Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ÓptimusPrime wrote:Powtorka z rozrywki, tak mi przy kosci lonowej uciska....znowu chodze okrakiem...przed chwilka obiad, ale mi brzuch porozciagal jak szaleniec jakis... mam nadzieje, ze ok jest, bo w srodku cala poobijana jestem..pepek tak boli...
Zaczynm denerwować się
Moja dzis tez buszujepępek i wokol pepka ciagnie, az czasem zaboli. I malusie rączki czuje zaraz nad spojeniem
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Ale się dzieje! Hurra, mamy coraz więcej dzieciaczków:) Pamiętacie jak pisałyśmy na początku, że każde narodziny na forum będziemy oblewać mlekiem?
Ja dziś nie mogę pić bo nagotowałam gar bigosu i co trochę jem. Więc po mleku miałabym rewolucje żołądkowe. Postanowiłam się najeść teraz kapuchą do woli, bo potem w święta będzie żal.Nata, ÓptimusPrime, mada_lena, lkc, Fidelissa, Rybka Nemo, Paju, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki!!! od razu mówię że później Was nadrobię gdyż teraz nie mam czasu. Chciałam tylko powiedzieć żę Julek już leży w łóżeczku, dołączył do siostry i opuścił inkubator. Po usg głowek też wszystko w porządku:) Jestem szczęśliwa. No i oboje szybko przybierają na wadze:)
A ja byłam u gina, zbadali mnie i okazuje się że ta krew to jednak z pochwy leci i zbiera się u góry, dlatego mam warżenie że leci z cewki. Pytałam dlaczego tak to mi ginka powiedziała że dlatego że szew trochę zniekształcił chwilowo pochwę i dlatego krew spływa do góry jakoś...trochę to pogmatwane. Przy okazji dostałam receptę na tabsy antykoncepcyjne na 3 miesiące w przód:)
No to do później...natasza82, ÓptimusPrime, blue00, Viviana, Lavendula, zupaztytki, KUNIAK, Florentine, Mamadomina, lkc, Nata, Fidelissa, anusiaa90, Rybka Nemo, Marzena27, Paju, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_v_e wrote:Lavendula mam do Ciebie pytanko o twoje pomiary z usg,bo raz masz w dolnych granicach, a raz w górnych, miałaś u innego lekarza je robione, czy po prostu mała tak wyleciała do góry wagowo?
w kilku miejscach miałam USG robione - w to 1600g z 10.09 nie wierzęzwłaszcza, 3.09 Pyza była ważona na tym samym sprzęcie i było 1650
-
nick nieaktualnyhejjjjjjj...ja wlasnie godzine temu dostalam paczke z PL i mialam PATI SMS PISAC ZE MOZE RODZIC BO JA JUZ JESTEM GOTOWA I CO? I POJECHALA RODZIC -TELEPATIA!!!
A ja mam skurcze,mam je od paru h ale narazie sie nie nasilaja,pewnie teraz jak sie dowiedzialam ze Pati rodzi to mi sie rozkreci z tych emocji...oby ...ja tez chce juz rodzic...no i czuje je w krzyzu juz.ÓptimusPrime, Lavendula, sisiiii, Madlen222, lkc, xpatiiix3, Marzena27, anusiaa90, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve, Lavendula, wiecie co, chyba dam sobie spokoj z tym kolejnym ginem, zeby sprawdzić czy wsio ok. Co ma byc to bedzie I nie chce sie nagle zdolowac sie czyms, I koncowke ciazy przeryczec...bede dobrej mysli.bedzie dobrze, wierze w to!
Wam tez zycze samych pozytywnych mysli, wysylam pozytywne wibracjemada_lena, e_v_e, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj to jest niesamowite ale licze skurcze
tak sie przejelam Pati ze chyba sobie nakrecialm akcje...hippis krzyczy ze jezczez nie bo on gotowy nie jest ,a ja licze.... i licze...i licze....boli. Ale pewnie skonczy sie tak jak wczoraj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 17:33
mada_lena, ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Eve, Lavendula, wiecie co, chyba dam sobie spokoj z tym kolejnym ginem, zeby sprawdzić czy wsio ok. Co ma byc to bedzie I nie chce sie nagle zdolowac sie czyms, I koncowke ciazy przeryczec...bede dobrej mysli.bedzie dobrze, wierze w to!
Wam tez zycze samych pozytywnych mysli, wysylam pozytywne wibracje
No i słusznie... My poszliśmy na to ostatnie - jako prezent dla Taty, którego nie było 6 tygodniA przy okazji sprawdziłam sobie wszystkie pomiary u zaufanej Gin.
Think positive
ÓptimusPrime, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, dziś przyszły ramiączka do staników i przerobiłam sobie na razie jeden wg tej metody (http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html) i powiem wam, że to jest mega proste i genialne! 2 ramiączka z haczykami do odpinanych miseczek, igła, nitka, 20 minut, i karmnik zrobiony:) trzyma się i mogę zdjąć miseczkę jedną bez utraty fasonu:) polecam!
AgataP, Viviana, Goplana, ÓptimusPrime, Dotty84, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość