Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi zazwyczaj tez sie pyta ale wcześniejszych ej nic sie nie dzoalo a od 2 lekko mam stopki spochniete jak poleze to przechodzi i rano jest ok.
No Pati wkoncu ruszylas tylek do szpitala bo ja juz nerwowa bylam ze w domu urodzisz. Trzymam kciuki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam, też mam kłucia w pipce i pisałam o nich już dawno, wg lekarza to jak za bardzo macicę rozbujam idąc to mi młody wbija główkę w pęcherz, bo miałam to przy chodzeniu, ostatnio także jak stoję...oczy mnie pieką bo się poryczałam jak mąż wrócił z pracy że do szpitala muszę iść...
jeszcze dodatkowo się wkurwiłam bo wiecie co?? zanim wyszłam do lekarza domofon, odbieram-poczta, wracam z miasta zaglądam w skrzynkę a tam awizo!!! no ja pierdole przecież ja go do klatki wpuściłam a ten nawet nie wlazł na 1 piętro i nie zadzwonił tylko jebnął awizo...
Mam nadzieję że Pati jakoś da nam znać, coś mówiła że nie może odp na smsy więc może w neta jakoś wejdzie??
-
nick nieaktualnyPowtorka z rozrywki, tak mi przy kosci lonowej uciska....znowu chodze okrakiem...przed chwilka obiad, ale mi brzuch porozciagal jak szaleniec jakis... mam nadzieje, ze ok jest, bo w srodku cala poobijana jestem..pepek tak boli...
Zaczynm denerwować się -
Ależ się dzieje...
Za Waszą namową pojechałam dziś do Rossmanna i zakupiłam 2 paczki pampersów - zdałam sobie sprawę, że to pierwsze w życiu kupione przeze mnie pieluchy - wyszłam ze sklepu nucąc "to dzieje się naprawdę..."
Poza tym zakupiłam Pyzie zestawik:
wróciłam do domku, najadłam się fasolki po bretońsku i czekam na wieczór - wyjscie do knajpki ze znajomymi... ależ się cieszę....ÓptimusPrime, mada_lena, Viviana, Nata, ewelina_d, natasza82, Agusia ;), Goplana, KUNIAK, lkc, Fidelissa, anusiaa90, Rybka Nemo, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pisałam. Napisała, ze wody odchodziły jeszcze w taki
wiec pan taksówkarz bedzie miał co robic
16:27 pati napisała
Hehe my juz na sali porodowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 16:53
Nata, ÓptimusPrime, natasza82, Milaszka, Dotty84, lkc, Fidelissa, Marzena27, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość