Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka Nemo wrote:Witam się po weekendzie.
Ap1526 ja bym pojechała na ip.
Santocha dla mnie to jest chore, ludzie narzekają że nie mają pracy a przyjdzie co do czego to maja wszystko w dupie i jeszcze rządzić chcą. Ciule jedne.
Pati Madlen dzieciaczki słodkie.
Madalenka trzymam kciuki za laktacje a teściową to trzeba było jeszcze w drzwiach pogonic nim weszła do Ciebie.
U mnie weekend minął spokojnie. W sobotę byłam u koleżanki na bojkach. A wczoraj piękny dzień odwiedziny u babci męża a później lody i spacer. Sypialnia prawie gotowa, od soboty już śpimy na nowym łóżku jest super.
Rybka a co to bojki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:52
Milaszka, Rybka Nemo, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wzięłam prysznic, trochę zelżały ale nadal regularne więc pojechaliśmy do szpitala, zbadali mi tylko ciśnienie, pomacała brzuch, ja się tam już z bólu nie zwijałam więc odesłali nas do domu, mówią, że może to już ale milej mi będzie w domu, mam wziąć kąpiel i czekać co będzie
nadal boli cyklicznie, ale nie mocno
Fidelissa, Milaszka, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
melduje sie po weekendzie. widze, ze jeszcze w komplecie jestesmy..u mnie pogoda do bani.
dzisiaj mam wizyte u gin, ale to o 15.20 caly dzien czekania.
weekend udany - lozeczko kupione ( i nawet zlozone) i przewijak( taki do powieszenia na scianie) ale oczywiscie stoi w kartonie i najwazniejsze - wozek zamowiony
jeszcze tylko len mi przejdzie i zabiore sie za koncowke prasowania i Mloda niech wylazi.. ale niech sie najpierw przekreci , bo w czwartek lezala w poprzek ;/Fidelissa lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
uff wpadłam się pochwalić że wychodze dziś - ale sie ciesze
wg nich nie jest źle - szyjka 37mm zamknięta od wewnątrz - po 12 mam wizytę u swojej gin ciekawe co ona powie bo tu każdy mowi co innego ale dziś badał tak konkretnie i lekarz też konkretny
lkc, Madlen222, Marzena27, natasza82, karmelek, Agata92, sisiiii, Fidelissa, anusiaa90, misiaczk25, Milaszka, zupaztytki, Nata, Rybka Nemo, Maga31, AgataP, santoocha, scindapsus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
,ja to mialam jakis chory sen heheh,nawyzywalam wszystkich,ze hoho a to tylko dlatego,ze chcialam miec spokoj i cisze,wczoraj bylam u spowiedzi,to chociaz we snie sobie ulze heheheh,wczoraj tez czesto mialam skurcze ale niezbyt bolesne,dzis narazie tylko z raz,pogoda do bani,spac sie chce i jeszcze katar od dwoch dni mi sie przyplatal
Goplana lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki:)
Ja wczoraj zaliczyłam masakryczny dzień. Mdliło mnie cały czas aż wkońcu zwymiotowałam kilka razy. Wogóle pociekło mi coś wczoraj ale doszłam do wniosku że to chyba jednak pęcherz nie wytrzymał. Cały dzień byłam wypluta jakaś taka. Krzyż bolał mała nie spokojna w brzuszku była. Wieczorem byłam juz tak zmęczona że spałam cała noc wstałam tylko 3 razy siusiu. Dzisiaj od rana znowu mam lekko mokre gacie co juz doprowadza mnie do szału i chyba przejdę się do lekarza po 13 zeby sprawdzić co to się sączy.
Pati gdzie kupowałaś te papierki w chemicznym aptece??? Bo nie wiem gdzie iść za nimi szukac. Z neta nim dojdą to juz zdąrze urodzić:P:p
Wogóle skończyłam dzisiaj 37 tydzień wkońcu!!!!
lkc, Fidelissa, Paju, xpatiiix3, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja w II trymestrze miałam takie "głupie" przemyślenia i brzydziło, odrażało mnie to że w brzuchu mam żywego człowieka ale na szczęście już mi to przeszło i teraz często mówię do Wituśka. Nie mogę się doczekać kiedy będzie przy mnie
Miłego dnialkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Huuuura.. Wózek kupiony oby teraz szybko przyszedł
fioletowy espiro Enzo Evo
jutro po ciuszki jade z dziewczyną się umowilam u siebie w mieście na grupie na FB pisalam i sie odezwala ale cudne pajace ma z Minnie itd Hehe urocze po prostu jade pooglądać sobie i wybrać bo chce symboliczna zlotowe za sztukę
Nastka. Na necie ale ponoć w chemicznym szybciej znajdziesz niż w apteceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:21
lkc, anusiaa90, Eve, Agata92, natasza82, Marzena27, Nata, Fidelissa, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry. Ja się coś nie potrafię pozbyć kataru, a od tego bólu głowy...
Też jakoś porodu się nie boję (chyba do mnie nie dociera, że mam urodzić), ale bardziej tego co będzie po, czy czasami nie pęknę, czy będę umiała się zaopiekować własnym dzieckiem, jak to będzie wyglądało jak wrócimy do domu. Nie umiem się tego doczekać, ale jednocześnie mam strach, że sobie mogę z czymś nie poradzić.
Izia świetne wiadomości, wreszcie wrócisz do swojego synka
Ap czekamy na rozwój akcjibądź dzielna
izia, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!! Ja w wirze sprzątania jestem. Czuję się bardzo dobrze, raz boli brzuch okresowo, raz rypie szyjka a jeszcze innym razem plecy w krzyżu, ale na razie jest super:)
natasza82, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyA ja byłam u lekarza. Dowiedziałam się, że wszystko jest ok i podobno mam trochę zwolnić
Już się powoli do tego przymierzam. Jeszcze tydzień pracy i trochę zwolnię. Tzn. nie podejrzewam, że nie będę pracować, ale już nie pod taką presją.
Jak pytałam, kiedy już bezpiecznie rodzić, to powiedział, że fajnie by było jeszcze tydzień wytrzymać. Ale "kiedyś problemem były dzieci z wagą 2 kg, teraz problemem są półkilogramowe dzieci" - uspokoił mnienatasza82, lkc, Agata92, karmelek, Maga31, Rybka Nemo, sisiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusiaa dokladnie to dzis mowilam do meza.. Ze juz nie sam porod mnie przeraza, a wlasnie to co bedzie sie dzialo po.. W ogole nie potrafie sobie wyobrazic co bede czula do mojego dziecka.. Jakie to uczucie.. Jak bede reagowac, czy dam rade.. Maskra jakas
Ap. Trzymamy kciuki!!!moze bedziesz nastepna
-
Moje dwa skarby
Marcelek zakochany w młodszej siostrze ;***
Już 10 dni razem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:47
natasza82, zupaztytki, Lavendula, marynka, Agata92, KUNIAK, Nata, blue00, Marzena27, Eve, Strupka, Milaszka, karmelek, KasiaKa, Fidelissa, ÓptimusPrime, Isia14, misiaczk25, Maga31, Rybka Nemo, santoocha, AgataP, madlen1705, sisiiii, Mamadomina, Goplana, scindapsus, ap1526, Amnezja, Ninusia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Milaszka na szczęście na forum mamy kilka doświadczonych mamusiek i myślę, że w razie czego będziemy mogły liczyć na jakieś pomocne rady. Mi też dodaje skrzydeł to, że wiem, że będę mogła liczyć na mojego męża. Jak patrze jak sie opiekuje swoim chrześniakiem to już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak się opiekuje naszym maleństwem
bardziej boje się o siebie
Pati cudowny widokMarcelek to bardzo odpowiedzialny chłopak i widać, że zakochany w młodszej siostrzyczce
xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość