Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati śliczna:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    A my dziś wstąpiliśmy do sklepu pooglądać wózki - i jak do tej pory byłam prawie pewna, że X-lander x-move to dziś zainteresował nas Tako City Move - macie jakieś zdania o nim ?

veb45ishh2yq_t.jpg

My kupiliśmy Tako Junama Impulse - ale konstrukcyjne to właściwie to samo co City move (niby oryginalnie ma dodatkową amortyzację, ale my ją wymontowaliśmy - więc zrobił się typowy City move konstrukcyjnie) i jesteśmy super zadowoleni!
    Jest skrętny, fajnie się prowadzi, ma dosyć dużą gondolę, całkiem nieduży po złożeniu... Ogólnie nie zamienilibyśmy go na inny :)

http://www.tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=215&virtuemart_category_id=42

Lavendula lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze...czuję się fatalnie...
    Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!

Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
    Załamka - nie mam już siły :(

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś dziś jest ! Poszłam dziś zapłacić rachunki do oddalonego o całe 10 minut urzędu i wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła:/malutki jeszcze mi rączkę albo nóżkę w okolicach żebra wkłada i nie powiem by to było jakieś przyjemne ;P
    wiem że może głupie pytanie ale jak już wspominałam nie mam żadnych skurczy ! a to prawie już 34 tydzień :( powiedzcie mi gdzie one są zlokalizowane ? to uczucie jak na okres czy tu te skurcze są gdzie obecnie macica?

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cicho....

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Od wczoraj zaczyna mnie coś rozkładać, mam katar, boli mnie gardło i czuję się strasznie rozbita... Jedyny plus to to, że nie mam temperatury... Ehhh... całą ciążę nie chorowałam a teraz musiało mi sie przyplątać... Nie dość że i tak jestem obolała i ociężała to teraz jeszcze to!

Ja mam taki sam ból kości w kroczu a'la zakwasy czy siniaki(jakby mnie zgwałcił cały pułk wojska) - głównie jak chodzę i jak się przekręcam w łóżku leżąc...
    Mam to samo, przez 2 dni bolało mnie gardło, non stop drapało, aż mi łzy w oczach stawały, a dziś przylazł katar :( I zaczyna mi spływać z zatok, więc już wiem dlaczego od tygodnia boli mnie głowa.

A codo bólu w kroczu, to rzeczywiście od jakiegoś czasu czuję się jakby mnie mąż 3 razy w ciągu nocy przeleciał ;)
    Myślę, że to kwestia nacisku dziecka, wszystko jest nabrzmiałe i przekrwione.

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    ale tu cicho....
    aż strach pomyśleć co się dzieje.. mam nadzieję że dziś nie jest dzień rozpakowań kochane ;)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem szukam czegos na temat tych przepływów i ciezko cos znaleźć ...

iv09hdgenu0skffm.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane zawsze chce Wam powiedzieć i zapominam...nie nastawiajcie się może tak od razu że koszule w których będziecie rodzić pójdą do wyrzucenia. Ja rodziłam w swojej z racji szybkiej akcji i nie zdążyli mnie przebrać ale i tak miałam ją podwiniętą (podczas porodu leżałam z dupskiem na wierzchu) i tak naprawdę pobrudziła się dopiero jak mi położyli Lenkę a potem Julka na piersi. Natomiast zrobiła się jedna mała plama. Po powrocie do domu wyprałam i śladu nie ma. Nie zamierzam jej wyrzucać no bo dlaczego skoro czyściutka a poza tym będzie już zwsze kojarzyła mi się z najpiękniejszym wydarzeniem w moim życiu.

Mag.1990, madlen1705, Agusia ;), Dotty84, nick nieaktualny, ap1526, Fidelissa, Isia14, Rybka Nemo, Florentine, lkc, Lafar_ra, Eve, Marzena27, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez w sumie jestem, tylko tak mnie ta głowa boli i mdli coś, że nie chce Wam za bardzo marudzić.

Nawet apetytu nie mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:27

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listopadówki maja ciche dni ;)

A co z Optimus? Moze jeszcze nie urodzila?

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem mega głodna i mam wilczy apetyt... chyba zgrzeszę czymś zaraz ehh

Właśnie co z Optimus??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:43

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:

polecam to na katar drogie ale mega skuteczne:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.strefalekow.pl/product/details/sinus-rinse-zestaw-do-plukania-zatok-i-sluzowki-nosa-dla-doroslych-podstawowy.html

iv09hdgenu0skffm.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza, ale co? :)

Edit: ok, widzę, że pytaniem wyprzedziłam Twój link :)
    Dzięki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:49

natasza82 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak tutaj dodać zdjęcie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjecie dodajesz przez http://pl.tinypic.com/

wrocilam od gin,gbs pobrane...glowka jest na dole :) szyjka nie wiem ale chyba ok bo nic nie moiwla,dziecie me powiedziala ze nie jest za duze jak dla moich skormnych gabarytow wrecz jest w sam raz i nie jest za duze wiec zielone swiatlo do sn,cisnienie za niskie jak zwykle zelazo niskie dostalam recepte i co i tyle nastepna wizyta w dniu terminu ....pewnie juz nie doczekam ...

ide umrzec na lozko teraz i za godzine jade do fryzjera...normalnie tak mnie uciska na szyjke ze zaraz wyskoczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05

Madlen222, karmelek, Fidelissa, Agusia ;), Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OPTIMUS ZYJESZ??? KCHAANA DAJ ZNAC BO JA TU MYSLE ZE TY TO JUZ RODZISZ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:05

nick nieaktualny, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi na bol glowy pomagaly takie saszetki na przeziebienie bo dzialaja szybciej niz zwykly tabletkowy paracetamol i rozgrzewaly dodatkowo.

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za dobre opinie o wózkach :)
    My po wizycie u naszej prowadzącej Gin - pooglądała wyniki, zadowolona, po 23.X. kazała odstawić magnez i wapno, w okolicach wszystkich świętych nie wypuszczać męża z łóżka, wizyta kontrolna 29.X. i Pyzy mam się spodziewać w terminie.....
    Czyli w następną Pełnię ;)

zobaczymy.....

Madlen222, karmelek, Goplana, Agusia ;), Mamadomina, Paju, Marzena27, KUNIAK lubią tę wiadomość

‹‹ 1561 1562 1563 1564 1565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ