X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
    https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TM

AgataP lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
    https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TM

kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.

madlen1705, Lavendula, Goplana, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.

to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie ;)
    dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje :)

i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczy

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie ;)
    dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje :)

i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczy

cwiczy cwiczy tylko nie czujesz nie martw sie

madlen1705 lubi tę wiadomość

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie jest tak leniwa jak ja :) że tak delikatnie ćwiczy :) jutro się wszystkiego wypytam położnej :)

AgataP, Lavendula, Mag.1990 lubią tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele chyba zwariowalam nakupowalam plastikowych pojemnikow i porzadki w szafkach czynie. Jutro wypicuje kuchnie lacznie z piekarnikiem.

Lavendula, natasza82, AgataP, Mag.1990, Maga31, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:
    Ja pierdziele chyba zwariowalam nakupowalam plastikowych pojemnikow i porzadki w szafkach czynie. Jutro wypicuje kuchnie lacznie z piekarnikiem.

Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

AgataP, karmelek, Mamadomina, Marzena27 lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

widzę światełko w tunelu:

uizv0jgjyn02_t.jpg

lkc, AgataP, karmelek, xpatiiix3, natasza82, Mag.1990, Milaszka, santoocha, Maga31, Madlen222, Amnezja, Goplana, Nata, blue00 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwie juz po wizycie, dostalam zwolnienie do 22 listopada! jak nie urodze do 24 to mam przyjsc po jeszcze i uwaga............ dopiero w grudniu do szpitala. oby ten scenariusz sie nie sprawdzil.
    lekarz orzekl, ze nasza Panienka wazy 2704 i kolosem nie bedzie.. obwod glowki 32cm , wiecej wymiarow nie pamietam... :)

karmelek, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, natasza82, Lavendula, Madlen222, Amnezja, Rybka Nemo, Goplana, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują ;)

Mag.1990, lkc, Lavendula, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kochana też nic nie czuję, ale na KTG się jakieś skurcze rejestrowały, więc są!:D

madlen1705 wrote:
    Widocznie jest tak leniwa jak ja :) że tak delikatnie ćwiczy :) jutro się wszystkiego wypytam położnej :)

madlen1705 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują ;)
    tez tak mysle...
    a jak go uslyszalam, ze grudzien... to tylko pomyslalam co on gada.... sila Ja za nogi wyciagne szybciej!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc moze chcial Cie w ten sposob "zmotywowac" zebys jednak wybuchla w listopadzie ;)

Madlen, Mag, ja tez nic nie czuje :P ale mysle ze chyba trzeba sie z tego cieszyc!! :)

lkc, madlen1705 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko jest mozliwe.. ale jak do listopada dotrwam to bede szczesliwa;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka ja tam się ciesze :D Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
    W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:57

lkc lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to normalnie padam ze śmiechu Hehe moja mała ma tak często czkaweczke no komedia jak czka to jak taka piszczaca zabawka hahahaha takie śmieszne odgłosy ;)

lkc, lkc, AgataP, madlen1705, anusiaa90, Maga31, Amnezja, Eve, Rybka Nemo, Goplana, Nata, Mamadomina, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a czy w brzuszku u Ciebie miala czesto? Bo moja to pare razy na dzien.. Wiec moze tez bedzie czkala juz na zywca ;)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dosyć często ;)) hehe

A wiecie ze jak urodzilam to dalej czuje ruchy przesuwanie się itd w brzuchu Hehe a to gazy po kichach śmigaja a i z dwójka to 2-3/dzień a w ciąży raz na 2-3 dni.. ;oo Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:24

Milaszka, lkc, ap1526 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Milaszka ja tam się ciesze :D Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
    W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee :D

Ja to w ogole dygam ze jak sie juz wszystko zacznie to dojazd do tej naszej Zosienki nas przerosnie :P ogolnie jestemy w Wawie sami. Maz pracuje w centrum, wiec jak nam sie zacznie np. w piatek popoludniu to bedzie smiesznie :P zanim Maz do mnie dojedzie i obroci do Zosi. Az sie boje :P jeszcze taksa wchodzi w gre, ale nie wszystkie taksowki chca wiezc cieknace ciezarowki ;) no nic, slyszalam ze wiekszosc akcji zaczyna sie wieczorem lub w nocy. Wiec jest nadzieja ;)

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag,Milaszka no to możemy sobie przybić piątkę:D no ale może to faktycznie dobrze :)) nie będziemy tak cierpieć przed ze skurczami za to jak nas wezmą to może będzie wiadomo że to na 100% te :D

Mag.1990, Milaszka lubią tę wiadomość

‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ