Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina_d wrote:Dzień dobry i ja:-)
Goplanka, a cukier na pewno masz ok? Bo to pragnienie i puchnięcie to niefajnie wygląda...., a ja wydalam moim zdaniem właśnie nieproporcjonalnie mało do tego co piję... Muszę pogadać z tą moją... Ech pewnie znowu mi nazleca upustów krwi, i tylko mi płytki zużyją na jakieś probówki - a ja je oszczędzam
-
Nata wrote:Help !!! Co można na hemoroidy w ciąży? Dzisiaj to już na pewno mi kolega wylazł. Pierdolony no!!
mam nadzieję,że wszystkie całe i zdrowe. Zaraz nadrabiam.
-
ewelina_d wrote:Czopki Procto-glyvenol (są bez recepty). 10 dni x 1 czopek, jak nie przejdzie, to tydzień przerwy i znowu. Mi przeszło po 1 opakowaniu:-)
, już próbuję 3 rodzaj czopków, plus maść ProktisM - beznadzieja, ale to ewidentnie od dużego ucisku macicy na naczynia, i chyba pomoże mi tylko terapia po porodzie
Boję się tylko przez to porodu, coby tego maksymalnie nie pogorszyć.
Ech inkubator ze mnie, i to popsuty.... -
Santoocha - a jak w Twojej pracy wygląda ryzyko infekcji dla człowieka?
Bo same przejazdy z dzieckiem nie powinny mieć negatywnego wpływu na noworodka. Bardziej bałabym się kontaktu z patogenami w Twoim miejscu pracy... już sami klienci (właściciele pacjentów) mogą coś naprzywlekać... -
Witam się i ja...
u mnie też średnio...a raczej źle... pasmo tygodniowych nieszczęść-nikomu nie życzę (no może tej jednej osobie-która nas okradła i od tego się wszystko zaczęło)
mam nadzieję, że na wczorajszym dniu się już zakończyło...
za dużo złego jak na jedną osobę i jeden tydzień
Pati, Ty już w domciu---- superowo... a córeczka prześliczna
Santoocha - jeszcze jest troszkę czasu-może uda znaleźć się kogoś nowego? musicie spróbować,,, bo ta, którą macie to jakaś masakra...
Florentine - teraz będzie już tylko lepiejgłowa do góry... duuuużżżżo zdrówka i siły, i zero stresuu
No i przede wszystkim nowym MAMUSIOM GRATULUJE... jak ja Wam zazdroszczęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ja na hemoroidy bralam proktis m czy jakoś tak i mi pomogły, aha i wiecie co nie m żadnego problemu z dwójka jak po pierwszym porodzie
na drugi dzień juz w WC byłam i bez stresu wsio
Ja się spodziewam małego klocucha... to może być gorzej potem i z 2, i ze szwami...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Goplana to fakt ale śmiechem żartem to tak jak mowilyscie było kichniecie i wyskoczyła cala za raz
wiec i nie spekalam ani nic
...ale hemoroidki są i to spore, tyle ze cale szczęście nie dają jakoś o sobie znać ,mimo wszystko muszę się ich pozbyć po połogu muszę się do proktologa wybrać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:32
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati,,, Twój brzuch ---niemożliwe....
) ale zajebisty... mam cichą nadzieję, że i u mnie nie będzie źle... ;/
Mi na hemo-dziada moja gin dala Aesculan (maść) - tydzień stosowania i póki co -spokój ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:31
-
Dzięki zapisałam i idę niedługo do apteki, kapnęłam się że coś jest nie tak jak usiadłam do śniadania i mnie dupa zabolała...zacznę od czopków i zobaczymy. Santocha a nie myślałam o zatrudnieniu kogoś na ostatnim roku studiów np? ja mam wrażenie że studenci się bardziej przykładają niż osoby które już pracowały w zawodzie, bo młodym zależy na doświadczeniu i pracy. Tą laskę kopnęłabym w d...albo ewentualnie zatrudnić ją na pół etatu a drugie pół Twój mąż by wyrabiał. jakoś może udałoby się to pogodzić. Współczuję i podobnie jak Ty nie zostawiłabym dziecka ani z rodzicami ani z teściową, bo nie po to zdecydowałaliśmy się na rodzinę żeby teraz rezygnować z rodzicielstwa.
-
Santocha kurde ... Masz przekichane... Musisz znalesc nowego pracownika. Wiecej szkod ta dziewczyna ci narobi niz pozytku. Ty masz teraz odpoczywac a maz niech sie nie wymądrza.... Tylko zabierze do roboty u ustawi ta dziewczyne bo co to kurwa ma byc...??
Rozeslij po swojej okolicy wiadomosc ze szukac pracownika ja nie wierze ze sie nie znajdzie!!! Nie w tym zawodzie!!! Zwlaszcza ze tyle przeciez jedt bezrobocia -
caśka wrote:Rozeslij po swojej okolicy wiadomosc ze szukac pracownika ja nie wierze ze sie nie znajdzie!!! Nie w tym zawodzie!!! Zwlaszcza ze tyle przeciez jedt bezrobocia
.
-
Nata - dobrze, że od razu reagujesz, tylko nie daj sobie wcisnąć jakiś homeopatycznych maści, strata czasu... porządne czopki, do tego dieta na dobre wypróżnianie, co tam na ciebie działa, żeby zaparć nie było, i płyn do higieny intymnej z korą dębu (mój ulubiony Sylveco akurat jest z korą dębu), i powinno się poprawić...
Nata lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Ano właśnie zawsze był OK, przez to ostatnio już mi nie zlecają. Poza tym przy wysokich cukrach raczej się nie obrzmiewa, tylko bardzo dużo pije, ale i dużo siusia
, a ja wydalam moim zdaniem właśnie nieproporcjonalnie mało do tego co piję... Muszę pogadać z tą moją... Ech pewnie znowu mi nazleca upustów krwi, i tylko mi płytki zużyją na jakieś probówki - a ja je oszczędzam
a propos płytek, moja położna jak zobaczyła moje 150 tys ostatnio to kiepską minę miała... -
Cześć dziewczyny
Piękny dzień dzisiaj
Madalena gratulacje!!! Córeczka prześliczna
Florentine mam nadzieję że operacja się udała i teraz szybko wrócicie z mała do domku.
Pati super że już jesteście w domu i brzucho tez ci szybko zszedł
Santocha współczuję problemów ale na pewno wszystko sie poukłada jeszcze trochę czasu jest
Mi też się strasznie chce pić cały czas a w nocy to też z pół litra wypije nie wiem co jest, obciążenie glukozą wyszło mi super a nawet na czczo za niski wszystkie badania ok, macie jakiś pomysł o co tu chodzi?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Witam ja w podlym nastroju. Nawet dzis z łóżka nie wstaję tylko leżę i patrzę w sufit. Tsk straszyli a nerku bardzo nie badają. Kroplowki mnie wkurzają schodzą 6h a nie pomagają tylko sikan po nich i puchne. Zwykla jospa lepsza a mogę ja w domu brać zamiast tu kisic. Nie ma mojego gina dopiero w poniedziałek się cos dowiem. Jedynie co z nerwów skurcze miałam rano na poziomie 65. Na obchodzie ciągle inny gin i pyta to samo.
-
Witam z katarem i bólem gardła ;/
Pati muszę przyznać, że świetnie wyglądaszjest to jakieś pocieszenie ;]
Santocha bardzo mi przykro, że nowa pracownica Was zawiodła. Mam nadzieje, że kolega zgodzi się podjąć z Wami współpracę i wszystko się ułoży