X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:
    Witam się po weekendzie.

Ap1526 ja bym pojechała na ip.

Santocha dla mnie to jest chore, ludzie narzekają że nie mają pracy a przyjdzie co do czego to maja wszystko w dupie i jeszcze rządzić chcą. Ciule jedne.

Pati Madlen dzieciaczki słodkie.

Madalenka trzymam kciuki za laktacje a teściową to trzeba było jeszcze w drzwiach pogonic nim weszła do Ciebie.

U mnie weekend minął spokojnie. W sobotę byłam u koleżanki na bojkach. A wczoraj piękny dzień odwiedziny u babci męża a później lody i spacer. Sypialnia prawie gotowa, od soboty już śpimy na nowym łóżku jest super.

Rybka a co to bojki ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:52

Milaszka, Rybka Nemo, santoocha lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry (miejmy nadzieje) :)

Lavendula lubi tę wiadomość

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam prysznic, trochę zelżały ale nadal regularne więc pojechaliśmy do szpitala, zbadali mi tylko ciśnienie, pomacała brzuch, ja się tam już z bólu nie zwijałam więc odesłali nas do domu, mówią, że może to już ale milej mi będzie w domu, mam wziąć kąpiel i czekać co będzie :) nadal boli cyklicznie, ale nie mocno

Fidelissa, Milaszka, zupaztytki lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po weekendzie. widze, ze jeszcze w komplecie jestesmy..u mnie pogoda do bani.
    dzisiaj mam wizyte u gin, ale to o 15.20 caly dzien czekania.
    weekend udany - lozeczko kupione ( i nawet zlozone) i przewijak( taki do powieszenia na scianie) ale oczywiscie stoi w kartonie i najwazniejsze - wozek zamowiony :):)
    jeszcze tylko len mi przejdzie i zabiore sie za koncowke prasowania i Mloda niech wylazi.. ale niech sie najpierw przekreci , bo w czwartek lezala w poprzek ;/

Fidelissa lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • izia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff wpadłam się pochwalić że wychodze dziś - ale sie ciesze :) wg nich nie jest źle - szyjka 37mm zamknięta od wewnątrz - po 12 mam wizytę u swojej gin ciekawe co ona powie bo tu każdy mowi co innego ale dziś badał tak konkretnie i lekarz też konkretny

lkc, Madlen222, Marzena27, natasza82, karmelek, Agata92, sisiiii, Fidelissa, anusiaa90, misiaczk25, Milaszka, zupaztytki, Nata, Rybka Nemo, Maga31, AgataP, santoocha, scindapsus lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzam wlasnie wyniki...
    jak ktoras chetna na plytki to z checia sie podziele - 262 tys.

natasza82, Marzena27, karmelek, zupaztytki, Goplana lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-) ,ja to mialam jakis chory sen heheh,nawyzywalam wszystkich,ze hoho a to tylko dlatego,ze chcialam miec spokoj i cisze,wczoraj bylam u spowiedzi,to chociaz we snie sobie ulze heheheh,wczoraj tez czesto mialam skurcze ale niezbyt bolesne,dzis narazie tylko z raz,pogoda do bani,spac sie chce i jeszcze katar od dwoch dni mi sie przyplatal

Goplana lubi tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)

Ja wczoraj zaliczyłam masakryczny dzień. Mdliło mnie cały czas aż wkońcu zwymiotowałam kilka razy. Wogóle pociekło mi coś wczoraj ale doszłam do wniosku że to chyba jednak pęcherz nie wytrzymał. Cały dzień byłam wypluta jakaś taka. Krzyż bolał mała nie spokojna w brzuszku była. Wieczorem byłam juz tak zmęczona że spałam cała noc wstałam tylko 3 razy siusiu. Dzisiaj od rana znowu mam lekko mokre gacie co juz doprowadza mnie do szału i chyba przejdę się do lekarza po 13 zeby sprawdzić co to się sączy.

Pati gdzie kupowałaś te papierki w chemicznym aptece??? Bo nie wiem gdzie iść za nimi szukac. Z neta nim dojdą to juz zdąrze urodzić:P:P:p

Wogóle skończyłam dzisiaj 37 tydzień wkońcu!!!!

lkc, Fidelissa, Paju, xpatiiix3, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe bebyboom mówi, ze koniec 36 tyg. Ciazy dziecko donoszone a belly ze 38....

qq87j44jhto0od0f.png

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja w II trymestrze miałam takie "głupie" przemyślenia i brzydziło, odrażało mnie to że w brzuchu mam żywego człowieka ale na szczęście już mi to przeszło i teraz często mówię do Wituśka. Nie mogę się doczekać kiedy będzie przy mnie :)

Miłego dnia :)

lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huuuura.. Wózek kupiony oby teraz szybko przyszedł ;) fioletowy espiro Enzo Evo ;) jutro po ciuszki jade z dziewczyną się umowilam u siebie w mieście na grupie na FB pisalam i sie odezwala ale cudne pajace ma z Minnie itd Hehe urocze po prostu jade pooglądać sobie i wybrać bo chce symboliczna zlotowe za sztukę ;)

Nastka. Na necie ale ponoć w chemicznym szybciej znajdziesz niż w aptece ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:21

lkc, anusiaa90, Eve, Agata92, natasza82, Marzena27, Nata, Fidelissa, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja się coś nie potrafię pozbyć kataru, a od tego bólu głowy...

Też jakoś porodu się nie boję (chyba do mnie nie dociera, że mam urodzić), ale bardziej tego co będzie po, czy czasami nie pęknę, czy będę umiała się zaopiekować własnym dzieckiem, jak to będzie wyglądało jak wrócimy do domu. Nie umiem się tego doczekać, ale jednocześnie mam strach, że sobie mogę z czymś nie poradzić.

Izia świetne wiadomości, wreszcie wrócisz do swojego synka :)

Ap czekamy na rozwój akcji :) bądź dzielna

izia, Milaszka lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki!! Ja w wirze sprzątania jestem. Czuję się bardzo dobrze, raz boli brzuch okresowo, raz rypie szyjka a jeszcze innym razem plecy w krzyżu, ale na razie jest super:)

natasza82, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja

Fajnie , ze wszystkie w dwupakach. Oby tak dalej:)

Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich.

Marzena27, Fidelissa, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

r5bup6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam u lekarza. Dowiedziałam się, że wszystko jest ok i podobno mam trochę zwolnić :) Już się powoli do tego przymierzam. Jeszcze tydzień pracy i trochę zwolnię. Tzn. nie podejrzewam, że nie będę pracować, ale już nie pod taką presją.
    Jak pytałam, kiedy już bezpiecznie rodzić, to powiedział, że fajnie by było jeszcze tydzień wytrzymać. Ale "kiedyś problemem były dzieci z wagą 2 kg, teraz problemem są półkilogramowe dzieci" - uspokoił mnie :)

natasza82, lkc, Agata92, karmelek, Maga31, Rybka Nemo, sisiiii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiaa dokladnie to dzis mowilam do meza.. Ze juz nie sam porod mnie przeraza, a wlasnie to co bedzie sie dzialo po.. W ogole nie potrafie sobie wyobrazic co bede czula do mojego dziecka.. Jakie to uczucie.. Jak bede reagowac, czy dam rade.. Maskra jakas :(

Ap. Trzymamy kciuki!!! :) moze bedziesz nastepna ;)

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.
    ja w oczekiwaniu na wizyte. Prawie godzina opóźnienia także posiedzę sobie tu troszkę.
    Posiedze chwile i pójdę zmierzyć ciśnienie bo się zasapałam ;)

Ap dawaj znać co i jak :)

lkc lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dwa skarby <3
    Marcelek zakochany w młodszej siostrze ;***
    Już 10 dni razem.. ;)

2mfhq48.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:47

natasza82, zupaztytki, Lavendula, marynka, Agata92, KUNIAK, Nata, blue00, Marzena27, Eve, Strupka, Milaszka, karmelek, KasiaKa, Fidelissa, ÓptimusPrime, Isia14, misiaczk25, Maga31, Rybka Nemo, santoocha, AgataP, madlen1705, sisiiii, Mamadomina, Goplana, scindapsus, ap1526, Amnezja, Ninusia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda małe :) a jaka ona przy nim malutka :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka na szczęście na forum mamy kilka doświadczonych mamusiek i myślę, że w razie czego będziemy mogły liczyć na jakieś pomocne rady. Mi też dodaje skrzydeł to, że wiem, że będę mogła liczyć na mojego męża. Jak patrze jak sie opiekuje swoim chrześniakiem to już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak się opiekuje naszym maleństwem :) bardziej boje się o siebie

Pati cudowny widok <3 Marcelek to bardzo odpowiedzialny chłopak i widać, że zakochany w młodszej siostrzyczce :)

xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
‹‹ 1596 1597 1598 1599 1600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ