Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow :-) najważniejsze że wytrzymała do powrotu mamy :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Powtorka z rozrywki, tak mi przy kosci lonowej uciska....znowu chodze okrakiem...przed chwilka obiad, ale mi brzuch porozciagal jak szaleniec jakis... mam nadzieje, ze ok jest, bo w srodku cala poobijana jestem..pepek tak boli...
    Zaczynm denerwować się

Moja dzis tez buszuje :) pępek i wokol pepka ciagnie, az czasem zaboli. I malusie rączki czuje zaraz nad spojeniem :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula mam do Ciebie pytanko o twoje pomiary z usg,bo raz masz w dolnych granicach, a raz w górnych, miałaś u innego lekarza je robione, czy po prostu mała tak wyleciała do góry wagowo?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dzieje! Hurra, mamy coraz więcej dzieciaczków:) Pamiętacie jak pisałyśmy na początku, że każde narodziny na forum będziemy oblewać mlekiem?
    Ja dziś nie mogę pić bo nagotowałam gar bigosu i co trochę jem. Więc po mleku miałabym rewolucje żołądkowe. Postanowiłam się najeść teraz kapuchą do woli, bo potem w święta będzie żal.

Nata, nick nieaktualny, mada_lena, lkc, Fidelissa, Rybka Nemo, Paju, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki!!! od razu mówię że później Was nadrobię gdyż teraz nie mam czasu. Chciałam tylko powiedzieć żę Julek już leży w łóżeczku, dołączył do siostry i opuścił inkubator. Po usg głowek też wszystko w porządku:) Jestem szczęśliwa. No i oboje szybko przybierają na wadze:)

A ja byłam u gina, zbadali mnie i okazuje się że ta krew to jednak z pochwy leci i zbiera się u góry, dlatego mam warżenie że leci z cewki. Pytałam dlaczego tak to mi ginka powiedziała że dlatego że szew trochę zniekształcił chwilowo pochwę i dlatego krew spływa do góry jakoś...trochę to pogmatwane. Przy okazji dostałam receptę na tabsy antykoncepcyjne na 3 miesiące w przód:)

No to do później...

natasza82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Viviana, Lavendula, nick nieaktualny, KUNIAK, Florentine, Mamadomina, lkc, Nata, Fidelissa, anusiaa90, Rybka Nemo, Marzena27, Paju, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kurde co się dzieje? Bo tak po łebkach czytam. Pati rodzi???

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj rodzi,rodzi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen, Lenka wyglada jak Smerfetka, a Julek jak Smerf Spioch ;)

Madlen222, nick nieaktualny, Marzena27 lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Lavendula mam do Ciebie pytanko o twoje pomiary z usg,bo raz masz w dolnych granicach, a raz w górnych, miałaś u innego lekarza je robione, czy po prostu mała tak wyleciała do góry wagowo?

w kilku miejscach miałam USG robione - w to 1600g z 10.09 nie wierzę ;) zwłaszcza, 3.09 Pyza była ważona na tym samym sprzęcie i było 1650 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjjjjj...ja wlasnie godzine temu dostalam paczke z PL i mialam PATI SMS PISAC ZE MOZE RODZIC BO JA JUZ JESTEM GOTOWA I CO? I POJECHALA RODZIC -TELEPATIA!!!

A ja mam skurcze,mam je od paru h ale narazie sie nie nasilaja,pewnie teraz jak sie dowiedzialam ze Pati rodzi to mi sie rozkreci z tych emocji...oby ...ja tez chce juz rodzic...no i czuje je w krzyzu juz.

nick nieaktualny, Lavendula, sisiiii, Madlen222, lkc, xpatiiix3, Marzena27, anusiaa90, Paju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve, Lavendula, wiecie co, chyba dam sobie spokoj z tym kolejnym ginem, zeby sprawdzić czy wsio ok. Co ma byc to bedzie I nie chce sie nagle zdolowac sie czyms, I koncowke ciazy przeryczec...bede dobrej mysli.bedzie dobrze, wierze w to!
    Wam tez zycze samych pozytywnych mysli, wysylam pozytywne wibracje :)

mada_lena, e_v_e, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko, wariatka, trzymaj Ninje w swojej wiezy jescze z 2 tyg!!! ;)
    Wymyslilyscie z Pati tu maraton, kto pierwszy ten lepszy! Co, nagrody jakies sa?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to jest niesamowite ale licze skurcze :P tak sie przejelam Pati ze chyba sobie nakrecialm akcje...hippis krzyczy ze jezczez nie bo on gotowy nie jest ,a ja licze.... i licze...i licze....boli. Ale pewnie skonczy sie tak jak wczoraj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 17:33

mada_lena, nick nieaktualny, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Eve, Lavendula, wiecie co, chyba dam sobie spokoj z tym kolejnym ginem, zeby sprawdzić czy wsio ok. Co ma byc to bedzie I nie chce sie nagle zdolowac sie czyms, I koncowke ciazy przeryczec...bede dobrej mysli.bedzie dobrze, wierze w to!
    Wam tez zycze samych pozytywnych mysli, wysylam pozytywne wibracje :)

No i słusznie... My poszliśmy na to ostatnie - jako prezent dla Taty, którego nie było 6 tygodni :) A przy okazji sprawdziłam sobie wszystkie pomiary u zaufanej Gin. :)
    <3 Think positive <3

nick nieaktualny, Paju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie rozpakowalam paczke i robie pranie...juz potem niech sie dzieje co chce...ale sie kuzwa zadenerwuje jak przenosze ... i bede sie z tymi cholernymi skurczami bujac do konca listopada.

• karmelek Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety was to nie mozna spuscic z oka :) bo zaraz sie cos dzieje! Pati powodzenia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do konca listopada to Ty nie masz szans!
    Nawet ja nie planuje trzymac Pilkarzyka tak dlugo, mimo terminu ;)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, dziś przyszły ramiączka do staników i przerobiłam sobie na razie jeden wg tej metody (http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html) i powiem wam, że to jest mega proste i genialne! 2 ramiączka z haczykami do odpinanych miseczek, igła, nitka, 20 minut, i karmnik zrobiony:) trzyma się i mogę zdjąć miseczkę jedną bez utraty fasonu:) polecam!

nick nieaktualny, Viviana, Goplana, nick nieaktualny, Dotty84, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ty jesteś skubana z tymi robótkami :D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no...max za 2 godziny musze wyjechac po meza do pracy,bo coś tam dzisiaj oblewali a nie chce przegapić porodu Pati:DD

Chyba mu każe wracac autobusem :D

Paju lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
‹‹ 1488 1489 1490 1491 1492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ