Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:W dniu przyjecia czyli musisz jechac do porodu z gotówką??? W przypadku SN to chyba nienajlepsze rozwiazanie
W Salve wszelkie płatności dokonuje się na konto, ja od 32tyg jestem pod ich opieką, gdyby sie okazalo ze urodze gdzies indziej to w ciagu 14dni zwracaja pieniazkiMyślę, że w przypadku SN i ostrej akcji nie każą Ci płacić przed porodem, tylko jak już będzie po wszystkim, hehe
zresztą tam większość kobiet chyba rodzi cc, więc przed porodem można załatwić na spokojnie wszystkie formalności
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:dopadła mnie zgaga masakryczne, pochłonęłam pół litra mleka. Dzisiaj, po wczorajszej pizzy na kolację licznik pokazał 80kg OMG!!! Plus 18!!!
jutro fryzjer:) i dalej sprzątam
AgataP, ja w tym tygodniu muszę jeszcze w weekend uniwerek zaliczyć, ale od poniedziałku mogę rodzić, a co. Ale na okna chyba sie nie porwę - chociaż kto wie...
kochana ja te okna tylko od srodka ...od srodkajeszcze nie oszalałam tym bardziej ze w Irlandii nie da sie okien od zewnatrz umyc,otwieraja sie na kilka sposobow ale nie da sie ich dosiegnac zeby umyc z zewnatrz.
Mamadomina lubi tę wiadomość
-
Bylam na USG
Szymek leży główkowo, z prawej strony.. lewą boksuje i okopuje
BPD - 84,9 mm
AC - 305 mm
FL - 67,5 mm
HC - 309,5 mm
Waga 2470 g (odpowiada 34w3d)
Wody w normie, przepływy ok.
GBS pobrany jutro do 12 mam go zawieść do laboratorium w szpitalu.
Młody młodszy o 2 tygodnie bo dziś mamy z OM - 36w4d
Na przyszły poniedziałek mamy skierowanie na Patologię żeby porobić badania bo nie wiadomo czy taka niska waga to jego uroda (ale raczej tak) czy wina łożyska (jest II stopnia)
No więc trochę jestem przygnębiona.. bo męża nie ma do piątku/soboty znowu... w poniedziałek mieliśmy załatwić sprawę.. w weekend nie idzie.. a on nie może zjechać w czwartek żeby to załatwić w piątek (chociaż jeśli szef ich przyjedzie do nich to jest szansa ale raczej niestety go nie będzie) a druga sprawa.. mój pies (york).. kurcze niby mieszkamy z rodzicami i nie ma problemu z kim ją zostawić.. ale moje (i jej chyba też) przywiązanie do siebie jest gigantyczne.. Ja przez ponad 2 lata jak ją mam to tylko jedną noc spędziłyśmy osobno... bo miałam swój ślub
Ja już teraz się martwię jak to będzie i chyba najbardziej to mnie dołuje.. bo wiem, że z Małym jest OK! wiem i już!
eh.. nie myślę już o tym.. bo mi ciężko.. dziś będzie ciężka noc..
Idę Was nadrabiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:25
Rybka Nemo, AgataP, anusiaa90, Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
kurczę, tylko że jak się skuszę i zacznę myć od środka, to bedę musiała też od zewnątrz, bo się da i wiem, że w obsesję wpadnę; dzisiaj wygotowałam butelki, jeszcze sterylizator a juz myślę, co by tu jeszcze zrobić;
mój dzisiaj zdal sobie sprawę, że to już kwestia dni , no może 2 tygodni i zbladł był, osłabion spać poszedłokno naprawił i uszczelinił w sypialni sam od siebie
a i piore jak walnieyta, koce, pledy, szlafroki, wszystko - oby pralka to wytrzymała...wczoraj nad dywanem rozmyślałam...że nie wspomnę, iz praniekanapy juz mam za sobą
idę spać, bo mi sie jeść chce, a basta powiedziałam
dobranoc cieżaróweczkiAgataP, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:kurczę, tylko że jak się skuszę i zacznę myć od środka, to bedę musiała też od zewnątrz, bo się da i wiem, że w obsesję wpadnę; dzisiaj wygotowałam butelki, jeszcze sterylizator a juz myślę, co by tu jeszcze zrobić;
mój dzisiaj zdal sobie sprawę, że to już kwestia dni , no może 2 tygodni i zbladł był, osłabion spać poszedłokno naprawił i uszczelinił w sypialni sam od siebie
a i piore jak walnieyta, koce, pledy, szlafroki, wszystko - oby pralka to wytrzymała...wczoraj nad dywanem rozmyślałam...że nie wspomnę, iz praniekanapy juz mam za sobą
idę spać, bo mi sie jeść chce, a basta powiedziałam
dobranoc cieżaróweczki
obie szalejemy z porzadkami widze,zatem to juz serio kwestia dni moze
dobranoc ja tam ogladam nowe Walking Dead a coto takie relaksujace w ciazy na zombie popatrzec
Mamadomina lubi tę wiadomość
-
Optimus zdrówka życzę. Odpoczywaj.
Moja mała cały dzień szalała już się zaczęłam martwić czy z Nią wszystko ok. No ale niestety nadal nie czuję, żeby się odwróciła. Powoli przyzwyczajam się do myśli o cc, choć zajebiście się tego boję.
O ja tez mam jakiś syndrom wicia gniazda normlanie sprzatam jak walnięta. Jeszcze na okna się nie porwałam, ale jak się okaże, że malutka się odwróciła to za dwa tygodnie moja okna będa lśniły:) Ah ale sobie użyjęAgataP, ÓptimusPrime, Mamadomina lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Optimus zdrówka, oby znaleźli powód Twojego złego samopoczucia i szybko wypuścili do domku
Paju z pewnością taka jego uroda i wszystko z nim wporządku, będzie łatwiej urodzić okruszkaa jeżeli chodzi o pieska to się nie przejmuj, bo w domku się nim dobrze zajmą, a TY w szpitalu pewnie nie będziesz miała nawet czasu zatęsknić i ten czas szybko zleci :*
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
ap1526 wrote:podobno mleko na zgagę to jeden z najgorszych pomysłów,
zdaje się pozornie pomóc a nasila,
tak wyczytałam, bo męczy mnie strasznie
a mnie mleko pomaga.
Właśnie wchłonęłam ponad 0,5 litra
Pyza szaleje.
Nie mogę znaleźć sobie miejsca, ani siedzieć, ani leżeć, roznosi mnie....
Nawet kąpiel nie pomogła
-
Witam się tak z wieczorka...
ogólnie dzień minął tak, jak poprzednie 9 dni... czyli średnio...chciałabym zrobić coś w domu, ale nie mam na nic ochoty
próbuję jednak nie myśleć i nie roztrząsać tego co się wydarzyło-nie zawsze się udaje,ale staram się, staram...
Aha, byłam też na policji,,,chciałam się czegoś dowiedzieć w naszej sprawie. I co? no nic, bo osoby, która się tym zajmuje, nie było, nikt go nie zastępuje i nikt nic nie wie.I tyle.. Normalnie mam ochotę iść na skargę do komendanta, bo widzę, że mają nas gdzieś... póki co nie zrobili nic, a minęło już 10 dni... kuźwa, nawet u sąsiadów nie byli
Pati---jejku, jaka Nelcia superowa... a przy Marcelu wygląda na taką kruszynkę...
Madlen---trzymam kciuki za Maluchy
Santoocha---i bardzo dobrze zrobiłaś... wyrzuty sumienia?? no proszę Cię.... a ona miała???
Karmelek---wracaj szybciutko do zdrowia... ja również mam nadzieję, że to, co złe to już za nami...
Lavendula---ekstra fotki...ileż ja bym dała, aby móc się teraz odstresować ...
Optimus...Pani zdrowa,,, no jednak niekoniecznie... dobrze, że Cię zostawili w szpitalu. Oby się wyjaśniło z jakiego powodu tak się czujesz
karmelek, xpatiiix3, Madlen222, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milaszka wrote:Mamusie! Jakis czas temu któraś wrzucali link z porównywarka cen za np pampersy
moglibyście podesłać? Moj tablet postanowił skasować moje wszystkie notatki.. A miałam w nich zapisane wszystkie ważne linki..
http://www.mlekoipieluszki.pl/
chyba o to pytasz:Milaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
normalnie deprecha po tej akcji ze skurczami
długo nie dopuszczałam myśli, że to mogłoby być już to
a później jak uwierzyłam, byłam podekscytowana i gotowa
nawet mąż, który się śmiał, że muszę się jeszcze wstrzymać
był jakiś inny i czekał i się cieszył
a tu wszytko się zatrzymało
już się nastawiłam, że zobaczę swoją kruszynkę
a tu dupa i nawet mi nic nowego nie powiedzieli, nie zbadali
a teraz ryczę, bo chcę już,
teraz już nie mogę się doczekać
nie spodziewałam się, że może już tak boleć i tyle czasu i rozejść się po kościach
a byłam taka pogodzona z tym wszystkim i mi się rypnęłokarmelek, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z samego rana, obudziłam się o 3 i dupa blada. Z boku na bok z boku na bok i z tego wszystkiego tylko się pokłóciłam z M.
Ap1526 kochana nie przejmuje się :* ! już nie wiele zostało i widocznie kruszynce jeszcze jest wygodnie w Twoim ciepłym brzuszku i chce jeszcze posłuchać serduszka od środka i pozwolić Ci się ponudzić w domuap1526 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry. Wpadłam na chwile bo nie mogę spać od 4. Dziś wizyta ,ale u ginekolozki, a nie mojego ginekologa. Ona robi specjalizacje dopiero ,wiec tak tylko po recepty i szyjkę sprawdzi...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzień dobry! Ja dziś wyjątkowo wyspana, jadę zaraz na ktg umówione do przychodni. Ciekawe jaki dziś będzie zapis. Pewnie żadnych skurczow, bo ja nic nie czuję.
lkc lubi tę wiadomość