Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TMAgataP lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnymadlen1705 wrote:ja to zaczełam też oglądać różnego rodzaju filmy o ZZO i w sumie to nie jest takie złe rozwiązanie jedynie czego się boje to jakichś komplikacji z tym związanych .
https://www.youtube.com/watch?v=KbNoUdKe4TM
kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.madlen1705, Lavendula, Goplana, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:kochana komplikacje moga wystapic przy kazdym rodzaju porodu,nie mysl o komplikacjach,mysl o tym zeby czuc sie komfortowo psychicznie jak pomyslisz o porodzie.
to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie
dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje
i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczyAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadlen1705 wrote:to skoro komfortowo i psychicznie to najlepszym rozwiązaniem będzie poród w wodzie
dzięki dziewczyny bo z moim M na ten temat rozmawiać to tylko słyszę " oj nie wiem rób jak Tobie wygodniej " a tu przecież człowiek rozmowy potrzebuje
i u mnie dalej brak oznak jakichkolwiek skurczy ani jednego malutkiego co by pokazał że macica ćwiczy
cwiczy cwiczy tylko nie czujesz nie martw siemadlen1705 lubi tę wiadomość
-
Mamadomina wrote:Ja pierdziele chyba zwariowalam nakupowalam plastikowych pojemnikow i porzadki w szafkach czynie. Jutro wypicuje kuchnie lacznie z piekarnikiem.
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...AgataP, karmelek, Mamadomina, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
szczesliwie juz po wizycie, dostalam zwolnienie do 22 listopada! jak nie urodze do 24 to mam przyjsc po jeszcze i uwaga............ dopiero w grudniu do szpitala. oby ten scenariusz sie nie sprawdzil.
lekarz orzekl, ze nasza Panienka wazy 2704 i kolosem nie bedzie.. obwod glowki 32cm , wiecej wymiarow nie pamietam...karmelek, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, natasza82, Lavendula, Madlen222, Amnezja, Rybka Nemo, Goplana, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują
Mag.1990, lkc, Lavendula, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No no no ejj starczy kwartał na grudzień juz nie wchodzimy kochane heheh zaliczylysmy juz wrzesień i październik, Nasz listopad i wszystkie dzieciaczki niech wyskakują
a jak go uslyszalam, ze grudzien... to tylko pomyslalam co on gada.... sila Ja za nogi wyciagne szybciej!Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Milaszka ja tam się ciesze
Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:57
lkc lubi tę wiadomość
-
Ja to normalnie padam ze śmiechu Hehe moja mała ma tak często czkaweczke no komedia jak czka to jak taka piszczaca zabawka hahahaha takie śmieszne odgłosy
lkc, lkc, AgataP, madlen1705, anusiaa90, Maga31, Amnezja, Eve, Rybka Nemo, Goplana, Nata, Mamadomina, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
No dosyć często
) hehe
A wiecie ze jak urodzilam to dalej czuje ruchy przesuwanie się itd w brzuchu Hehe a to gazy po kichach śmigaja a i z dwójka to 2-3/dzień a w ciąży raz na 2-3 dni.. ;oo HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:24
Milaszka, lkc, ap1526 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMag.1990 wrote:Milaszka ja tam się ciesze
Oby te właściwe też nas nie bolały ;P
W ogóle myślałam żeby na to KTG dzisiejsze do Zosieńki naszej podjechać - ale lenistwo wygrało, bo M. do pracy musiał lecieć, a sama przez pół miasta to nieee
Ja to w ogole dygam ze jak sie juz wszystko zacznie to dojazd do tej naszej Zosienki nas przerosnieogolnie jestemy w Wawie sami. Maz pracuje w centrum, wiec jak nam sie zacznie np. w piatek popoludniu to bedzie smiesznie
zanim Maz do mnie dojedzie i obroci do Zosi. Az sie boje
jeszcze taksa wchodzi w gre, ale nie wszystkie taksowki chca wiezc cieknace ciezarowki
no nic, slyszalam ze wiekszosc akcji zaczyna sie wieczorem lub w nocy. Wiec jest nadzieja
-
Mag,Milaszka no to możemy sobie przybić piątkę
no ale może to faktycznie dobrze
) nie będziemy tak cierpieć przed ze skurczami za to jak nas wezmą to może będzie wiadomo że to na 100% te
Mag.1990, Milaszka lubią tę wiadomość