X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati śliczna:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    A my dziś wstąpiliśmy do sklepu pooglądać wózki - i jak do tej pory byłam prawie pewna, że X-lander x-move to dziś zainteresował nas Tako City Move - macie jakieś zdania o nim ?

veb45ishh2yq_t.jpg

My kupiliśmy Tako Junama Impulse - ale konstrukcyjne to właściwie to samo co City move (niby oryginalnie ma dodatkową amortyzację, ale my ją wymontowaliśmy - więc zrobił się typowy City move konstrukcyjnie) i jesteśmy super zadowoleni!
    Jest skrętny, fajnie się prowadzi, ma dosyć dużą gondolę, całkiem nieduży po złożeniu... Ogólnie nie zamienilibyśmy go na inny :)

http://www.tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=215&virtuemart_category_id=42

Lavendula lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze...czuję się fatalnie...
    Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!

Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
    Załamka - nie mam już siły :(

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś dziś jest ! Poszłam dziś zapłacić rachunki do oddalonego o całe 10 minut urzędu i wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła:/malutki jeszcze mi rączkę albo nóżkę w okolicach żebra wkłada i nie powiem by to było jakieś przyjemne ;P
    wiem że może głupie pytanie ale jak już wspominałam nie mam żadnych skurczy ! a to prawie już 34 tydzień :( powiedzcie mi gdzie one są zlokalizowane ? to uczucie jak na okres czy tu te skurcze są gdzie obecnie macica?

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cicho....

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!

Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
    Mam to samo, przez 2 dni bolało mnie gardło, non stop drapało, aż mi łzy w oczach stawały, a dziś przylazł katar :( I zaczyna mi spływać z zatok, więc już wiem dlaczego od tygodnia boli mnie głowa.

A codo bólu w kroczu, to rzeczywiście od jakiegoś czasu czuję się jakby mnie mąż 3 razy w ciągu nocy przeleciał ;)
    Myślę, że to kwestia nacisku dziecka, wszystko jest nabrzmiałe i przekrwione.

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    ale tu cicho....
    aż strach pomyśleć co się dzieje.. mam nadzieję że dziś nie jest dzień rozpakowań kochane ;)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem szukam czegos na temat tych przepływów i ciezko cos znaleźć ...

iv09hdgenu0skffm.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane zawsze chce Wam powiedzieć i zapominam...nie nastawiajcie się może tak od razu że koszule w których będziecie rodzić pójdą do wyrzucenia. Ja rodziłam w swojej z racji szybkiej akcji i nie zdążyli mnie przebrać ale i tak miałam ją podwiniętą (podczas porodu leżałam z dupskiem na wierzchu) i tak naprawdę pobrudziła się dopiero jak mi położyli Lenkę a potem Julka na piersi. Natomiast zrobiła się jedna mała plama. Po powrocie do domu wyprałam i śladu nie ma. Nie zamierzam jej wyrzucać no bo dlaczego skoro czyściutka a poza tym będzie już zwsze kojarzyła mi się z najpiękniejszym wydarzeniem w moim życiu.

Mag.1990, madlen1705, Agusia ;), Dotty84, AgataP, ap1526, Fidelissa, Isia14, Rybka Nemo, Florentine, lkc, Lafar_ra, Eve, Marzena27, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez w sumie jestem, tylko tak mnie ta głowa boli i mdli coś, że nie chce Wam za bardzo marudzić.

Nawet apetytu nie mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:27

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listopadówki maja ciche dni ;)

A co z Optimus? Moze jeszcze nie urodzila?

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem mega głodna i mam wilczy apetyt... chyba zgrzeszę czymś zaraz ehh

Właśnie co z Optimus??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:43

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:

polecam to na katar drogie ale mega skuteczne:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.strefalekow.pl/product/details/sinus-rinse-zestaw-do-plukania-zatok-i-sluzowki-nosa-dla-doroslych-podstawowy.html

iv09hdgenu0skffm.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza, ale co? :)

Edit: ok, widzę, że pytaniem wyprzedziłam Twój link :)
    Dzięki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:49

natasza82 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak tutaj dodać zdjęcie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjecie dodajesz przez http://pl.tinypic.com/

wrocilam od gin,gbs pobrane...glowka jest na dole :) szyjka nie wiem ale chyba ok bo nic nie moiwla,dziecie me powiedziala ze nie jest za duze jak dla moich skormnych gabarytow wrecz jest w sam raz i nie jest za duze wiec zielone swiatlo do sn,cisnienie za niskie jak zwykle zelazo niskie dostalam recepte i co i tyle nastepna wizyta w dniu terminu ....pewnie juz nie doczekam ...

ide umrzec na lozko teraz i za godzine jade do fryzjera...normalnie tak mnie uciska na szyjke ze zaraz wyskoczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05

Madlen222, karmelek, Fidelissa, Agusia ;), Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OPTIMUS ZYJESZ??? KCHAANA DAJ ZNAC BO JA TU MYSLE ZE TY TO JUZ RODZISZ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05

Milaszka, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi na bol glowy pomagaly takie saszetki na przeziebienie bo dzialaja szybciej niz zwykly tabletkowy paracetamol i rozgrzewaly dodatkowo.

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za dobre opinie o wózkach :)
    My po wizycie u naszej prowadzącej Gin - pooglądała wyniki, zadowolona, po 23.X. kazała odstawić magnez i wapno, w okolicach wszystkich świętych nie wypuszczać męża z łóżka, wizyta kontrolna 29.X. i Pyzy mam się spodziewać w terminie.....
    Czyli w następną Pełnię ;)

zobaczymy.....

Madlen222, karmelek, Goplana, Agusia ;), Mamadomina, Paju, Marzena27, KUNIAK lubią tę wiadomość

‹‹ 1561 1562 1563 1564 1565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ