Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:
My kupiliśmy Tako Junama Impulse - ale konstrukcyjne to właściwie to samo co City move (niby oryginalnie ma dodatkową amortyzację, ale my ją wymontowaliśmy - więc zrobił się typowy City move konstrukcyjnie) i jesteśmy super zadowoleni!
Jest skrętny, fajnie się prowadzi, ma dosyć dużą gondolę, całkiem nieduży po złożeniu... Ogólnie nie zamienilibyśmy go na inny
http://www.tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=215&virtuemart_category_id=42
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Kurcze...czuję się fatalnie...
Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!
Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
Załamka - nie mam już siły
-
Masakra jakaś dziś jest ! Poszłam dziś zapłacić rachunki do oddalonego o całe 10 minut urzędu i wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła:/malutki jeszcze mi rączkę albo nóżkę w okolicach żebra wkłada i nie powiem by to było jakieś przyjemne ;P
wiem że może głupie pytanie ale jak już wspominałam nie mam żadnych skurczy ! a to prawie już 34 tydzień
powiedzcie mi gdzie one są zlokalizowane ? to uczucie jak na okres czy tu te skurcze są gdzie obecnie macica?
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Mam to samo, przez 2 dni bolało mnie gardło, non stop drapało, aż mi łzy w oczach stawały, a dziś przylazł katarDotty84 wrote:Kurcze...czuję się fatalnie...
Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!
Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
I zaczyna mi spływać z zatok, więc już wiem dlaczego od tygodnia boli mnie głowa.
A codo bólu w kroczu, to rzeczywiście od jakiegoś czasu czuję się jakby mnie mąż 3 razy w ciągu nocy przeleciał
Myślę, że to kwestia nacisku dziecka, wszystko jest nabrzmiałe i przekrwione. -
kochane zawsze chce Wam powiedzieć i zapominam...nie nastawiajcie się może tak od razu że koszule w których będziecie rodzić pójdą do wyrzucenia. Ja rodziłam w swojej z racji szybkiej akcji i nie zdążyli mnie przebrać ale i tak miałam ją podwiniętą (podczas porodu leżałam z dupskiem na wierzchu) i tak naprawdę pobrudziła się dopiero jak mi położyli Lenkę a potem Julka na piersi. Natomiast zrobiła się jedna mała plama. Po powrocie do domu wyprałam i śladu nie ma. Nie zamierzam jej wyrzucać no bo dlaczego skoro czyściutka a poza tym będzie już zwsze kojarzyła mi się z najpiękniejszym wydarzeniem w moim życiu.
Mag.1990, madlen1705, Agusia ;), Dotty84, AgataP, ap1526, Fidelissa, Isia14, Rybka Nemo, Florentine, lkc, Lafar_ra, Eve, Marzena27, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polecam to na katar drogie ale mega skuteczne:)Dotty84 wrote:Kurcze...czuję się fatalnie...
-
nick nieaktualnyzdjecie dodajesz przez http://pl.tinypic.com/
wrocilam od gin,gbs pobrane...glowka jest na dole
szyjka nie wiem ale chyba ok bo nic nie moiwla,dziecie me powiedziala ze nie jest za duze jak dla moich skormnych gabarytow wrecz jest w sam raz i nie jest za duze wiec zielone swiatlo do sn,cisnienie za niskie jak zwykle zelazo niskie dostalam recepte i co i tyle nastepna wizyta w dniu terminu ....pewnie juz nie doczekam ...
ide umrzec na lozko teraz i za godzine jade do fryzjera...normalnie tak mnie uciska na szyjke ze zaraz wyskoczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05
Madlen222, karmelek, Fidelissa, Agusia ;), Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za dobre opinie o wózkach

My po wizycie u naszej prowadzącej Gin - pooglądała wyniki, zadowolona, po 23.X. kazała odstawić magnez i wapno, w okolicach wszystkich świętych nie wypuszczać męża z łóżka, wizyta kontrolna 29.X. i Pyzy mam się spodziewać w terminie.....
Czyli w następną Pełnię
zobaczymy.....
Madlen222, karmelek, Goplana, Agusia ;), Mamadomina, Paju, Marzena27, KUNIAK lubią tę wiadomość