Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Optimus no pewnie hehe bym pomogła, moja dwójka jest zagrana ten się drze (ze szczęścia) a ta śpi i nie drgnie nawet
albo jedno śpi drugie przy TV a ja cale prasowanie ogarnelam
) hehe no także póki co nie jest aż tak ciężko no ale był moment że jedno i drugie chciało jeść no to tu Cyc na kolanach leżała a ja Marcella karmiłam zupa hehe bo drugie sam zjada a zupy niestety pol talerza ląduje na około wiec trzeba pomoc ;P hehe jutro sprzątanie szafy bo syf nie miłosierny mi zrobili xD ale wicie gniazda mi się włączyło ;oo he trochę po fakcie hormony mi szaleją
euforia itd szok jestem przeszczesliwa teraz dopiero dostalam mega kopa do życia bo mam moje dwa najważniejsze serduszka przy sobie
A jeszcze jedno powiedzie mi czy to ze krwawienie mi od dwóch dni się zatrzymało to normalne.?! Bo nie wiem... ;/ jak pokarmie ciut poleci a tak nic a nic czysciutko ani kropelki krwi...
Ok a wiec wieczorna sytuacja która opisywałam juz
Tygodniowa żółta księżniczka ;P
I Marceluś hehe za chciało mu się tak jak siostra polezećCiekawa jestem co za niespodzianki czekają mnie jutro z tymi urwiskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:17
blue00, Lavendula, Nata, zupaztytki, ÓptimusPrime, Agusia ;), AgataP, Agata92, sisiiii, Marzena27, anusiaa90, natasza82, Isia14, Milaszka, misiaczk25, Rybka Nemo, Madlen222, lkc, Viviana, Goplana, Amnezja, Fidelissa, Maga31, scindapsus lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Kurde bo z Marcelem leciało ciągle jak na okres przez pierwszy tydzien a potem drugi bardzo malo ale jak na koniec okresu a potem plamienia a to jak pokarmie mała to niewiele tego poleci ale jednak leci hmm może faktycznie po weekendzie pójdę do gina jak nic się nie zmieni... A to ma coś do tego ze za wcześnie urodziłam.?? Może cos się dziać.?? A ja na antybiotyku i ogólne osłabienie mam, to nie wiem może przez to..??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:29
Livia
Nela
Marcel
-
u nas podobnie mówili, że jak za szybko to do lekarza jak nagle więcej też, dzieciaczki prześliczne
poradzisz sobie z urwiskami na pewno. Ja opitoliłam mega porcję spaghetti napoli, jakaś nie nażarta jestem ostatnio co mnie martwi
idę się kąpać i pod kołderkę się grzać. Buziaki i do jutra. Mam nadzieję że dwupakach.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aha miałam powiedzieć kapucha kotlecik z piersi i ziemniory plus pieczarkowatych.. Zero rewolucji brzuszkowych, czyli ta dieta to pic na wodę
nie SI czemu ja z Marcyśkiem tak się meczylam tyle czasu xD
Ok będę to obserwować, bo mimo wszystko po kamieniach cos tam trochę poleci, wiec na razie bez Stresa
A ja spadam spać bo głową co raz mocniej boleć zaczyna... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:32
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati cudowne dzieciaczkiii masz!!
normalnie pozazdroscic
idz kcochana do gina po weekendzie sprawdzic o co kaman z tym krwawieniem.
obczajcie to super pomysl na pamiatke.
https://www.facebook.com/339534484703/photos/pb.339534484703.-2207520000.1412969234./10152779979664704/?type=1&theater
w ogole fajna strona.duzo zdjec z ktorych mozna zgapiac pomysly
https://www.facebook.com/pages/Pregnancy-Corner/339534484703?sk=timelinexpatiiix3, ÓptimusPrime, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Pati dzieciaczki cudne
juz sie nie moge doczekac jak i ja bede miala dwa skarby przy sobie
A co do krwawienia to lepiej to sprawdzic, mi sie tak zatrzymalo po poprzednim porodzie i sie okazaloze skrzep sie zrobil na Ip trafilam z 40st ggorączki. Dostalam zastrzyk z oxytocyny i puscilo, lacznie z goraczka. Takze lepiej takich rzeczy nie lekcewazyc i isc juz jutro!xpatiiix3, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Pati zdecydowanie trzeba sprawdzić u lekarza, nas też na to uczulali na szkole.
Masz przecudowne, kochane dwa Skarbyogromnie się wzruszyliśmy z K moim... ahh
utul od ciotek Listopadówek! i leć Kochana odpoczywaj, regeneruj siły w domku :*
Flo dobrze, że już po.. też potrzebujesz pewnie mnóstwo odpoczynku teraz...
U mnie totalny ból kręgosłupa szyjnego, po ścianach już chodzę...
no i takie kłucie w szyjce zaliczyłam, jak nigdy. Pewnie coś tam się dzieje na dole, przeszło po paru minutach....
eh.. prysznic i spać.
Do jutra! w dwupakach proszę:*
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja po sesji z cora. Kurwa co za ludzie, ani nikt mi miejsca nie ustapil na krzesle, ani nie przepuscil do przodu... Tragedia.. I polskie wychowanie. Rozumiem ze kobiety w zaawansowanej ciazy juz stracily swoje uprzywilejowanie... Jesteś wsciekla
-
AgataP zdjęcia są czadowe:) super link:)
Pati dzieciaczki kochane, Marcel już pokazuje, że jest starszym bratem i będzie opiekował się siostrą.
Ja też mykam spaćkolorowych snów kochane listopadóweczki, które uwielbiam czytać :*
AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Skończyłam maraton prasowania i prania..
jeszcze na poniedziałek została jedna pralka do prania i dwie do prasowania...
paaaadam!
a w ogóle mam wrażenie, że brzuch mi opadł..
nie dusze się już..AgataP lubi tę wiadomość
-
Zabilam wlasnie drugiego komara, malo cos mnie nie trafilo! Nie dosc ze mnie pogryzly po rekach, przez co mnie cale swedza, wiec juz sobie zaczelam wmawiac ze cis sie pewnie dzieje, to czekam na ruchy malej, ktora pewnie teraz spi w najlepsze.. ach.. kolejna noc zapowiada sje swietnie
-
a ja się obudziłam wyspana, ciepełko i w ogóle fajowo i myślę sobie, pewnie z szósta a tu co? po dwunastej było, dwie godziny spałam
i teraz do rana już pewnie nie zasnę
dzień skrajności,
rano pospałam, mąż synka zawiózł do szkoły, śniadanie do łóżka później dostałam,
miło i fajnie, a później buum i się posprzeczaliśmy, a ja się pół dnia uspokoić nie mogłam, ryczałam i ryczałam, żal i wściek
a teraz wyglądam okropnie, oczy mam mega spuchnięte
głowa boli... ech
-
Witam się z rana. Już po śniadaniu, mega głód znowu mi nie dał spać. Też mam wrażenie,że mi brzuch zmalał. Chyba opadł i dlatego. I też sobie wkręcam, że ruchów nie czuję, ale poleżałam i jednak coś tam się rusza,ale jakby delikatniej. Nic, spróbuję jeszcze zasnąć, bo zaczynam świrować.
-
Ja tez juz nie spie.. a mialam plan pospac minimum do 9
ale sila przyzwyczajenia po 7pobudka
Sniadania jeszcze nie jadlam narazie pochlonelam kruche ciasteczka bo glod doskwieral. Mala sie rusza ale bardzo leniwie, przekrecila sie raptem pare razy.. ale ok, nie wpadajmy w panike!
Maz jeszcze smacznie pochrapuje, dziecko starsze zostalo na noc u dziadkow, wiec co tu robic?!
Pogoda narazie srednia, mgly sa okropne