Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:
My kupiliśmy Tako Junama Impulse - ale konstrukcyjne to właściwie to samo co City move (niby oryginalnie ma dodatkową amortyzację, ale my ją wymontowaliśmy - więc zrobił się typowy City move konstrukcyjnie) i jesteśmy super zadowoleni!
Jest skrętny, fajnie się prowadzi, ma dosyć dużą gondolę, całkiem nieduży po złożeniu... Ogólnie nie zamienilibyśmy go na inny
http://www.tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=215&virtuemart_category_id=42Lavendula lubi tę wiadomość
-
Kurcze...czuję się fatalnie...
Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!
Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
Załamka - nie mam już siły -
Masakra jakaś dziś jest ! Poszłam dziś zapłacić rachunki do oddalonego o całe 10 minut urzędu i wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła:/malutki jeszcze mi rączkę albo nóżkę w okolicach żebra wkłada i nie powiem by to było jakieś przyjemne ;P
wiem że może głupie pytanie ale jak już wspominałam nie mam żadnych skurczy ! a to prawie już 34 tydzieńpowiedzcie mi gdzie one są zlokalizowane ? to uczucie jak na okres czy tu te skurcze są gdzie obecnie macica?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dotty84 wrote:Kurcze...czuję się fatalnie...
Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!
Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
Załamka - nie mam już siłyI zaczyna mi spływać z zatok, więc już wiem dlaczego od tygodnia boli mnie głowa.
A codo bólu w kroczu, to rzeczywiście od jakiegoś czasu czuję się jakby mnie mąż 3 razy w ciągu nocy przeleciał
Myślę, że to kwestia nacisku dziecka, wszystko jest nabrzmiałe i przekrwione. -
kochane zawsze chce Wam powiedzieć i zapominam...nie nastawiajcie się może tak od razu że koszule w których będziecie rodzić pójdą do wyrzucenia. Ja rodziłam w swojej z racji szybkiej akcji i nie zdążyli mnie przebrać ale i tak miałam ją podwiniętą (podczas porodu leżałam z dupskiem na wierzchu) i tak naprawdę pobrudziła się dopiero jak mi położyli Lenkę a potem Julka na piersi. Natomiast zrobiła się jedna mała plama. Po powrocie do domu wyprałam i śladu nie ma. Nie zamierzam jej wyrzucać no bo dlaczego skoro czyściutka a poza tym będzie już zwsze kojarzyła mi się z najpiękniejszym wydarzeniem w moim życiu.
Mag.1990, madlen1705, Agusia ;), Dotty84, AgataP, ap1526, Fidelissa, Isia14, Rybka Nemo, Florentine, lkc, Lafar_ra, Eve, Marzena27, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:Kurcze...czuję się fatalnie...
Załamka - nie mam już siły -
nick nieaktualnyzdjecie dodajesz przez http://pl.tinypic.com/
wrocilam od gin,gbs pobrane...glowka jest na doleszyjka nie wiem ale chyba ok bo nic nie moiwla,dziecie me powiedziala ze nie jest za duze jak dla moich skormnych gabarytow wrecz jest w sam raz i nie jest za duze wiec zielone swiatlo do sn,cisnienie za niskie jak zwykle zelazo niskie dostalam recepte i co i tyle nastepna wizyta w dniu terminu ....pewnie juz nie doczekam ...
ide umrzec na lozko teraz i za godzine jade do fryzjera...normalnie tak mnie uciska na szyjke ze zaraz wyskoczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05
Madlen222, karmelek, Fidelissa, Agusia ;), Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za dobre opinie o wózkach
My po wizycie u naszej prowadzącej Gin - pooglądała wyniki, zadowolona, po 23.X. kazała odstawić magnez i wapno, w okolicach wszystkich świętych nie wypuszczać męża z łóżka, wizyta kontrolna 29.X. i Pyzy mam się spodziewać w terminie.....
Czyli w następną Pełnię
zobaczymy.....
Madlen222, karmelek, Goplana, Agusia ;), Mamadomina, Paju, Marzena27, KUNIAK lubią tę wiadomość