Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez mam łożysko 1 st.
Flo przesliczna masz córeczke, cudo. Lavendula Ty rowniez no perelki piekne:)
Vivianko trzymaj sie kochana, juz niedlugo zostalo choc wyobrazam sobie i rozumiem ze jest to dla Ciebie meczace i martwiace...:*Viviana, Florentine, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viv, już niedługo. Mam nadzieję, że mała posiedzi jeszcze trochę a i te nerki będą dobrze funkcjonowały.
Ale mnie dzisiaj wszystko swędzi, oby tylko nic złego się nie zaczynało dziaćViviana lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Viviana będzie dobrze. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Na pewno lekarz wie co robi skoro ma taka wiedzę. Myśl pozytywnie.
A ja mam jakieś bóle po prawej stronie pleców w ich dolnej części. Nie wiem czy to od nerek czy od czego. Boli jak nie wiem co....
A te bóle przepowiadajace to jak wyglądają?Viviana lubi tę wiadomość
-
Viviana, no przerypane z tymi nerkami...ale dobrze, że masz lekarza, który się na tym zna i wsparcie męża
Będzie dobrze, dacie radę!
A co do łożyska, to w 32t też miałam II stopień. Lekarz nic nie mówił, więc myślę, że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 22:16
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ada śliczna!
My po wizycie, Szymek waży 2775g, więc już nie przekracza 90 centyla, jest szansa, że nie będzie wcale taki wielki i urodzę sn
Kupiliśmy wózek- Camarelo Carera o taki:
ooo... to mój Szymek mniejszy
34w5d miał 2200 g
A Carera i mi się bardzo podoba
Tylko, że ja chciałam czarno - żółtego..
No ale jednak będzie inny bo odkupujemy. -
Mag.1990 wrote:Powiedzcie mi w kwestii ubranek - na jaki rozmiar macie kombinezony na jesień/zimę?
Ja mam granatowy na 68.
A dziś wynalazłam i kupuję biały na 62 - w zamyśle do ubrania na chrzciny.
Oba zimowe.. na jesień jeszcze nic nie mam.. muszę odebrać ciuszki od ciotki może tam jakiś będzie... w końcu Kamil rok temu w październiku się urodził więc podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 22:45
santoocha, Mag.1990, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Paju wrote:ooo... to mój Szymek mniejszy
34w5d miał 2200 g
A Carera i mi się bardzo podoba
Tylko, że ja chciałam czarno - żółtego..
No ale jednak będzie inny bo odkupujemy.
Ja chciałam jeszcze obejrzeć inne kolory, ale małżowi tak się spodobał, że już nie naciskałam.
W ogóle w realu wygląda dużo ładniej, po zdjeciach w necie sadziłam, że to najbrzydsze zestawienie kolorów z mozliwych, bo nie lubię pomarańczowego. Ale że to ciemna czerwień, to jest git
Mój to miał 2016g w 30+1.
Cud, że nie ma teraz 3300g
Niech no tylko spakuje torbę i doczekam się łóżeczka i działam nad sprowadzeniem mojego Malca na świat
Oby tylko mąż współpracowałlkc, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:
Niech no tylko spakuje torbę i doczekam się łóżeczka i działam nad sprowadzeniem mojego Malca na świat
Oby tylko mąż współpracował
Ja czekam aż mąż wróci z delegacji i zaczynamy działaćsantoocha lubi tę wiadomość