam.
Dobra ja muszę ściągnąć mleko i idę spać bo padam na pysk, Jestem ostatnio tak zmęczona że normalnie mam zawroty głowy.
pati daj znać co u Ciebie,.
Słodkich snów dziewczyny.lkc, Jula222, ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, natasza82, Dotty84, Agusia ;), Fidelissa, Marzena27, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny