Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam takie pytanko. Mój Mały pcha główkę w prawe biodro i czasami czuję że chcę zmienić pozycję i ustawić się główka w miednice. Robi to bardzo energicznie ale jak dotąd jeszcze mu się to nie udało.
Jest tak ułożony od około 30 tyg. Jak myślicie mogę mu jakoś ułatwić te zadanie? Może jakieś delikatne ćwiczenia albo głaskanie brzucha w którąś stronę?
Chodzi mi oczywiście o w 100% bezpieczne sposoby
Z góry dziękuję za odpowiedzi -
oj dzisiaj pospałam, chyba to przez to przeziębienie. Nic mi się nie chce, czytałam nowe wieści z belly o kolejnym tyg i tam napisano że dziecko już donoszone więc ja już sama nie wiem. Tak czy siak skurczy nie mam żadnych i nic się nie dzieje, troszkę mnie wczoraj brzuszek pobolewał ale przeszło samo. Miałam iść na zakupy, ale straaaaasznie mi się nie chce. Może za jakiś czas się rozbudzę na tyle żeby cokolwiek ogarnąć. Pati piękne zdjęcie Twoich szkrabów. Gondola do spania na początek też ok
Ja mam podobnie jak Wy dziewczyny może samego bólu się nie boję, bardziej tego że coś niespodziewanego wyniknie w trakcie, co do opieki chyba nie powinno być problemów no ale cholera wie, w końcu pierwszy raz będziemy w takiej sytuacjixpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witamy się po dłuższej przerwie:
weekend z okładką wyjazdowy, jesienny, kolorowy, fotograficzny i na świeżym powietrzu
Tatuś został i szalał w pokoju Pyzy. Po powrocie zastałam gładkie ściany, gotowe do położenia farby. Zakupiliśmy ją dziś
Rano laboratorium: GBS i cholestaza. Mam nadzieję, że nic nie wyhodują.
Czuję się bardzo dobrze, aż ciężko mi uwierzyć, że to ostatnia prosta. Owszem stopy i dłonie bardzo spuchnięte i dłonie bolą, ale da się żyć. Żadnych objawów przepowiadających....
Cieszę się, że wszystkie jeszcze w 2pakach. Pati Słodkości dwie masz w domu
miłegoooAgata92, Nata, anusiaa90, karmelek, lkc, Strupka, Fidelissa, ÓptimusPrime, Isia14, blue00, Maga31, Rybka Nemo, xpatiiix3, AgataP, Mamadomina, Goplana, zupaztytki, HANA, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati, cudeńka dwa!!!
Lavendula, gdzie to takie piekne widoki macie?!
Anusiaa ja na szczesice na swojego meza tez moge liczyc. Ogarnia chłop wszystko! Jak to ostatnio stwierdzil wie nawet co to rampersyprzeczytal wiecej ksiazek o ciazy niz ja, cala ciaze wiedzial ktory mamy tydzien, DZIEN! Co sie kiedy rozwija.. Normalnie oszalal z radosci
! Dzis wlasnie mnie zapewnil ze moze przy porodzie to mi za wiele nie pomoze, ale ze we wszystkim po na pewno! Ze damy rade i nie mam sie co obawiac.. Ale ja i tak jakas jestem zlekniona.. Zawsze mam tak przed nowym. A takim nowym to juz w ogole!!!!
Dzis zamierzam kupic herbatke z lisci malinpolozna na naszej szkole rodzenia zalecala pic ja od 36tygodnia, a ze u mnie juz prawie skonczony to smialo moge zaczac
wzmacnia ponoc miescnie macicy i lagodzi I i II faze porodu.. No! Zobaczymy
Ktoraś się nią juz raczy?
Marzena27, anusiaa90, Nata, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Lavendula zdjęcie jak z okładki
no i czekamy na efekt końcowy pokoju
Rybka Nemo no właśnie tez miałam pytać co to te bojki?
Iza super wiadomoścido porodu już proszę bez szpitala
Nastka idź, idź i koniecznie daj znać
Marynka zwolnijwykorzystaj ten ostatni czas i odpocznij, potem może już nie być okazji
Patii dzieciaczki słodkie i jaka Nelusia jest malutka!! szok! jeszcze nie dociera do mnie że i ja niedługo będę miała taki skarb mały bo moje chłopaczysko to już takie duże
Agata niestety nie znam żadnych takich sposobów.. najlepiej chyba lekarza podpytać
Ja dalej czuję się średnio.. głowa ćmi, gardło pobolewa, mięśnie wszystkie bolą.. ehh.. raz gorąco, raz zimno.. i do tego marudzęLavendula, Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:44
Marzena27, karmelek, Strupka, anusiaa90, Fidelissa, ÓptimusPrime, Isia14, Milaszka, Nata, blue00, Maga31, Rybka Nemo, xpatiiix3, AgataP, sisiiii, scindapsus, lkc, zupaztytki, HANA, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Ja dzis wyspaaana ale fajnie zaraz kawusie sobie zrobie i ciasteczko bo tyle zostalo z wczoraj ze trzeba dojadac:)
Lavendula ale zazdroszcze widoku tez bym sie tak walnela na trwake w takiej pieknej scenerii a w tym roku szczegolnie brakuje bo urlopu zadnego nie zrobilismy sobie ehhh;/
Pati ale masz dwie slodkie iskierki patrze pol godziny w zdjecia:D
Milaszka ja jeszcze nie pije herbatki ale polozna polecala bardzo tak jak piszesz wiec koncze na ten tydzien i tez pojade z tym:) Oprocz tego duzooo seksu:DMilaszka, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze co do seksu to u nas zawsze konczy sie smiechem.. Ja jak wielloryb, niewygodnie, ustawiam meza w kosmiczne pozycje a on jak silacz pozniej musi sie utrzymywac, co nie zawsze wychodzi
pozniej go boli albo szyja, albo kregoslup..
na szczescie zblizaja nas tez same przytulasy, wiec nic na sile, ale kurcze troche pod koniec trzeba podzialac, bo nie zamierzam byc w ciazy 10 miesiecy
Lavendula, Maga31, Fidelissa, Goplana, Dotty84, lkc lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
u nas piekna pogoda dzisiaj
nastój tez lepszy bo tatuś wraca juhu!!!!
Milaszka ja jeszcze nie pije herbatki ale polozna polecala bardzo tak jak piszesz wiec koncze na ten tydzien i tez pojade z tym:) Oprocz tego duzooo seksu:D[/QUOTE]
a gdziekupujecie te herbatki w aptece czy w jakis sklepach zielarskich?Nata, Milaszka lubią tę wiadomość