X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
    https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TM

AgataP lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
    https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TM

kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.

madlen1705, Lavendula, Goplana, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.

to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie ;)
    dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje :)

i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczy

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie ;)
    dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje :)

i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczy

cwiczy cwiczy tylko nie czujesz nie martw sie

madlen1705 lubi tę wiadomość

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie jest tak leniwa jak ja :) że tak delikatnie ćwiczy :) jutro się wszystkiego wypytam położnej :)

AgataP, Lavendula, Mag.1990 lubią tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele chyba zwariowalam nakupowalam plastikowych pojemnikow i porzadki w szafkach czynie. Jutro wypicuje kuchnie lacznie z piekarnikiem.

Lavendula, natasza82, AgataP, Mag.1990, Maga31, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:
    Ja pierdziele chyba zwariowalam nakupowalam plastikowych pojemnikow i porzadki w szafkach czynie. Jutro wypicuje kuchnie lacznie z piekarnikiem.

Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

AgataP, karmelek, Mamadomina, Marzena27 lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

widzę światełko w tunelu:

uizv0jgjyn02_t.jpg

lkc, AgataP, karmelek, xpatiiix3, natasza82, Mag.1990, Milaszka, santoocha, Maga31, Madlen222, Amnezja, Goplana, Nata, blue00 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwie juz po wizycie, dostalam zwolnienie do 22 listopada! jak nie urodze do 24 to mam przyjsc po jeszcze i uwaga............ dopiero w grudniu do szpitala. oby ten scenariusz sie nie sprawdzil.
    lekarz orzekl, ze nasza Panienka wazy 2704 i kolosem nie bedzie.. obwod glowki 32cm , wiecej wymiarow nie pamietam... :)

karmelek, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, natasza82, Lavendula, Madlen222, Amnezja, Rybka Nemo, Goplana, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują ;)

Mag.1990, lkc, Lavendula, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kochana też nic nie czuję, ale na KTG się jakieś skurcze rejestrowały, więc są!:D

madlen1705 wrote:
    Widocznie jest tak leniwa jak ja :) że tak delikatnie ćwiczy :) jutro się wszystkiego wypytam położnej :)

madlen1705 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują ;)
    tez tak mysle...
    a jak go uslyszalam, ze grudzien... to tylko pomyslalam co on gada.... sila Ja za nogi wyciagne szybciej!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc moze chcial Cie w ten sposob "zmotywowac" zebys jednak wybuchla w listopadzie ;)

Madlen, Mag, ja tez nic nie czuje :P ale mysle ze chyba trzeba sie z tego cieszyc!! :)

lkc, madlen1705 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko jest mozliwe.. ale jak do listopada dotrwam to bede szczesliwa;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka ja tam się ciesze :D Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
    W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:57

lkc lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to normalnie padam ze śmiechu Hehe moja mała ma tak często czkaweczke no komedia jak czka to jak taka piszczaca zabawka hahahaha takie śmieszne odgłosy ;)

lkc, lkc, AgataP, madlen1705, anusiaa90, Maga31, Amnezja, Eve, Rybka Nemo, Goplana, Nata, Mamadomina, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a czy w brzuszku u Ciebie miala czesto? Bo moja to pare razy na dzien.. Wiec moze tez bedzie czkala juz na zywca ;)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dosyć często ;)) hehe

A wiecie ze jak urodzilam to dalej czuje ruchy przesuwanie się itd w brzuchu Hehe a to gazy po kichach śmigaja a i z dwójka to 2-3/dzień a w ciąży raz na 2-3 dni.. ;oo Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:24

Milaszka, lkc, ap1526 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Milaszka ja tam się ciesze :D Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
    W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee :D

Ja to w ogole dygam ze jak sie juz wszystko zacznie to dojazd do tej naszej Zosienki nas przerosnie :P ogolnie jestemy w Wawie sami. Maz pracuje w centrum, wiec jak nam sie zacznie np. w piatek popoludniu to bedzie smiesznie :P zanim Maz do mnie dojedzie i obroci do Zosi. Az sie boje :P jeszcze taksa wchodzi w gre, ale nie wszystkie taksowki chca wiezc cieknace ciezarowki ;) no nic, slyszalam ze wiekszosc akcji zaczyna sie wieczorem lub w nocy. Wiec jest nadzieja ;)

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag,Milaszka no to możemy sobie przybić piątkę:D no ale może to faktycznie dobrze :)) nie będziemy tak cierpieć przed ze skurczami za to jak nas wezmą to może będzie wiadomo że to na 100% te :D

Mag.1990, Milaszka lubią tę wiadomość

‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ