Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No zostawić Was nie można. Pati jeżeli to już to trzymam kciuki. Rybka pochwal się bryką. Lece się kąpać i spać. Mąź powiedział że.dobrze że na "miasto 44"nie poszłam, bo wiele emocji i nie dałabym rady..trzymam kciuki za Was.
Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejj i znowu słabsze w sensie juz mniej boli jakby jak pochodzilam i krzyż trochę odpuscilo ;oo mowilam daje sobie czas do 12 bo znowu pewnie fałszywy alarm... ;P ale za każdym razem mocniej mnie łapie... Czeeeeemu ja...?! Ile to jeszcze potrwa ,bo juz mam dość... Ciągle takie akcje.. Idę zaraz maraton przebiegne a baaa przecież i po tym też nie urodze, a może mała dobrze w miednicę się wstawić nie może że mnie tak blokuje i odpuszcza...??!?
Pierdole nie rodze.!!! Ni chu**, mam dość.!!! Ile tak można jeszcze..!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:58
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ÓptimusPrime wrote:A Ty,Madlen,tam wszystko wypytaj tych lekarzy o te krwawienia.Wiesz,polog trwa 6 tyg i przez 6 tyg masz prawo krwawic...no ale nie wiem
ja wiem kochana ,ale mi krew leci z dziurki wyżej, tej która się sika i to mnie martwi.Polozna mi dziś powiedziała ze to nie jest normalne.AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak
A mnie kichy bolą już z tego wszystkiego ja na kol!akcje tylko chleba z masłem zjadlam bo juz mi tak źle było...
Agata w razie w budzić hippisa i na IPja czekam chyba póki mi wody nie chlusna będę wypierać to z siebie ze mogę zacząć rodzić.,, ;oo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:03
Jula222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja przy was zawalu dostane
u mnie ktg is gittylko sie zdenerwowalam
a polozne mi relanium podaly..;/ i mnie spanie muli.. ale nie dopoki nie wiadomo co z wami :**
Mag.1990, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati poleccam relanium
dostajesz i Cie nie ma
nawet skurcze ale takie do 60-80 masz w nosie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:10
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywrocilam prysznic nic mi nie dal,ale zdaje sie ze narazie sa silne ale sie nie nasilaja...no coz poczekamy zobaczymy ...Pati to serio jest telepatia ;P ale momentami dre pape troszenku...wiec slabe nie sa...ciekawa jestem co z tego bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:13
xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hehe ja sobie mruczałam pod nosem a teraz latam i się gibam jak dębik bo jak leże gorzej jest a tak lżej i tak krzyż nie boli...
hahaha jeszcze się przelewa mi po kichach woda ;o kuuuurde i telepie mnie z zimna.. ;oo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:15
AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja musze uciekac chociaz na 2-3godz, bo zasypiam mimo wszytsko.. a noz widelec jutro padnie na mnie i enegrgi na ewentualną akcje brak..;/
kochane nie rodzic mi tu :** Trzymajcie sie! :**
ale gdyby fu tfu..
Pati Agata gdyby cos to trzymam za was kciuki! :**
bedę zaglądac jak bede na siku chodzic :* Buziaki! :**
Wrazie moj tel jest w tabeli mozna budzic potowarzysze :** :**
xpatiiix3, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilych snow Jula.
mnie tez telepie ,dzizas niech sie juz zdecyduje czy wchodzi czy wychodzi bedzie wiadomo..a tak to tylko sie denerwuje.narazie nie ide spac czekam.podjadam czekolade zeby w razie czego miec sile na porodkazda wymowka dobra zeby jesc czekolade w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:25
xpatiiix3, mada_lena, Marzena27 lubią tę wiadomość